Pastelka Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Ahoj, tak jsem se dnes pobavil se svým prodejcem u kterého mám Rapida objednaného o tom zda budu mít ve s svém voze elektrické stahovačky všech oken u řidiče a dostalo se mi těchto rad: - elektrické stahování u řidiče bude od MR2014 - MR 2014 bude možné objednávat od týdne 26 - předběžný termín dodání by pak byl týden 34. Můj Rapídek by se měl vyrábět v týdnu 28 a prodejce mi nedokáže zajistit aby to byl MR2014. Radí, abych objednávku stornoval s tím, že mi jej objedná v týdnu 26, s tím, že u nové objednávky není možné garantovat mou cenovou nabídku + seznam výbavy z výroby. Kdo máte nějaké zkušenosti prosím poraďte! Máte někdo možnost získat seznam změn, které by měly být v MR2014. Díky za každou radu, neb mi bude muset nějakou tu pětiletku vydržet. .- Pastelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ty woe, to je jak s tatarama - uz asi po stopadesaty rikam, ze MR2014 zacina vyrobu v týdnu 22. Od tohoto tydne bude nasazeno i ovladani vsech el. oken od ridice. Dalsi zmeny pak prijdou v tydnu 32, to ale nema s modelovym rokem nic spolecneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Já bych počkal..jedině ušetříš oni stejně nemají na výběr než jit s cenou dolů a s výbavou nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 No kazdopadne od tydne 32 se pry chystaji dalsi zajimave zmeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Mave o tom jsem slysel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Já bych asi být tebou, teda pokut se bez nového auta ještě chvilu obejdeš počkal do toho 32 týdne... Sice se zatím nikde nic extra a změnách nepíše, ale jestli kluci tvrdí, že ty změny budou zajímavé, tak na tom něco bude .. Ceny bych se nebál, podle mě by nahoru určitě jít neměla, pokud by se měla hýbat tak jedině dolů.. Kdyby se zvedla tak by bylo po prodejích Rapidu, už tak není velký rozdíl oproti Octavii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Mave, omlouvá se za možný spam, ale z nové auto pro mne není rohlík a musí mi (nám) dost dlouho vydržet. Píši to sem z důvodu, že jsem obdržel jiné informace než Tebou medializované. Editováno: 4. Květen 2013, autor: Pawouk Příspěvek upraven,aby po promazání tématu dával smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Pastelko, obdržel si vysvětlení, takže dle tvé žádosti promazáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Pastelka; Tak pokud jsou prot tebe ta okna klicova, tak si to nech dat do smlouvy a mas klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Nemáte někdo informaci, jestli od MR2014 přejde Škoda u Rapida na ovládání oken přes CAN, nebo budou taženy další čtyři vodiče od řidičovy ovl. jednotky oken do zadních dveří? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 no nevím ale okna jedou po LIN pokud použijí řešení v F/R s čímž počítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 V tom 32KT/13 by mělo být zlepšeno odhlučnění a budou měkčené plasty. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 (editace) Díky, to je velmi dobrá zpráva :-) Editováno: 9. Květen 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 (editace) Docela by mě zajímalo, jestli tyto změny postihují i Toledo... ale soudím, že asi ano. Druhá věc je ta, jestli se plánuje alespoň částečný zakrytí pojezdů sedaček. Alespoň ve stylu Felicie, kde je z boku kus plastu, zepředu prázdno - mně by to osobně stačilo. Škoda, že tyto úpravy nebyly hned od startu výroby, myslím, že si Škoda zbytečně napravuje reputaci, protože tyto nedostatky spolu s cenou, která byla před akcí fresh, mnoho lidí od Rapida odradilo. Editováno: 9. Květen 2013, autor: Molvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Pojezdy zatín ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 no nevím ale okna jedou po LIN pokud použijí řešení v F/R s čímž počítám.Na schématu oken pro Rapida jsem žádný vodič LIN nenašel. Mohl by jsi upřesnit, na který pin konektorů T28a(b,c,d) datová sběrnice LIN vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 u FII/R je to bílá svorkovnice konektor 17, rapid zřejmě používá teď jinou jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 15. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Ahoj, při googlení jsem našel ceník MR2104 pro SK. To jsme jenom u nás sto let za opicemi a odíráme zákazníka až na kost, nebo je to fake? http://ulozto.cz/x349nMKs/skoda-rapid-cennik-pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) mně to na 32. týden určitě nevyjde už úplně vidím že to bude 30. nebo 31. na druhou stranu je tam někdy ta letní dvoutýdenní dovolená že... chtěl jsem to taky dát pozděj ale stejně jak píše Pastelka, prodejce mi pak nemůže garantovat cenu a zvolenou výbavu a že je tam tý výbavy navíc dost ve Freshi vč. Dynamicu.... navíc mi říkal že už byly nějaký tlaky škodovky na obrání tý bonusový výbavy, ale to mohl jen tak lakovat aby mě donutil to objednat Na druhou stranu se dá logicky odvodit, že když dají lepší materiály tak asi cena půjde nahoru resp. ubere se bonusová výbava:) nehledě na to že by to bylo trochu nefér vůči objednatelům v prvním čtvrteltí 2013....uvidíme... Pastelka - ty jsi objednával v 19. týdnu a předběžnou výrobu máš teda 28kt? Ono asi dost záleží na speciální výbavě...doufám že výhřev sportovních sedaček mi to pozdrží na srpen Editováno: 15. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 15. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Přesně tak, objednával jsem 22.4. se skoro vší vnitřní výbavou. Také doufám, že by to mohlo vyjít a mohl by to být MR2013 s materiály MR2014... Ale těžko říci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) Pastelka: Ceník je z ofic. stránek Škodovky: http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/skoda_rapid_cennik.pdf Zajímavé je, že platí již od 23.04.2013, tak by to mělo od 23.4. jít i objednat?. Aktuální CZ ceník platí od 25.04.2013 http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/rapid-cenik.pdf Editováno: 16. Květen 2013, autor: Lukas79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 15. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Ahoj Lukas79, mohl bys mi ho prosím poslat. Nikde se mi jej nedaří stáhnout. Díky. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Ahoj, při googlení jsem našel ceník MR2104 pro SK. To jsme jenom u nás sto let za opicemi a odíráme zákazníka až na kost, nebo je to fake? http://ulozto.cz/x349nMKs/skoda-rapid-cennik-pdf Jestli ti připadá, že sto let za opicemi znamená výrazně nižší ceny oproti Slovensku, tak ano. Výbava je až na detaily (všechny verze mají prodlouženou záruku, třetí hlavovou opěrku, Active navíc tonovaná skla, Ambition tempomat) téměř přesně shodná. Výhodou může být dostupnost benzinových motorizací u Elegance. Rapid Fresh Active 1.2TSI/63kW 284 900Kč Rapid Max Active 1.2TSI/63kW 316 965Kč Rapid Fresh Ambition 1.2TSI/63kW 299 900Kč Rapid Max Ambition 1.2TSI/63kW 350 015Kč Rapid Fresh Elegance 1.6TDI/77kW 409 900Kč Rapid Max Elegance 1.6TDI/77kW 449 565Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 To Bojler, cenově je u "nás" Rapid výhodnější, ale myslím, že srovnáváš/te ceníky MR213 (CZ) a MR2014 (SK). Chtěl jsem své auto "přeobjednat" na MR2014 a bylo mi sděleno, že mi nemůže garantovat původní cenu. Možná, že nás bude čekat nemilé zdražení, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Ja bych nemaloval certa na zed - to ze obchodnik nemuze garantovat cenu je jasny, jednak se muze stat lecos a jednak chce mit objednavku jistou, ze... Ale rozhodne to nemusi znamenat, ze prijde zdrazeni. Osobne tomu neverim - ted kdyz se prodeje po snizeni cen, resp. diky akci Fresh, docela rozjely, by bylo zdrazeni dost odvazny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.