MartinPV Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Ahoj potřeboval bych poradit potřebuju dostat do Columbuse mapové podklady pro Franci chystám se v lednu na hory a tedkom jsem zjistil že v navigaci vůbec fracii nemám auto jsem kupoval v 10/2012 jako nové díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toja Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Pravdepodobne tam máš mapy len EE. Máš dve možnosti, jednoduchšia je použiť len priamo DVD pre WE a mapy nenahrávať na HDD. Alebo zložitejšia, pred cestou nahrať mapy WE na HDD a po návrate domov naspäť tam narvať EE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zila23 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Ahoj, mám dotaz půjdou mi map z prvního příspěvku na sw 2854, H42 ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Tak jsem to vyřešil stáhnul jsem první mapy co jsem na netu našel rok 2011 vypalil jsem je strčil je do Columbuse a vše funguje v poho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Ahoj,potřebuji sehnat poslední mapy do columbuse verze východní evropa.Nemáte někdo nějaký tip kde by se dají sehnat?Upozorňuji že že originál za 6000 nepotřebuji spíše záložní kopii díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toja Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) Pozri sem: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=246897 Editováno: 11. Březen 2013, autor: toja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Zdravim, za par stovek jsem si pres net nechal poslat mapy do navigace - jedna se o verze rns 510 v9 7920, western europe. Jsou to vypaleno na dvd+r dl. A columbus mi stale pise, ze nelze nacist. Nenapada Vas v cem je problem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 A reseni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 (editace) Nahrát to z SD karty....nebo vyměnit mechaniku.... Editováno: 12. Květen 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 To opravdu pujde i z sd karty? Jestli to chapu spravne, tak je ta mechanika jako nejak poskozena??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Ano, aktualizaci map lze nahrat i z SD karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Tak to zrovna mahravam ma sd kartu a uvidim. Jinak mechaniká je v poradku, zkousel jsem do ni dat dvd s originalnim filmem a bez problemu to prehrala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 to neznamená že je v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 je tady nekdo z Prahy kdo by mi aktualizoval mapy a odblokoval dvd za jizdy? kdyztak 774800654. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 (editace) Ahoj, pokoušel jsem se aktualizovat mapy a nevím jestli se mi to podařilo. Mechanika mi DVD načetla,dal jsem je uložit na disk, ale pak se mi už žádná zpráva nezobrazila a ani jsem neviděl žádnou informaci o kopírování. Chtěl bych poprosit jestli někdo nevíte jaká nová ulice, nebo podobně má být na nových mapách, abych mohl alespoń takto porovnat. Nemám bohužel povolené přes setup zobrazení verzí map a fw. Děkuji. Editováno: 27. Červenec 2013, autor: hansHK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 tak jak to popisuješ, to proběhlo standardně, tj. máš tam teď určitě nové mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Díky, snad se tedy povedlo. Zkusím to ještě někde porovnat, případně si nechám povolit to zobrazování verzí. Zatím jsem si všiml jedné věci, které nerozumím. Pokud jedu prstem po mapě, tak v mapě vidím (zatím ještě nepostavenou) křižovatku s nájezdem na dálnici D11 z Hradce Králové. Když pak ale tímto místem projíždím autem, tak tam ta křižovatka není. Dojedu do Hradce, zastavím se a prstem se začnu vracet stejnou cestou zpět jak jsem přijel a křižovatka se objeví. Je mi jasné, že si teď možná většina z vás bude o mě myslet svoje, ale prostě to tak je . Jinak ta křižovatka se zobrazuje ve světle šedé barvě, ale nevím jestli to má nějakou souvislost. Zkusil jsem ještě i externí navi s novýma mapama a tam to je v pořádku. Myslím tedy zobrazení...to že je v mapě křižovatka, která zatím není a nikdo na ní zase ani nedělá v pořádku určitě není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Tak jen pro upřesnění ohledně té křižovatky...chyba je samozřejmě u mě. Křižovatka se zobrazí i při jízdě, ale musím mít nastaveno ručně max. zvětšení mapy. Pokud nechám nastaveno zobrazení automaticky, tak tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 info pro ty, kteri kopiruji mapy z DVD... Pokud jste dali kopirovat mapy z DVD na HDD a chcete vedet aktualni stav - zmacknete EJECT (vyndani disku), Columbus misto vyndani disku zobrazi varovani, ze kopiruje data a ukaze i aktualni prubeh ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitič Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 skoušel jsem nainstalovat rns 510 v9 7920 do columbuse v superbu r. 2010 a asi je někde chyba, protože to pořád dokola ukazovalo načítání poradí někdo co s tím, případně jestli to tam jde dát i z SD karty - columbus má jenom jeden slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 z karty to tam dat nejde a mapy tam jdou hodit normalne, jen je potreba aby image byl dobre vypaleny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitič Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 ještě jedna věc, všude jsem četl, že se musí tento obraz vypálit pouze pomocí ImgBurn, vím ale že je více programů na vypálení těchto souborů . Alkohol120, nero atd... co se stane, pokud se to vypálo v jiném programu??? má to nejaký vliv na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 zkus si po vypaleni udelat kontrolu image a vetsina z tebou uvadenych programu ti tam vyhaze chyby a pak to v navi nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitič Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) problém je že ImgBurn mi po dokončeni vypalování hodil nejakou hlášku v ang. přesně si ji už nepamatuji, ale vím, že to bylo něco ohledně slim mechaniky. takže vše už je v poho, musel jsem soubor převést z notasu do stolního PC a tam vypálit nanovo - proběhlo celé v pořádku, vše ted už běží Editováno: 13. Listopad 2013, autor: mitič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.