Publikováno Duben 26, 201312 r Zdravím všechny, před týdnem jsem vyměnil obutí a od přední nápravy se mi začaly ozývat zvuky připomínající týrané prase. Zmíněný zvuk se čas od času ozval při přejetí např. přejezdu i dříve, ale jelikož to bylo jen občas, nevěnoval jsem tomu pozornost. Teď to ale začíná být poměrně dost často( skoro na každá nerovnosti). Nemůže mi někdo poradit co by se s tím dalo dělat, případně co by to stálo? Díky moc za případné rady Pepa.
Duben 26, 201312 r Mohli by to být gumy na uložení stabilizátoru,pokud to dělá když se auto zhoupne.Buď vyměnit nebo namazat.
Duben 28, 201312 r po zime mam podobny problem. zavriem dvere, nieco zavrzga, prejdem po priecnej nerovnosti, auto vrzga. pripomina to zvuk kociara v ktorom hojdate babo.... tiez to moze byt to ulozenie stabilizatora?
Duben 29, 201312 r JJ.mě to dělá vždy po zimě a to jsem loni na jaře měnil,na podzim namazal,dělá to furt,i když sporadicky
Květen 10, 201312 r Autor Velice děkuji za reakce a rady. Dnes se Vaše podezření potvrdilo. Je to opravdu uložení stabilizátoru. Nepomohlo žádné promazáni. Výměna mě nemine, tak jen doufám, že si nebudu muset začít vyřirovat hypotéku :-)
Květen 17, 201312 r Autor Tak je hotono. Už to ani nevrzne. Stálo mě to 3 stovky, tak ještě jednou dík za rady.
Prosinec 18, 201311 r Mě to vrzalo vždy v zimě,když bylo kolem 0.V létě nic.Koupil jsem nový gumový kostky na stabilizátor,originály,zlepšilo se to,ale dělalo to pořád.Dneska to řeším tak,že si jednou za měsíc vytočím kola,stříknu tam sylikonovej olej a je klid..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.