jirkaK Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 a navíc jsem nejmenoval 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Pánové, zpět k tématu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) dnes až namontovány, 10 min práce, omyto, odmaštěno, zástěrky obkresleny, podle risky podlepeny transparentní přenoskou (nicméně jak píše kačer to není potřeba, jsou tam výstupky, aby plat nedoléhal na plech) a výsledek jak tu někdo požadoval fotky: Editováno: 10. leden 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) Výsledek, jak se dalo čekat Kdepak, už mi nesmějí na auto, jsem vyléčenej.... Editováno: 10. leden 2014, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) Co je to transparentni prenoska? Nebo jakou folii dat na lak? Byl jsem v reklamce a nechcou se takovou pidi zakazkou zabyvat. Dik Editováno: 10. leden 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 transparentní přenoska je průhledná fólie, která nelepí tak, že nejde sundat, ale jen tak aby sundat šla, když se s ní přenáší písmo či nějaké nálepky vyřezané na plotteru... např. zde - nechápu jakou zakázkou, přenoska stojí nula nula nic, ti jí měli ustřihnout pásek 10 x 4 cm a ty by sis jí přestřihl úhlopříčně a měl bys dva trojúhelníky a jen to zařízl u podběhu skalpelem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Výsledek, jak se dalo čekat Kdepak, už mi nesmějí na auto, jsem vyléčenej.... výsledek úplně v pohodě, ze předu nebo ze zadu nejsou vůbec vidět, nepřesahují přes profil vozidla, teď jsou výrazné, protože jsou na rozdíl od zbytku čisté.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Diky chlape!!!! To je ono :-) doufam ze to pak nepujde dolu i s lakem a hned to ten pisecek neprosoupe, ale vypada to prima! Supr napad dik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Podle me i kačera, je zástěrka udělána tak, ze by neměla v žádném případě poskrabat lak... a kdyby, je to originální díl a pokud je pridelana podle návodu, kde není uvedeno, ze ma provádět servis, nemůže byt problém s případnou reklamaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 taky si myslím, že originální díl je dělanej tak, aby seděl přesně. Chce-li někdo ušetřit a nacpe tam nějakou pofiderní výrobu, může asi s poškozením laku počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) Chlapi, krucinal podivejte se na tu zasterku a pak rozumujte. Ona sice je vybrana za okrajem, ale nejqku casti MUSI lezet na laku, nemas ji prece centimetr od kastle. A prave kontakt teto plochy s lakem dela neplechu. Bavime se samozrejme o original zasterce od skody. Univerzal da na auto jen uplnej hnup :-) S tou zarukou mas mozna pravdu, ale nebudu se v servisu handrkovat s clovekem, kterej je sotva vyucen, ze jsem do zasterky urcite kopal, aby odpadl snih apod. Vlastni zkusenost z predchoziho auta. A pokud to nevydre az do rzi, coz se nestane, muzes reklamovat co chces, tak to bohuzel funguje :-( Editováno: 12. leden 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 tak tam namatlejte transparentní silikon a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 To tam ty zasterky radsi davat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 tak jsme to konečně vyřešili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Ty je na aute mas Jirko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 no někde jsem už o tom psal, že bych je tam nejraději taky dal, protože tak zasraný auto, jako je tohle, jsem v minulosti snad nikdy neměl. Nejen, že ta bílá je děsivá, ale snad to bahno ještě přitahuje. Jenže ta cena za 4ks je přes 5 litrů. Takže za něco, co se mi ani nelíbí, se mi na druhou stranu ty prachy dávat moc nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 No tomu rozumim, me staly zasterky ve skodovce 4ks 600kc cca :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 VW má jiné ceny je to vyšší značka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 víš co by bylo nejlepší, abys to brc.majkle opravdu viděl na živo, jak ta zástěrky vypadá a kde se čeho dotýká (myslím tu přední na O III), věř, že se zástěrka plechu na viditelné části blatníku vůbec nedotýká, ale ty holt věřit nechceš, tak nevěř! jak se říká, kdo něvěří, ať tam běží a když pro jistotu dodáš transparentku není šance aby se něco poškodilo! a strach z toho, že ti transparenntka poškodí lak, tak bych být tebou raději jezdil MHD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 VW má jiné ceny je to vyšší značka. je to tak a kdysi tady na mě kdosi plival, že jsem si dovolil napsat daleko citlivěji něco podobného o příslušenství u BMW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) víš co by bylo nejlepší, abys to brc.majkle opravdu viděl na živo, jak ta zástěrky vypadá a kde se čeho dotýká (myslím tu přední na O III), věř, že se zástěrka plechu na viditelné části blatníku vůbec nedotýká, ale ty holt věřit nechceš, tak nevěř! jak se říká, kdo něvěří, ať tam běží a když pro jistotu dodáš transparentku není šance aby se něco poškodilo! a strach z toho, že ti transparenntka poškodí lak, tak bych být tebou raději jezdil MHD...Zkusim to s tou transparentni folii a zpusob dopravy zkus prenechat na me Edit: jo ted jsem se dival, zda se, ze to maji uz lip zmaknuty. U s1, s2 a oii face je to bohuzel jeste na prasaka takze promin za mystifikaci, ja to zkusim u aut s tou folii, myslim, ze je to dobrej napad Editováno: 12. leden 2014, autor: brc.majkl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 ono je to jak u čeho, ale ty zástěrky konkrétně, jsou úplnej extrém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) Sorry,ale davat 5 liru za kousek gumy je šilene .Ale zase musim uznat že třeba v zimě nejsou špatne ne ani kvuli špině ale kvuli odletavajicim šutrum když sypou cesty. Editováno: 12. leden 2014, autor: bitttpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 já tam nic jinýho než originál ani nedostanu, takže mám jen dvě možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) Furt s téma sutrama.... kam by ti asi litaly? Pod auto? To jako že když dopadnou o par desítek centimetru dal pod auto, tak už to je OK? Nejvíc poškození od kamínků je vždy na přední části auta a na kapotě a to vlastní zasterky v žádném případě nepomuzou... nikdy jsem na žádném autenikdy zasterky neměl ani na Felicii a taky jsem nikdy neměl nikde na autě od kamínků krom předků a kapoty žádná poškození neměl.... Editováno: 12. leden 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.