Leden 10, 201411 r dnes až namontovány, 10 min práce, omyto, odmaštěno, zástěrky obkresleny, podle risky podlepeny transparentní přenoskou (nicméně jak píše kačer to není potřeba, jsou tam výstupky, aby plat nedoléhal na plech) a výsledek jak tu někdo požadoval fotky: Upraveno Leden 10, 201411 r od Hravec
Leden 10, 201411 r Výsledek, jak se dalo čekat Kdepak, už mi nesmějí na auto, jsem vyléčenej.... Upraveno Leden 10, 201411 r od Clint
Leden 10, 201411 r Co je to transparentni prenoska? Nebo jakou folii dat na lak? Byl jsem v reklamce a nechcou se takovou pidi zakazkou zabyvat. Dik Upraveno Leden 10, 201411 r od brc.majkl
Leden 10, 201411 r transparentní přenoska je průhledná fólie, která nelepí tak, že nejde sundat, ale jen tak aby sundat šla, když se s ní přenáší písmo či nějaké nálepky vyřezané na plotteru... např. zde - nechápu jakou zakázkou, přenoska stojí nula nula nic, ti jí měli ustřihnout pásek 10 x 4 cm a ty by sis jí přestřihl úhlopříčně a měl bys dva trojúhelníky a jen to zařízl u podběhu skalpelem...
Leden 10, 201411 r Výsledek, jak se dalo čekat Kdepak, už mi nesmějí na auto, jsem vyléčenej.... výsledek úplně v pohodě, ze předu nebo ze zadu nejsou vůbec vidět, nepřesahují přes profil vozidla, teď jsou výrazné, protože jsou na rozdíl od zbytku čisté....
Leden 10, 201411 r Diky chlape!!!! To je ono :-) doufam ze to pak nepujde dolu i s lakem a hned to ten pisecek neprosoupe, ale vypada to prima! Supr napad dik :-)
Leden 11, 201411 r Podle me i kačera, je zástěrka udělána tak, ze by neměla v žádném případě poskrabat lak... a kdyby, je to originální díl a pokud je pridelana podle návodu, kde není uvedeno, ze ma provádět servis, nemůže byt problém s případnou reklamaci...
Leden 11, 201411 r taky si myslím, že originální díl je dělanej tak, aby seděl přesně. Chce-li někdo ušetřit a nacpe tam nějakou pofiderní výrobu, může asi s poškozením laku počítat.
Leden 12, 201411 r Chlapi, krucinal podivejte se na tu zasterku a pak rozumujte. Ona sice je vybrana za okrajem, ale nejqku casti MUSI lezet na laku, nemas ji prece centimetr od kastle. A prave kontakt teto plochy s lakem dela neplechu. Bavime se samozrejme o original zasterce od skody. Univerzal da na auto jen uplnej hnup :-) S tou zarukou mas mozna pravdu, ale nebudu se v servisu handrkovat s clovekem, kterej je sotva vyucen, ze jsem do zasterky urcite kopal, aby odpadl snih apod. Vlastni zkusenost z predchoziho auta. A pokud to nevydre az do rzi, coz se nestane, muzes reklamovat co chces, tak to bohuzel funguje :-( Upraveno Leden 12, 201411 r od brc.majkl
Leden 12, 201411 r no někde jsem už o tom psal, že bych je tam nejraději taky dal, protože tak zasraný auto, jako je tohle, jsem v minulosti snad nikdy neměl. Nejen, že ta bílá je děsivá, ale snad to bahno ještě přitahuje. Jenže ta cena za 4ks je přes 5 litrů. Takže za něco, co se mi ani nelíbí, se mi na druhou stranu ty prachy dávat moc nechce.
Leden 12, 201411 r víš co by bylo nejlepší, abys to brc.majkle opravdu viděl na živo, jak ta zástěrky vypadá a kde se čeho dotýká (myslím tu přední na O III), věř, že se zástěrka plechu na viditelné části blatníku vůbec nedotýká, ale ty holt věřit nechceš, tak nevěř! jak se říká, kdo něvěří, ať tam běží a když pro jistotu dodáš transparentku není šance aby se něco poškodilo! a strach z toho, že ti transparenntka poškodí lak, tak bych být tebou raději jezdil MHD...
Leden 12, 201411 r VW má jiné ceny je to vyšší značka. je to tak a kdysi tady na mě kdosi plival, že jsem si dovolil napsat daleko citlivěji něco podobného o příslušenství u BMW....
Leden 12, 201411 r víš co by bylo nejlepší, abys to brc.majkle opravdu viděl na živo, jak ta zástěrky vypadá a kde se čeho dotýká (myslím tu přední na O III), věř, že se zástěrka plechu na viditelné části blatníku vůbec nedotýká, ale ty holt věřit nechceš, tak nevěř! jak se říká, kdo něvěří, ať tam běží a když pro jistotu dodáš transparentku není šance aby se něco poškodilo! a strach z toho, že ti transparenntka poškodí lak, tak bych být tebou raději jezdil MHD...Zkusim to s tou transparentni folii a zpusob dopravy zkus prenechat na me Edit: jo ted jsem se dival, zda se, ze to maji uz lip zmaknuty. U s1, s2 a oii face je to bohuzel jeste na prasaka takze promin za mystifikaci, ja to zkusim u aut s tou folii, myslim, ze je to dobrej napad Upraveno Leden 12, 201411 r od brc.majkl
Leden 12, 201411 r Sorry,ale davat 5 liru za kousek gumy je šilene .Ale zase musim uznat že třeba v zimě nejsou špatne ne ani kvuli špině ale kvuli odletavajicim šutrum když sypou cesty. Upraveno Leden 12, 201411 r od bitttpower
Leden 12, 201411 r Furt s téma sutrama.... kam by ti asi litaly? Pod auto? To jako že když dopadnou o par desítek centimetru dal pod auto, tak už to je OK? Nejvíc poškození od kamínků je vždy na přední části auta a na kapotě a to vlastní zasterky v žádném případě nepomuzou... nikdy jsem na žádném autenikdy zasterky neměl ani na Felicii a taky jsem nikdy neměl nikde na autě od kamínků krom předků a kapoty žádná poškození neměl.... Upraveno Leden 12, 201411 r od Hravec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.