rogerer Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) proboha... v relaci 400tis neni rozdil treba 40tis argumentem pro to "kdyz nemas na oktavku kup golfa"...kdyz nemas na oktavku nemas pravdepodobne ani o 40tis mene na golfa a naopak, nehlede na to ze oktavka zacina na 334tis a golf na 356 vybavu nesrovnavam.... Editováno: 11. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) vybavu nesrovnáváš?aha no já jen že za těch 356,jak píšeš dostaneš v základu elektrické stahování předních i zadních oken, palubní počítač i dvouzónovou klimatizaci.. u těch 334 jsem to nějak asi přehlédl.. Editováno: 11. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 To sice dostaneš, ale kdo kupuje O3, tak asi mu jde hlavně o prostornost kufru a ne proto, aby si koupil sice prostorné auto na nohy, ale do kufru nedal ani zimní sadu pneumatik G7 se dá srovnávat s Leonem, v kombíku se dají srovnávat tyto 3 auta. Ale tady jsme u Rapidu Spaceback, takže dost OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 chtěl jsi napsat prostornost OIII combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Tak u O3 je jedno, jestli lift nebo Combi, proti G7 hatch mají asi tak 3x větší kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) ano i lift je zaměřen na kufrofily..ne každý ale chce jen toto.. Editováno: 11. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) No comment :X jdu si povídat se zdí, ta bude mít určitě větší pochopení než ty Editováno: 12. Listopad 2013, autor: mc2uba 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 dlouho jsi asi nepsal..jak to jen vyjádřit..bude lepší když se na své písmenka mrkneš sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) Koukám že se nám vrátil náš velice inteligentní spamer manafroto. Teď tu holt zase bude dalších 30 stránek o nekonkrétních žvástech a mezi tím pár opravdu smysluplných příspěvků.. Nechtěl by jsi se zase na nějaký čas odloučit? Byl tu do té doby docela klid! Editováno: 12. Listopad 2013, autor: milichky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) milichyky: ano,byl tu klid,než napsals"příspěvek",proč raději nepíšeš o Rapidu SB? budeš ho taky kupovat? začátkem příštího roku padá finacování nucené u freshe,bude to přínosem? Editováno: 12. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 manfroto, přestaň blábolit a spamovat a nebudeme muset číst, či případně mazat takovéto příspěvky. Přínos tvých příspěvků se rovná nule. Viz poslední věta: " začátkem příštího roku padá finacování nucené u freshe, bude to přínosem?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Ano,přínosem? jsou tací,co nehodlají leasingovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Svatá prostoto...to je snad každému, kromě tebe, jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) v pohodě,já si taky myslím,že to bude mnohem lepší bez,tedy s výběrem jak platit..proto to asi taky tak brzo ruší u Rapidu SB... Editováno: 12. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 manfroto - iritant majitelov rapidov + Pawouka + Mavericka :-) dobra zabava chlapci srry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Chlapci nehadajte sa. Rapid je skutocne spravne zaradeny do C segmentu, ale nie je to plnohodnotny C segment ako Golf, Je to taka Dacia v C segmente Rozhodnutie uz padlo na 100% a je dokonca aj objednane ( este neprezradim co), bolo viacero co este vstupilo do hry. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tak jsem si dneska prohlídl novou Feliciu, ehm, Rapid Spaceback. Naživo vypadá líp než na fotkách (a liftback), zadek je opravdu hezkej. Nový Swing, lišta, volant a další detaily dost pomohly. Při přímém srovnání se starou verzí docela rozdíl. Ještě by to chtělo ovladače topení. Černou lištu jsem viděl zběžně už dřív a je hezčí než stříbrná. Vedle stála Fabia s původním provedením volantu a tam to snad ani nebyla kůže. Neví někdo, jestli došlo ke změně i u FII/R? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 no hele podle mě to kůže není (původní volant na liftbacku)...a to sem říkal prodejci při testovačce a on byl schopen se do krve hádat že je to kůže mladý pane Ten jemný kožený semyšek mi fakt chybí a i 3 ramenný volant (nicméně to není věc která by nešla lehce obměnit), aj ten nový swing a lišta by byly fajn, je to opravdu hezčí nicméně taky jsme na jiné cenové hladině, resp. cena vs výbava ale co se mi na spacu fakt nelíbí je ten plastovej kufr... jinak proti němu nic nemám a jsem rád že nemusím kupovat auto teď a řešit dilema jakou verzi koupit,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 spíš by bylo lepší ho teď kupovat.. po vylepšení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 jenža ta cena je jinde...a je tam méně výbavy.... takže něco za něco.. KDyž si nakonfiguruju spaceback přesně s výbavou co mám na liftbacku a odečtu 20tis slevu prodejce tak jsem pořád o 25tis dráž než za lift a stojí to za ty vylepšení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Kolik tě stál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) 319.700 (po sleve 20tis) ted vychazi spaceback na 344.500 (po sleve 20tis) stejná výbava a motor (space ma navic snad jen maxidot), současný liftback vychází úplně stejně jako spaceback v mé výbavě Editováno: 14. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 vycházej z toho,že příští rok bude fresh za 320tkč bez financování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 jezis manfroto ale to muzu takhle cekat 4 roky z toho nemuzu vychazet prece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.