Publikováno Srpen 22, 200619 r Máte někdo zkušenostmi s jejími autodílý a popřípadně s kostmi? Nebo od jaké firmy byste je doporučili?? Díííky
Srpen 22, 200619 r nene, auto Kelly nedoporučuju... Kvalita materíalu není valná... Doporučit ti bohužel nemůžu nic
Srpen 22, 200619 r Jedine original, i kdyz ani ten neni na vecnost Prodavame jak origo, tak polsky a polsko kazdymu vymlouvam, fakt nebrat...
Srpen 23, 200619 r Jsou proste dily, na kterych se nevyplati setrit - mezi ne urcite patri podvozkovy a brzdovy dily. A kdyz jsem videl neorigo blatnik na Fabii z druhovyroby, myslel jsem, ze si delaji prdel - vyrobni tolerance +- autobus. Pak to zaplatis na vicepraci pri usazovani a porad mas nekvalitni matros. Nevim, nevim, ruce pryc od neorigo dilu.
Srpen 23, 200619 r Já od AutoKelly beru běžně, nevím co je na řemenech Gates, kladkách SKF, filtrech Fram, čepech Febi špatného
Srpen 23, 200619 r Já od AutoKelly beru běžně, nevím co je na řemenech Gates, kladkách SKF, filtrech Fram, čepech Febi špatného jak je to s nakupováním v auto kelly ? prodají i smrtelníkovi ? nebo prodávají jen autobazarům a registrovanejm překupníkům ? na eshopu mají uvedený maloobchodní ceny ale pro nákup je potřeba registarce ,._(
Srpen 23, 200619 r Já od AutoKelly beru běžně, nevím co je na řemenech Gates, kladkách SKF, filtrech Fram, čepech Febi špatného jak je to s nakupováním v auto kelly ? prodají i smrtelníkovi ? nebo prodávají jen autobazarům a registrovanejm překupníkům ? na eshopu mají uvedený maloobchodní ceny ale pro nákup je potřeba registarce ,._( Není problém to koupit přeze mě, ceny jsou stejné jako v AK
Srpen 24, 200619 r Jestli jste někdo z Prahy a potřebujete něco koupit v Auto Kelly pošletem mi SZ, svojí slevu někomu v rámci klubu rád poskytnu Tom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.