Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj potřeboval bych poradit potřebuju dostat do Columbuse mapové podklady pro Franci chystám se v lednu na hory a tedkom jsem zjistil že v navigaci vůbec fracii nemám auto jsem kupoval v 10/2012 jako nové díky za info

Vloženo

Pravdepodobne tam máš mapy len EE.

Máš dve možnosti, jednoduchšia je použiť len priamo DVD pre WE a mapy nenahrávať na HDD.

Alebo zložitejšia, pred cestou nahrať mapy WE na HDD a po návrate domov naspäť tam narvať EE.

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj,potřebuji sehnat poslední mapy do columbuse verze východní evropa.Nemáte někdo nějaký tip kde by se dají sehnat?Upozorňuji že že originál za 6000 nepotřebuji spíše záložní kopii  :kol-48:  díky moc 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravim, za par stovek jsem si pres net nechal poslat mapy do navigace - jedna se o verze rns 510 v9 7920, western europe. Jsou to vypaleno na dvd+r dl. A columbus mi stale pise, ze nelze nacist. Nenapada Vas v cem je problem? Diky

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Ahoj,

pokoušel jsem se aktualizovat mapy a nevím jestli se mi to podařilo. Mechanika mi DVD načetla,dal jsem je uložit na disk, ale pak se mi už žádná zpráva nezobrazila a ani jsem neviděl žádnou informaci o kopírování. Chtěl bych poprosit jestli někdo nevíte jaká nová ulice, nebo podobně má být na nových mapách, abych mohl alespoń takto porovnat. Nemám bohužel povolené přes setup zobrazení verzí map a fw. Děkuji.

Editováno: , autor: hansHK
Vloženo

Díky, snad se tedy povedlo. Zkusím to ještě někde porovnat, případně si nechám povolit to zobrazování verzí. Zatím jsem si všiml jedné věci, které  nerozumím. Pokud jedu prstem po mapě, tak v mapě vidím (zatím ještě nepostavenou) křižovatku s nájezdem na dálnici D11 z Hradce Králové. Když pak ale tímto místem projíždím autem, tak tam ta křižovatka není. Dojedu do Hradce, zastavím se a prstem se začnu vracet stejnou cestou zpět jak jsem přijel a křižovatka se objeví. Je mi jasné, že si teď možná většina z vás bude o mě myslet svoje, ale prostě to tak je :kol-28: . Jinak ta křižovatka se zobrazuje ve světle šedé barvě, ale nevím jestli to má nějakou souvislost. Zkusil jsem ještě i externí navi s novýma mapama a tam to je v pořádku. Myslím tedy zobrazení...to že je v mapě křižovatka, která zatím není a nikdo na ní zase ani nedělá v pořádku určitě není :kol-28:

Vloženo

Tak jen pro upřesnění ohledně té křižovatky...chyba je samozřejmě u mě. Křižovatka se zobrazí i při jízdě, ale musím mít nastaveno ručně max. zvětšení mapy. Pokud nechám nastaveno zobrazení automaticky, tak tam není.

Vloženo

info pro ty, kteri kopiruji mapy z DVD... Pokud jste dali kopirovat mapy z DVD na HDD a chcete vedet aktualni stav - zmacknete EJECT (vyndani disku), Columbus misto vyndani disku zobrazi varovani, ze kopiruje data a ukaze i aktualni prubeh ;-)

• o 3 měsíce později...
Vloženo

skoušel jsem nainstalovat rns 510 v9 7920 do columbuse v superbu r. 2010 a asi je někde chyba, protože to pořád dokola ukazovalo načítání

poradí někdo co s tím, případně jestli to tam jde dát i z SD karty - columbus má jenom jeden slot

Vloženo

ještě jedna věc, všude jsem četl, že se musí tento obraz vypálit pouze pomocí ImgBurn, vím ale že je více programů na vypálení těchto souborů . Alkohol120, nero atd...

co se stane, pokud se to vypálo v jiném programu??? má to nejaký vliv na to???

Vloženo (editace)

problém je že ImgBurn mi po dokončeni vypalování hodil nejakou hlášku v ang. přesně si ji už nepamatuji, ale vím, že to bylo něco ohledně slim mechaniky.

takže vše už je v poho, musel jsem soubor převést z notasu do stolního PC a tam vypálit nanovo - proběhlo celé v pořádku, vše ted už běží :D

Editováno: , autor: mitič

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...