Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, mam Rapid, prosim da sa nastavit aby okrem svetelnej signalizacie zamknutia auta a aktivacie alarmu aj bola zvukova signalizacia? Dakujem.

Dá se pomocí diagnostiky.. :kol-31:

To by melo jit i v maxidotu, pokud ho mas.

• Autor

Ahojte, maxidot mam, skusim sa pozret, ked nie tak pojdem za kamaratmi kde som pred tyzdnom kupoval Rapida,...

Jo, diagnostikou to půjde.. V maxidotu se snažit nemusíš, je to stejné jako u Fabie II, taky to v maxílku nejde - jedině přes diagnostiku...

• Autor

Ahojte, potom dam vediet ako som dopadol s diagnostikou, ......

• Autor

Takze cez diagnostiku,....ide to

A k čemu je ta akustická signalizace zapnutí alarmu dobrá? Aby všichni okolo zaregistrovali, že zamykáš auto s alarmem? K tomu jsou dnes lidé imunní.

Je to dobre k tomu, aby clovek vedel, ze se auto zamknulo i pokud na nej nevidi. V dnesni dobe ruseni dalkoveho ovladani je to plus.

jakoze bych zasel za roh domu a pak zamykal:lol: ten zvuk pri zamceni byla pekna frajerinka pred 20 rokama, dneska spis trapny, stejne jako ti co nepochopili, ze zamykat auto z co nejvetsi dalky a pokud mozno zady k nemu je uz out.

po kazdem zamceni kontroluju jednu kliku nebo kufr

Upraveno od vormen

• Autor

Ja som to chcel len pre kontrolu ze som zamkol.....

nejlepší kontrola je šáhnout na kliku a navíc bych tím zvukem na sebe zbytečně neupozorňoval, bych se na to vykašlal být tebou.

Já myslím, že se každý rozhodne podle sebe. :)

Nejde o frajeřinu, nesmyslná frajeřina by byla aktivace akustického potvrzení při odemčení - to nemá moc význam. Při zamčení to má pro alespoň pro mě tři výhody - vím, že se zamknulo, vím, že jsou všechny dveře správně dovřené a vím, že funguje alarm. Může se stát, že alarm je kvůli nějaké chybě deaktivovaný a já bych to zjistil až za rok při diagnostice...

Já auto většinou zamykám už z menší vzdálenosti, protože jdu první a ženě to trvá déle - když pak zavře, já zamknu, vím, že jsou všechny dveře zavřené, auto zamčené a alarm aktivní.

A s tím upozorňováním na sebe - mám pocit, že nechodí po parkovištích party zlodějů, kteří když slyší pípnout auto, tak si řeknou - paráda, na to jsme čekali, aktivovaný alarm, jdem na to. :)

ok, kazdej ma vyber. s tim upozornenim jsem to myslel jinak. zkus zaparkovat v Brne na Cejlu, zamci s hlasitym pipnutim a pak si budes pripadat jako superstar na podiu. mistnim domorodcum tam nic a nikdo neunikne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.