Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jsou proste dily, na kterych se nevyplati setrit - mezi ne urcite patri podvozkovy a brzdovy dily.

A kdyz jsem videl neorigo blatnik na Fabii z druhovyroby, myslel jsem, ze si delaji prdel - vyrobni tolerance +- autobus. Pak to zaplatis na vicepraci pri usazovani a porad mas nekvalitni matros.

Nevim, nevim, ruce pryc od neorigo dilu.

Vloženo
Já od AutoKelly beru běžně, nevím co je na řemenech Gates, kladkách SKF, filtrech Fram, čepech Febi špatného :t

jak je to s nakupováním v auto kelly ? prodají i smrtelníkovi ? nebo prodávají jen autobazarům a registrovanejm překupníkům ?

na eshopu mají uvedený maloobchodní ceny ale pro nákup je potřeba registarce ,._(

Vloženo
Já od AutoKelly beru běžně, nevím co je na řemenech Gates, kladkách SKF, filtrech Fram, čepech Febi špatného  :t

jak je to s nakupováním v auto kelly ? prodají i smrtelníkovi ? nebo prodávají jen autobazarům a registrovanejm překupníkům ?

na eshopu mají uvedený maloobchodní ceny ale pro nákup je potřeba registarce ,._(

Není problém to koupit přeze mě, ceny jsou stejné jako v AK B)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...