Publikováno Květen 11, 201312 r Sem vkládejte fotografie povedených, nebo i méně vydařených úprav Octavií III - ať už z ulice, či odjinud.
Květen 12, 201312 r aha,.... zajimavej zadek ..... kde jsou odrazky ? k tomu predku,... mi to pripomina auta do vrchu jak maji takovy ty radlice
Listopad 24, 201311 r Litá kola o velikosti 16" sice O3 nesluší tolik jako její předchůdkyni, ale mé oblíbení 16" Proxima podle mého soudu předčí nabízené varianty pro současný model a na rozbité české silnice se jeví jako dobrá alternativa.
Listopad 2, 201410 r Někdo se nechal inspirovat u felicie, pro dokonalé retro chybí už jen zahnutí u "grilu"...
Listopad 3, 201410 r ale, ja bych to zas tak hrozne nevidel sice fajn, mracitka nic moc, ale lepsi nez kde co
Listopad 3, 201410 r Mračítka jsou zlo a kdo si je dává beztak ještě jezdí s růžencem na zpětném zrcátku doplněném o nevkusné plyšové kostky a hypertrofovaným výfukem z roury od kamen!
Listopad 3, 201410 r Za mně mračítka jako proč ne. Tak trochu je mám asi taky v plánu,když budou mít homologaci. Upraveno Listopad 3, 201410 r od Sanek81
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.