Září 29, 20168 r Asi ta co je u Superbu Sportline Návod k obsluze: http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/kodiaq.aspx
Září 29, 20168 r ta barva je uplne bozska za tu zakladni cenu a v te vybave je asi nejlevnejsi v dane kategorii to maji palec hore,je to krasny auto a ze se denisovi nelibi at si prdel vite co
Září 29, 20168 r Ta barva tomu sedí perfektně, to se musí nechat. Realita je tak nějak jiná, ale cena je určitě zajímavá
Září 30, 20168 r před 8 hodinami, _Denis_ napsal: Co se mnou máš? Ale ta barva je konečně první hezká věc na tom autě nic sranda,no konecne se ti aspon neci libi
Září 30, 20168 r no co říct, tohle je asi jediný příspěvek co k tomuhle autu dám, protože nepočítám, že bych v dohledné době na něj měl Auto se mi líbí a za ty peníze cajk. Čecháčci zase nadávaj jak je to drahý a jak se musí doplácet za tempomat apod. Ať se mrknou kolik stojí blbá Kia Sportage, nebo i prťavá Mazda CX-3. Cena Kodiaqu není vůbec špatná... Ale asi bych si ho nikdy nekoupil, né že by byl špatný, ale jsou pro mě hezčí auta v této kategorii...
Říjen 2, 20168 r Zde si můžete zkoušet barvy a kola na kodiaq http://www.skoda-auto.sk/models/kodiaq#ctl00_ctl00_SPWebPartManager1_g_f04216eb_2770_4635_825e_36a282c82cc6_ctl00_ctl03_ReasonBlock5_ctl03_divContent
Říjen 3, 20168 r Perfektní je vyjížděcí ochrana dveří na parkovišti. Takže když vám vyletí z ruky dveře, neodřou se ani vy jiné auto
Říjen 3, 20168 r Auto jsme dnes prolezli a mě se líbilo. No jo, jenže asi max výbava:) Na tu ochranu dveří jsem čuměl jak tele na nový vrata. Při zavírání ten plast zmiznul a já ho hned hledal na zemi. Docela mě i potěšilo, že při variantě sedmi sedadel to má docela slušný kufr. Asi jako krátká Fabie. A další plus je senzor mrtvého úhlu a ten vestavěný nesmysl co zavolá 112 pokud vyletí bagy.
Říjen 4, 20168 r Ale jiné auto může odřít Kodiaq :-) Přesně tak, z 99% mám problém s poškozením od jiných řidičů...chtělo by to, aby někdo vymyslel fackovacího asistenta, jakmile by někdo drcnul do mého auta, vytáhla by ho nějaká robotická ruka a nafackovala by ho, aby si dal příště pozor [emoji6]
Říjen 4, 20168 r Vždy se bavím, jak dávají auta na výstavu v plné palbě. Proč raději neukáží skvělou a nijak neotrhanou Active verzi?
Říjen 4, 20168 r Normální lidi ještě spí, takže bude venku možná ve 12, možná v osm večer nebo by ho klidně mohli uveřejnit v 23:59.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.