Přejít na obsah

Policie varuje majitelé vozů VW, že zloději mají nový fígl, platí to i pro Škodu?


Doporučené příspěvky

Zdravím ve spolek,

 

dnes jsem se dočetl na portále www.portalsecurity.cz v tomto článku: http://www.portalsecurity.cz/zpravy-prave-ted-novinky/policie-cr-varuje-pred-novym-zpusobem-kradezi/, že zloději mají nový trik, jak se bez zábran vloupat do automobilů značky VW! Je možné aby zloději tento zcela jednoduchý trik používali u mé Škody SuperB???

Ptám se z důvodu, že bydlím v Praze, kde jsou krádeže a vykradení aut na denním pořádku, a myslím, že VW a Škoda jsou tak nějak spojeni a používají stejnou technologii.

 

Případně, která technologie těmto zlodějským trikům zamezí.

 

Moc děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem se dozvěděl i v článku, že mám vzít za kliku nebo kouknout zda auto blikne. Tady jde o to, že když na to zapomeneš, a lítáš denně a jezdíš jako markeťák, tak na to už první den zapomeneš!!!

 

Můj dotaz zněl, zda na to neexistuje nějaký systém, který tomu zamezí, a ne že to tu již je..... Policie dala toto upozornění tento týden a kort tady u nás v Praze, tak to beru jako aktuální téma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zabezpečit to jde jedině tak že nebudeš používat dálku ale zamkneš to mechanicky klíčem .. tím padem se ti ale neaktivuje alarm a jen se to zamkne centrálně.

 

Edit: Nebo měj tak vychrastěný zámky jako já že nemusím ani koukat že to bliklo .. slyším 2x zarachocení a je jasné že to je zamčené :D

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

taky často parkuju po praze, a vždy radši kouknu na zapadky a nebo zkusim kliku, ale teoreticky, když by jsi často měnil baterku v dálkáči a zamikal blízko u auta, tak by jsi měl mít silnější signál než nějaký hovada sedící v autě o podál, čili by se to mělo zamknout, ale je to jen teorie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...