kacer1 Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) Jo jo Clinte a hlavně nejchytřejší jsou ty co najely s předváděčkou pár kilometrů a tak můžou objektivně hodnotit a na svoje auto ještě čekají!!! Hlavní věc je jak ze zákazníka vytáhnou peníze chceš RSo ta zaplať o 100ti kč více (rozdíl ve výrobních nákladech motoru 1,4tsi a 2,0tsi budou minimální ale fabrika si v autě za něj řekne klidně o 80ti víc, a takto je to o každé rozdílné součástce normál vs RS nárazníky, sedačky atd.) jedině v zadní nápravě bude cenový rozdíl opodstaněný a ještě v pár drobnostech. Editováno: 16. Září 2015, autor: kačer 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 kolega mal teraz v servise RS combi TDI, vyrobenu minuly rok niekedy koncom jari popri servise bola vykonana aj zvolavacia akcia 21F3 - snimac plniaceho tlaku netusi niekto o co ide? mna caka servis asi o mesiac az dva, tak som zvedavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 (editace) S tímhle nájezdem klidně benzín. Nevím, kolik je tam cenový rozdíl (tj. jak to vychází finančně), ale v reálu budeš mít rozdíl tak 1 Kč na kilometr, tj. při tvém nájezdu nějakých 13 KKč ročně. A dynamika a jízdní projev jsou nesrovnatelné. Samozřejmě, můžeš jezdit jako naprostej dobytek, pak ten rozdíl v ceně bude větší, ale to se pohybuješ v dimenzích, kam se ta dieselová RS nikdy nepodívá. EDIT: Reagoval jsem na dotaz ohledně dieselové RS, nevšiml jsem si, že je na předchozí stránce. Editováno: 18. Září 2015, autor: ELXEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 4X4 u ropy. http://www.auto.cz/skoda-octavia-rs-konecne-pohonem-vsech-kol-89276 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Hm, bohužel se překvapení nekoná. Sice lepší než drátem do oka, ale i tak je to jenom rozšíření na další výbavu vedle Scoutu, L&K. Benzinu by to slušelo mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Ceník 9/15 OIII RS: octavia-derivaty-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 (editace) Popis a jak funguje VAQ pro Leona Cupru, GTI Performance či RS 230. Editováno: 11. Říjen 2015, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Já pořád zvažuju, jestli tam ten "samosvor" nenechat dodělat (plus jestli k tomu budou svolní v servisu, protože to bude znamenat i dokódování jednotek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 http://www.autorevue.cz/skoda-octavia-combi-rs230-na-brzde-opravdu-ma-vyssi-vykon-nez-rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Škoda Octavia RS vs. RS 230 – Dvě RS proti sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ij1gJMSvSoA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vencbi Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Tak auto je objednano od 17.9.a pokud vse pujde bude po stromeckem :-) Nakonec jsem zvolil naftu,zvitezil rozum a hlavne sem rozjel nejake nove podnikatelske aktivity a muj najezd kilometru se rozsiril na cca 2000km mesicne a z toho je 80% dalka a z toho jeste tak 40% dalnice. Zajimalo by mne zda mate na RS mlhovky s corner funkci a jak jste s tim spokojeni a jestli je rozdil mezi normalni mlhovkou ve svitivosti a zda jste nekdo menil zarovky v mlhovkach za nejake lepsi a s bilym svetlem napr. Diiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vencbi Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Neuveritelne - dnes mi volali z prodejny,ze prave slozili me RS!!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Tak tě to taky složilo co? Počkej až tě složej pazvuky v interiéru, které se začnou množit jako houby po dešti s najetými km.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Pazvuky v interieru ?Nevim,zadny jsem jeste neslysel,reklamuj to ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Mám jich v autě požehnaně ze všech stran.... Jo, chystám se to tam hodit, aby se na to mrkli, ale zatím není moc času. Počkám na mrazy, to je uplnej orchestr. V létě je celkem klid, to všechno utichne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Clinte nekaž jim radost z nového auta, já neměl taky žádný pazvuky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Jenže ty jsi nahluchlej [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Neuveritelne - dnes mi volali z prodejny,ze prave slozili me RS!!! :-) Obecně teď Škoda a také VW zkracují termíny dodání. OIII RS už není žádná novinka, takže už se to stáhlo do normy - do 4-5 měsíců... a samozřejmě záleží na výbavě... Jinak Clinta a pazvuky bych bral z rezervou ...ne všichni jsou perfekcionisti.... (píšu to záměrně, také mám s touto vlastností u sebe problém ) . Jinak RS je za ty peníze perfektní auto, ze vším pro a proti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Perfektní bylo před třemi zdraženími Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vencbi Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Clinte mne radost nezkazis :-) Pokud to bude jak pises,pujde auto na reklamaci. Nove auto mam poprve v zivote a nikdy jsme neveril,ze mit budu a uz vubec ne RSIII. Takze si ho budu uzivat a hyckat a kdyz neco nebude fungovat tak jak ma,nebo se mi neco nebude zdat pujde na reklamaci :-) Zitra odletam na svatebni cestu na 2 tydny a mam se na co tesit az se vratim :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 No ještě to promysli Vencbi, ještě máš stále možnost mi to auto přenechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Duel na okruhu: Seat Leon ST Cupra vs. Škoda Octavia RS 230 Combi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 asi jim škodovka přestane pučovat auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Holt skodovka potrebuje dostať pod kapotu tých 280 koní, aby bol súboj spravodlivý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.