Publikováno Duben 7, 201312 r Zdravím ve spolek, dnes jsem se dočetl na portále www.portalsecurity.cz v tomto článku: http://www.portalsecurity.cz/zpravy-prave-ted-novinky/policie-cr-varuje-pred-novym-zpusobem-kradezi/, že zloději mají nový trik, jak se bez zábran vloupat do automobilů značky VW! Je možné aby zloději tento zcela jednoduchý trik používali u mé Škody SuperB???Ptám se z důvodu, že bydlím v Praze, kde jsou krádeže a vykradení aut na denním pořádku, a myslím, že VW a Škoda jsou tak nějak spojeni a používají stejnou technologii. Případně, která technologie těmto zlodějským trikům zamezí. Moc děkuji.
Duben 7, 201312 r Mi víme!!! Už je to tady 4. téma!!! Navíc to je starý víc jak 2 nebo 3 roky Zamezíš tomu tím, že nebudeš línej a vezmeš za kliku jestli je zamčeno nebo jukneš jestli auto bliklo. Hledej. Je toho tady dost.
Duben 7, 201312 r Autor Tak to jsem se dozvěděl i v článku, že mám vzít za kliku nebo kouknout zda auto blikne. Tady jde o to, že když na to zapomeneš, a lítáš denně a jezdíš jako markeťák, tak na to už první den zapomeneš!!! Můj dotaz zněl, zda na to neexistuje nějaký systém, který tomu zamezí, a ne že to tu již je..... Policie dala toto upozornění tento týden a kort tady u nás v Praze, tak to beru jako aktuální téma.
Duben 7, 201312 r Zabezpečit to jde jedině tak že nebudeš používat dálku ale zamkneš to mechanicky klíčem .. tím padem se ti ale neaktivuje alarm a jen se to zamkne centrálně. Edit: Nebo měj tak vychrastěný zámky jako já že nemusím ani koukat že to bliklo .. slyším 2x zarachocení a je jasné že to je zamčené Upraveno Duben 7, 201312 r od Petrkiller
Duben 21, 201312 r taky často parkuju po praze, a vždy radši kouknu na zapadky a nebo zkusim kliku, ale teoreticky, když by jsi často měnil baterku v dálkáči a zamikal blízko u auta, tak by jsi měl mít silnější signál než nějaký hovada sedící v autě o podál, čili by se to mělo zamknout, ale je to jen teorie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.