kajovod Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Ahojte, mam Rapid, prosim da sa nastavit aby okrem svetelnej signalizacie zamknutia auta a aktivacie alarmu aj bola zvukova signalizacia? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Dá se pomocí diagnostiky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 To by melo jit i v maxidotu, pokud ho mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 U Rapida ne. Tam není nabídka Komfort,kdy by se to dalo nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ahojte, maxidot mam, skusim sa pozret, ked nie tak pojdem za kamaratmi kde som pred tyzdnom kupoval Rapida,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Jo, diagnostikou to půjde.. V maxidotu se snažit nemusíš, je to stejné jako u Fabie II, taky to v maxílku nejde - jedině přes diagnostiku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 5. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Ahojte, potom dam vediet ako som dopadol s diagnostikou, ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Takze cez diagnostiku,....ide to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 A k čemu je ta akustická signalizace zapnutí alarmu dobrá? Aby všichni okolo zaregistrovali, že zamykáš auto s alarmem? K tomu jsou dnes lidé imunní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Je to dobre k tomu, aby clovek vedel, ze se auto zamknulo i pokud na nej nevidi. V dnesni dobe ruseni dalkoveho ovladani je to plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 (editace) jakoze bych zasel za roh domu a pak zamykal:: ten zvuk pri zamceni byla pekna frajerinka pred 20 rokama, dneska spis trapny, stejne jako ti co nepochopili, ze zamykat auto z co nejvetsi dalky a pokud mozno zady k nemu je uz out. po kazdem zamceni kontroluju jednu kliku nebo kufr Editováno: 10. Květen 2013, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 10. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Ja som to chcel len pre kontrolu ze som zamkol..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 nejlepší kontrola je šáhnout na kliku a navíc bych tím zvukem na sebe zbytečně neupozorňoval, bych se na to vykašlal být tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Já myslím, že se každý rozhodne podle sebe. Nejde o frajeřinu, nesmyslná frajeřina by byla aktivace akustického potvrzení při odemčení - to nemá moc význam. Při zamčení to má pro alespoň pro mě tři výhody - vím, že se zamknulo, vím, že jsou všechny dveře správně dovřené a vím, že funguje alarm. Může se stát, že alarm je kvůli nějaké chybě deaktivovaný a já bych to zjistil až za rok při diagnostice... Já auto většinou zamykám už z menší vzdálenosti, protože jdu první a ženě to trvá déle - když pak zavře, já zamknu, vím, že jsou všechny dveře zavřené, auto zamčené a alarm aktivní. A s tím upozorňováním na sebe - mám pocit, že nechodí po parkovištích party zlodějů, kteří když slyší pípnout auto, tak si řeknou - paráda, na to jsme čekali, aktivovaný alarm, jdem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 ok, kazdej ma vyber. s tim upozornenim jsem to myslel jinak. zkus zaparkovat v Brne na Cejlu, zamci s hlasitym pipnutim a pak si budes pripadat jako superstar na podiu. mistnim domorodcum tam nic a nikdo neunikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.