johnymt Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Zdravim vas,podarilo sa mi zohnat drziak napojov vedla radia,no fabku som este nerozoberal,tak by som sa chcem spytat ako nato.Zvladnem to aj sam alebo to radsej dat niekomu zrucnejsiemu. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 nic na tom neni,... pokud nejsi nejaky nemehlo zvladnes v pohode do 10 min vymenit jako naradi bych videl pouzit toto: 1. plochy sroubovak ( malinky, velky ) 2. TORX ( rozmer nevim, ale cca tak mozna 15 nebo 20 ) tod vse co budes potrebovat a navod: na prave strane odloubnes opatrne posledni zaslepku ( ve tvaru zadni vyhrev okna, ASR, ESP, vyhrev sedacek ) a pak staci odloubnout uz jenom zaslepku co je podelne dolu jakoby u radia a sufliku ci kastliku,... odsroubujes dva sroubky typu TORX vyndas dalsi zaslepku a pak uz jenom vlozis NAPOJAK zasroubujes sroubky a krytku hornich pozic nacvaknes z5........ nic slozityho,... 6 lety dite by to zvladlo samo s radou nejakeho dospeleho si myslim uplne v pojhode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 spis kde si to koupil to nemuzu sehnat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Diegolll: .............. sezenes vsude, staci prohledat net ..... akorat ze ceny jsou vic nez zavratne a clovek by z toho zvracel pouzite se pohybuji od 550 - 800 kc nove zacinaji od 1100 - 1600 kc :D coz je hukot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 11. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 (editace) Velka vdaka,presne takto som si odpoved predstavoval,navod sice krasny,no nie som pri aute a neviem si to predstavit,ale ked to budem vidiet tak to hadam pojde same Podarilo sa mi ho najst na inzertnom portaly z jednej havarovanej fabky Editováno: 11. Duben 2013, autor: johnymt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Diegolll: .............. sezenes vsude, staci prohledat net ..... akorat ze ceny jsou vic nez zavratne a clovek by z toho zvracel pouzite se pohybuji od 550 - 800 kc nove zacinaji od 1100 - 1600 kc :D coz je hukot az 1600 ? uvedomujes si ze dnes uz neni april ? to prece za kousek plastu nemuzou chtit zlodeji! silena cena to za to nedam.... sem si dal loketku takze ted jezdim s plechovkou piti v ruce coz je obcas dost zajimava situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 bohuzel srandu si nedelam ........ ja bych napojak rad bral, nejenom proto ze to je hodne nevidana vec ale vic jak 300 kc za nej nedam,... nejsem magor zde treba priklady http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-fabia-vyklopny-plastovy-drzak-na-napoje-original-id:7195.eshop http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y086253247h-drzak-na-napoje-oe-13935.html http://www.antiradary-distributor.cz/drzak-kelimku-na-napoj-skoda-fabia-6y0862532h-47h-p-20684.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 jako uprimne sem cekal tak max 400...... prislo mi to jako elegantni reseni zadne neorigo prasarny tam davat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 11. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Na slovensku nie je problem kupit to za 50eur... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 50 Euros = 1 294.60499 Czech koruny si asi moc nepomuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 11. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 (editace) Tym som chcel povedat,ze ziadna vyhra ani u nas...ale myslel som aj,ze je to viac KC Editováno: 11. Duben 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 je to silenost proto vyckavam na nejakyho neznalce nebo az na to nekde na vrakovisti narazim a vymontuju si to ale je toho vsude jak safranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 14. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 ja som to nejak nehladal, len som zrazu natrafil na havarovanú fabiu a pri blizsom pohlade bolo vidno že tam ten držiak je, tak som mu hned napísal a bolo to, niekedy to skor o šťastí ako o zúfalom hladaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 za rozumny peniz bych ho bral hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Ahoj, ano origo držák je origo,ale má jen jeden průměr což je dost nevýhoda.Osobně mám v autě toto a myslím že není nic lepšího.Uveze to jak malou kávu tak i 0,3 od KFC :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Jo to je hezký to jsem taky chtěl ale zas by chyběl prostor pod rádiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 a to je z ceho ? nejaky VW ci audi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Pod radiem jsem zrušil ten šuplík to je pravda,nebo respektivě mám tam jen úzkou přihrádku např.na telefon nebo doklady. Jinak ano je to z vW,Škodovky...je to držák co se montuje na zadní sedačky do,,loketní,,opěry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 aha aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 to se mi moc nelibi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 číslo dílu toho držáku? Popřípadě jak šla montáž? Tenhle by mě vyhovoval na 10000% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Libore pockej do vecera poslu Ti par odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 To by jsi byl úžasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.