Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Víte někdo jak je to doopravdy s tím "plochým" volantem u RS v případě MY2015? Prodejce mě říkal, že tam nebude a když se podíváte do nového konfigurátoru tam je ve vizualizacích vidět.... takže těžko říct :kol-32: ?

Editováno: , autor: Napalm
Vloženo (editace)

Nevím jestli si rozumíme, myslím "plochou dolní část", tedy toto, tak jak to má Golf GTI:

post-85884-0-02639800-1398932734_thumb.j

V současné verzi RS je volant dole klasicky kulatý.

Vloženo

Ok, ono to není ale úplně přesné, proto jsem se ptal, zda si rozumíme.  :)

Podle vizualizací v konfigurátoru, pokud jim budeme teda věřit, tak ve všech výbavách - když si připlatíte za paket DYNAMIC - je plochý volant a tato příplatková výbava nejde pro verzi L&K.

Takže klasická OIII (ve výbavách Active, Ambition a Elegance) má stejný kulatý volat, jako nyní...

Vloženo

Nevím jestli si rozumíme, myslím "plochou dolní část", tedy toto, tak jak to má Golf GTI:

attachicon.gifVolant.jpg

V současné verzi RS je volant dole klasicky kulatý.

myslíš tento? jak někdo vtipně dal na briskoda...

Vloženo

No upřímně ještě, že už auto mám. Ačkoliv jsem dosud preferoval 4 ramínka, kulaté tříramínko se mi líbí. Tenhle šišoid však vůbec. Škoda, že nenechali všechny tři.

Vloženo (editace)

Hravec: Něco podobného... :kol-47:

No ale má to jednu výhodu - to sploštění volantu a to pro silnější postavy, při vystupování se Vám o volant nezarazí břicho... kol117  

Vloženo

Uz jsem to resil v sekci zadni sterac. Ano, bez je to hezci, ale ja to auto pouzivam!!

A musim rict, ze ho pouzivam casto. Jen treba rano a zamlzene sklo z venku, pyl napadany pres noc atd atd. Takze opravdu pouzivam.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...