Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím ve spolek,

dnes jsem se dočetl na portále www.portalsecurity.cz v tomto článku: http://www.portalsecurity.cz/zpravy-prave-ted-novinky/policie-cr-varuje-pred-novym-zpusobem-kradezi/, že zloději mají nový trik, jak se bez zábran vloupat do automobilů značky VW! Je možné aby zloději tento zcela jednoduchý trik používali u mé Škody SuperB???

Ptám se z důvodu, že bydlím v Praze, kde jsou krádeže a vykradení aut na denním pořádku, a myslím, že VW a Škoda jsou tak nějak spojeni a používají stejnou technologii.

Případně, která technologie těmto zlodějským trikům zamezí.

Moc děkuji.

Vloženo

Mi víme!!! Už je to tady 4. téma!!! Navíc to je starý víc jak 2 nebo 3 roky

Zamezíš tomu tím, že nebudeš línej a vezmeš za kliku jestli je zamčeno nebo jukneš jestli auto bliklo.

Hledej. Je toho tady dost.

Vloženo

Tak to jsem se dozvěděl i v článku, že mám vzít za kliku nebo kouknout zda auto blikne. Tady jde o to, že když na to zapomeneš, a lítáš denně a jezdíš jako markeťák, tak na to už první den zapomeneš!!!

Můj dotaz zněl, zda na to neexistuje nějaký systém, který tomu zamezí, a ne že to tu již je..... Policie dala toto upozornění tento týden a kort tady u nás v Praze, tak to beru jako aktuální téma.

Vloženo (editace)

Zabezpečit to jde jedině tak že nebudeš používat dálku ale zamkneš to mechanicky klíčem .. tím padem se ti ale neaktivuje alarm a jen se to zamkne centrálně.

Edit: Nebo měj tak vychrastěný zámky jako já že nemusím ani koukat že to bliklo .. slyším 2x zarachocení a je jasné že to je zamčené :D

Editováno: , autor: Petrkiller
  • o 2 týdny později...
Vloženo

taky často parkuju po praze, a vždy radši kouknu na zapadky a nebo zkusim kliku, ale teoreticky, když by jsi často měnil baterku v dálkáči a zamikal blízko u auta, tak by jsi měl mít silnější signál než nějaký hovada sedící v autě o podál, čili by se to mělo zamknout, ale je to jen teorie

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...