Hanys.cz Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 před 10 hodinami, michal2009 napsal: CD většinou vezme bez problémů, na rozdíl od DVD. A když samozřejmě ani to nebere, pak už jedině SD. Ovšem už jsem řešil oříšek, kdy DVD mechanika nebrala a SD slot byl úplně KO, nenačetl ani kartu. Tam pomohla výměna SD slotu a vyčištění DVD mechaniky. Ideálně vyměnit obojí, ale kdo bude platit díly Joooo přesně tenhle problém jsem řešil já. Čtečka mi nejde a mechanika taky nešla Na čtečku sem se vyprdl ... nejsem žádný posluchač, těch 5 písniček co mám v telefonu si díky ferdovi přehraji a cd jede po vyčištění tak na 80%, to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almazek Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Prisím napiš mi, kde ti to čistili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Odstraněn 3x stejný příspěvek. Počkej, až se uloží, neklikej víckrát na přidat odpověď @Almazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Zdar chlapi, nevíte, jak to vypadá s mapami v14? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Řekl jsem původně sice že i když mi čtečka karet nejde, nepotřebuji ji, ale protože jsem někde na alliexpressu našel čtečku za nějakých 250kč tak jsem si řekl že to zkusím. Přišla asi za 4 týdny, byla skoro stejná jako originál v rádiu, ale místo 3 čipů a jedné straně bylo u té z číny jen 2 čipy plus byli menší. No prvně jsem pochyboval, že to bude vůbec fungovat, ale podařilo se a čtečka funguje. Takže kdyby měl někdo problém, že nejde čtečka a potřebuje mapy a nechce vyhazovat 1500 za čtečku tady od někoho tak tohle je taky řešení. Výměna byla jednoduchá, jen 2 šroubky vrchní kryt, 2 další drží mechaniku a 4 šroubky drží přední panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamaxx Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Zdravim panove, muze mi tu prosim nejaky znalec rici, jestli je treba aktualizace fw pro update nove mapy cerven 2016? Parametry: dpn: 3t0035680c hw: h60 sw: 3984 map version: 7551 predem diky za jakekoliv rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Jediná 100% metoda je použít mapy dočasně(tj. z DVD) a zkontrolovat jejich funkčnost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poorky Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 chtěl bych všem co mají problém s aktualizací map napsat, že jsem s tím bojoval dlouho, mechanika v autě hlásila vadné CD/DVD-nechtěla načítat i když vypalování proběhlo v pořádku. Po zničených asi 10 medií jsem ve stavu zoufaství zkusil jinou vypalovačku. světe div se...bylo to tím. Až 3. vypalovačka zabrala, a i když palím na ta samé media, tou samou metodou a programem, bylo to mechanikou v notebooku! Zkoušel jsem tu metodu přes SD kartu a vše proběhlo jak bylo psáno. za cca 30min. Odpočet od začátku stojí na 31% ale tím se nenechejte zmást. Tak hodně zdaru ostatním.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 (editace) Tak jsem si aktualizoval mapy v Columbusu pres DVD, ktere mi pujcil znamy. Mapy jsou V13 2015. Je mozne ze ta aktualizace (kopirovani) trvala cca 40 min? Chtel jsem si to zkontrolovat skrz tu funkci , jak se drzi dlouho SETUP, ale nefunguje mi to. Je jina moznost jak zjistit aktualni verzi map? Díky Delal jsem to stejne viz video nize Editováno: 10. Říjen 2016, autor: fobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 myslím že v modu navigace když dáte setup, tak že tam je také někde info o verzi map... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Až od určitě verze software. Protože nedávno vyšla nová mapa, tak je důvod aktualizovat na každé navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 V 10. 10. 2016 at 15:44, fobik napsal: Tak jsem si aktualizoval mapy v Columbusu pres DVD, ktere mi pujcil znamy. Mapy jsou V13 2015. Je mozne ze ta aktualizace (kopirovani) trvala cca 40 min? Chtel jsem si to zkontrolovat skrz tu funkci , jak se drzi dlouho SETUP, ale nefunguje mi to. Je jina moznost jak zjistit aktualni verzi map? Díky Delal jsem to stejne viz video nize Tak takhle jsem to přesně dělal, ale po vložení DVD se mě to nezeptá na to uložení. Jedině když zmáčknu NAV a dam pak tlačítko pro vysunutí dvd tak to napíše že se data ukládají a možnosti vysunout, oznámit po uložení nebo zpět. Jenže zde se děje to že jak je dole lišta se stavem instalace když doběhne až do konce cca po 30 minutách skočí opět na začátek je to normální postup instalace? Mám tedy počkat až to po druhé dojede dokoce? Je zima nechtěl sem být v autě hodinu a více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 (editace) Zdar! včera jsem úspěšně vyzkoušel konverzi map BMW 2017 professional&speedcam v RNS510 ( Columbus) , v Superbu II mýho táty. Fungujou perfektně! Oproti VW mapám mají výhodu v tom, že je tam aktuálnější východ, než u VW. Další výhoda je, že jsou rozdělěné na tři oblasti WEST - MID - EAST . Díky tomu se oblast vejde na obyčejné DVD a nemusí být na DL DVD, u kterých bývá problém s vypálením a taky čtením v některých navigacích. No a také by měli obsahovat databázi rychlostních kamer...ale to jsem neměl možnost vyzkoušet. BMW mapy jsou rozdělené do tří oblastí : DVD1: Western Europe Andorra, Belgien, Frankreich, Gibraltar, Irland, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Portugal (incl. Madeira), Spanien (incl. Kanaren) und Großbritannien Major Roads West- and Easteurope DVD2: Middle Europe / Central Europe Belgien, Dänemark, Deutschland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Niederlande, Österreich, Kroatien, San Marino, Slowenien, Schweiz, Tschechische Republik und Vatikanstadt Major Roads West- and Easteurope DVD3: Eastern Europe Bulgarien, Estland, Finnland, Griechenland, Kroatien, Lettland, Litauen, Norwegen, Polen, Russland, Rumänien, Slowakische Republik, Schweden, Weißrussland und Ungarn Major Roads West- and Easteurope Pokud má někdo zájem, tak ať mi napíše zprávu... Editováno: 14. Únor 2017, autor: clouseau 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T60as Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Dobry den. Chtel bych se zeptat, kde stahnout mapy a popr. FW do meho columbusu. Zkousel jsem na oficialnim webu. Tam podle VIN zjistili, ze FW nepotrebuju a na mapy musim do servisu. (" Vaše navigace může být aktualizována pouze v servisu." ) Zkousel jsem jeden servis,abych zjistil,kolik si mam nachystat. Pry cca 2000 za aktualizaci, coz mi prijde dost. Delivery part Number: 3T0035680C HW-version: H60 SW-version: 3984 Active map coverage: West Europe Active map supplies: Navteq Map version HDD 7333 Myslim, ze mam mapy stare a FW predpokladam taky. Predem diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Mapy A aktualizace sw je o 2 strany dál, ale čtením od mého odkazu se tam dostaneš. Sám jsem se k přehrávání map a sw nedostal, protože mi nikdo nebyl schopen poradit jestli to je ok, tak případné testování bude na tobě, ale neměl by v tom být asi problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondys Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Můžeš použít pro: Delivery part Number: 3T0035680C HW-version: H60 SW-version: 3984 Active map coverage: West Europe Active map supplies: Navteq Map version HDD 7333 FW 5274 a mapy West Europe 8477. Vše najdeš na uloz.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 chlapi byl by někdo ochotný a zkušený, kdo by mi nahrál nové mapy do Columbuse z Vysočiny nebo okolí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 Neni problem u Humpolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš v Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Zdravím Před 3nedelema jsem si koupil superba Ii 2008 s columbusem jenže nejsem schopnej zjistit verzi fw a sw jak map tak Columbus. Kdyz dlouze držím setup tak jediné co mi naskočí je tabulka fm am držím dal víc jak 10s a do toho zkriteho menu to nepadne. Co mám dělat ? Napojit na diag. Abych věděl co tam je aby se aktualizoval fw a sw a pak tu od někoho z vás sehnal 17 mapy. Nebo jak pokračovat dík moc. Hezkej den tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Přes diag. v rádiu 56 (nebo navigace 37) v přizpůsobení kanál 50 aktivovat servisní menu, pak reset navi a udělat stejný postup. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš v Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 před 44 minutami, h2o napsal: Přes diag. v rádiu 56 (nebo navigace 37) v přizpůsobení kanál 50 aktivovat servisní menu, pak reset navi a udělat stejný postup. Dobre zkusím to dat známému aby to napichnul a neco zjistil díky moc potřebuje to z aktualizovat jak sůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dugi Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Zdravym všetkych znalcou fora potreboval by som vašu pomos nahral som do Columbusa sw 5274 a potreboval ba som nahrať mapy cez sd kartu ale vždy neuspešne.Stiahol som si Maps Tool 2.1.3 prerobylo mi to na sd kartu prve tri subory som dal na kartu podla navodu ako som čital tu a dalši som vzpalil iso subor na cd v subore imgBurn najpomalšou rzchlosťou ako je.Vložim sd kartu všetko ok dam trojklik po 20-ich sekundach vložim cd nabehne sw načita sw ale potom sa zasekne piše že inštaluje ale stale nič zamrzne a je koniec pomože mu už len oprava neviem si s tym rady skušam to už niekolko dni cez DVD mi to nechce načitať neviem čo robym zle ale som s toho na nervy mapy potrebujem ich verzia je 8350 V 13 a sw T30035680G H60 sw 5274 a čo sa tyka sw po nahrati noveho sw mi prestal fungovať maxidot to je navigacia a audio da sa to nakodovať naspeť .Ďakujem za všsetky odpovede od vas ja viem že sa to preberalo už vela krat ale som tu novy auto mam superba 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dugi Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Poprosil by som Vas ešte o jedno čo potrebujem aktivovať v diagnostyke abz mi fungovali navigacia a audio.ĎAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gery Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Ahoj jak zjistím jakou verzi map mám nebo jaký fw a kde to zjistím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daftkrys Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Ahoj, není tu náhodou někdo z MLADÉ BOLESLAVI případně z PRAHY, kdo by mi provedl do SUPA instalaci nového firmwaru, aktualizoval mapy a aktivoval servisní menu? Děkuji za info. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.