Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, mam O1 2004 1,9TDi 81kw elegance (s klimou) a potrebujem vymenit napinac drazkoveho remena kompletne, pretoze tlmic vibracii je uz zniceny. V ponuke je ich viac, poradi mi niekto kt. by som si mal zakupit? Ked som pouzil na str. autokelly filter pre moje auto, budu vhodne vsetky?..rozdiel je len vo vyrobcovi?

http://www.autokelly.sk/Catalog.aspx#PATH=3345620;5835877;5835891;5835977|CT=16|PCT=16

Upraveno od rizecek

LINK nič nezobrazuje  :kol-32:

• Autor

asi sa to resetuje.. ..dal som link nanovo. Ked tak, dopln si to do vyhladavania rucne, je to Skoda Octavia 1 kombi 2004 AHF

Pozor na to. Zničený tlumič vibrací zpravidla souvisí s vadnou volnoběžkou na alternátoru. Tak pokud ho budeš měnit zkontroluj volnoběžku.

• Autor

..vadnou v akom zmysle? menil mi to mechanik, ja som dodal len napinaciu kladku aj stlmicom vibracii a novy drazkovy remen. Nakoniec som zistil, ze nebolo nutne kupit celu kladku ale ze sa da kupit aj tlmic vibracii samostatne. No to uz som mal nakupene. Spolieham sa na to ze hadam by si zavadu mechanik vsimol..

• 4 týdny později...
  • Autor

no nakoniec prestal po tyzdni dobijat alternator, takze s tou volnobezkou ste mali pravdu.. ..dal som ho na kompletny repas a teraz budem mat zas na nejaky cas pokoj. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.