mc2uba Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Zdravím, nevím, zda někdo z vás dnes viděl Autosalon na TV Prima. Byla tam reportáž o škodlivost interiéru v autech. A řešení toho, aby byl interiér co nejčištčí. V ČR to moc nefunguje, v zahraniční už celkem běžně. Je to nějaká nanotechnologie, která se nastříká do auta a 2 roky funguje a čiští prostředí interiéru vozu. Kde se to dělá nevím, zatím to prý nějak v ČR dělá jen Opel, ale prý se na webu www.nanogt.eu brzy objeví. Cena takového nánosu je 1900 kč. Jinak dále tam ukazovali, které značky vozidel mají nejekologištější interiéry a které nejméně škodí člověku. Všude se tu řeší porovnání VW (Škoda) a korejské značky. Tak třeba jeden z důvodu, proč si radši koupit koncernové auto. VW se umístilon a 4. příšče. Huuundaj a Kia jsou na posledním místě z 15ti testovaných značek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Celkem zajímavé pokud tu budu mít v okolí, jsem ochoten tuto službu zainvestovat. Co bych pro své dítko neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 A co to je za instalační manuál? To je téma spíš do hospody. Zde se uveřejňují návody, jak co na našich autech dodělat a nebo opravit.Dodělali jste něco a nebo opravili? Foťte během montáže/opravy a podělte se s ostatními o zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Téma jsem asi zrovna netrefil, ale tak napadlo mě to jako návod "Jak vydezinfikovat své vozidlo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.