Subzero789 Vloženo 11. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Zbytek katalyzátoru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Hovada ! To ví i ten největší pablb stím olejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 (editace) Je to smutne ale když to nechtěji uznat,tak prostě bohužel pomuže jen žaloba.Moc ti přeji aby ses v tomto statě dočkal spravedlnosti,protože jen tak vyhodit 20 tis z vlastni kapsy neni zrovna malo. Editováno: 12. Květen 2013, autor: bitttpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Wow... tak to je sado teda... Také ti držím palce ať se domůžeš spravedlnosti a dostaneš ty peníze zpátky. Je to opravdu neuvěřitelná drzost to takhle pos*at a ještě se k tomu postavit jako že já nic a není to můj problém a můžete si za to sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irin Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Panove,stalo se mi to taktez,neoriginalni servis po konci zaruky,uctovaly sice 3l oleje,ale po dojeti domu(5km) jsem druhy den kouknul jen tak nahodou na merku a cca 15mm oleje navic! Navic se mi zdal az dost spinavy,ale to je subjektivni pocit. Vypustil jsem rovny litr,abych byl lehce pod max. Dal jsem to sledoval a az do dalsi vymeny se hladina ani nehla. Dnes si vymeny provadim sam a uz nikdy jinak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 neorigo servis.. pokud by jsi to nechal delat v origo servisu, tak by se to nestalo a pokud ano, tak si myslim, ze by ti reklamaci v pohode uznali.. tohle je dusledek.. bohuzel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 no já bych nad tím radši nepolemizoval, v origo servisech se taky dějí pěkné prasárny, dneska je to všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irin Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Pouceni z toho vypliva takove,ze do tohoto servisu uz nepachnu. A abych tam jel s tim prelitym motorem se hadat,nemelo asi smysl,nastesti skoda jeste nestacila vzniknout. Maximalne by ten olej odcerpali a nalili nekomu jinemu. Mimochodem,ta rocni prohlidka s ukony,ktere k ni patri,vysla nakonec stejne jako ve skodovackym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 no já bych nad tím radši nepolemizoval, v origo servisech se taky dějí pěkné prasárny, dneska je to všude Práve dnes mi jedna pani hovorila že v servise kam chodila dovtedy ju poriadne odrbávali. Servisák jej bol doniesť ukázať vzduchový filter aktuálny, aj nový. Ten ktorý mala v aute bol "vraj" menený 27 tisíc km dozadu. Reálne vyzeral že je v tom aute skôr od novoty, tj. nejakých 87 tisíc km. To isté sviečky. Pri 60 tisíc km vraj naúčtované, ale tiež zoxidované. Dokonca pri 4. valci bol aj nejaký problém, lebo jedna sviečka bola úplne inak sfarbená. A nakoniec jej vraj menili zadné sklo kvôli rozbitiu kameňom a naúčtovali aj tretie brzdné svetlo. Ako sa zistilo neskôr, svetlo nevymenili, ostalo tam pôvodné. Všetko v autorizovanom servise, a keď ma pamäť neklame, tak to bolo v Leviciach. Pani bola asi trochu nahnevaná keď jej prijímací technik chodil ukazovať veci na aute, že čo je ako, čo je zle, čo jej pred tým nespravili poriadne, atď., ale aspoň videla rozdiel medzi dobrým a zlým servisom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 To je síla, co idioti dokážou zbastlit. Člověk by si řekl ''blbá výměna oleje''. Ono když jsou ale v servisu feťáci a netáhla, pak se není čemu divit. Upřímná lítost. Nicméně k přebytku oleje - nenadarmo se i v servisce píše, že přebytek oleje v motoru může poškodit katalyzátor. V tomto případě už je zbytečné od počátku dumat nad jinou příčinou závady. Nakopat ty zmetky do těch pitomých hlav!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 no nevím, já mám sice proměnlivý interval a vždy jsem si udělal čas na osobní přítomnost u výměny a prohlídky, nebyli rádi ale vždy mě tam nechali postávat, dodávám, že pracuji 300km od bydliště a servisu kam jezdím a čas si rád udělám auto bych tam samotné nenechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Taky se rozhlížím po autorizáku, kterej ně nechá čumákovat mechanikovi přez rameno, pokud s tim maji problém, tak se snaží něco skrejvat.. Donesu si i svůj olej. Jinak jak dopadá zakladateli vlákna ta nepříjemnost s domrveným katalizátorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 to by sme radi vedeli aj my,ale nemá záujem (klasika)..posledná aktivita 16. září 2013 - 11:36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Asi to vyřešil kladně. Nebo to auto prodal a tim pádem ho už tohle forum nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 dovtedy dokiaľ nebude potrebovať poradiť..ale bohužiaľ nie je sám,ktorý to takto provozuje ....ale radšej to nechajme tak,lebo sme mimo témy,čiže OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.