lubinob Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 presne tak musíš vymeniť celé svetlé, ako inak to chceš spraviť? tiež nad tým rozmýšlam, viem o jedných za 11tis Kč len sa rozhodnúť že ich zoberiem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Konečně H15 a H8 s bílým světlem a origo od OSRAMu. Cena není tak špatná, klasika H15 stojí od nějakých 480Kč/kus, takže 49€ za 2ks by nebylo tak zlý, ona ta cena půjde časem dolů. H8 jsou drahý jako chrochro, otázka je funkčnosti o 20% bělejšího světla v mlhovce. Za dne asi OK, auto bude víc vidět, za mlh bez denního světla to bude ale naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Do hmlovky jednoznačne žlté Nokya alebo Luminics, krásne hmlu presvietia.. biele svetlo do hmly nie je dobré takže záleží ako budú tie hmlovky využívané.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Do hmlovky jednoznačne žlté Nokya alebo Luminics, krásne hmlu presvietia.. biele svetlo do hmly nie je dobré takže záleží ako budú tie hmlovky využívané.. Tie žlté hmlovky Nokya by mohli vypadať fakt dobre Videl ich niekto na Rapíde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 V Rapide som ich ešte nevidel.. ale dosť dlho som ich mal v OII a keďže som bol maximálne spokojný pôjdu aj do Rapida.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Až ich tam namontuješ foto nutné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 jasné, to bude.. len neviem ako rýchle sa k tomu dostanem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Tie žlté hmlovky Nokya by mohli vypadať fakt dobre Videl ich niekto na Rapíde?? Do mlhovek mám objednané žluté H8 z Číny. Jsou někde na cestě cca za 150 Kč/2ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 S homologaci? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Hele jak ti kdo bude homologaci na žárovkách ve světlech kontrolovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 len tá čína je oproti Nokya vyblednutá jak lak na starej 120-ciatke po 10 rokoch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Předpokládám že tvá zkušenost vyplývá z nákupu žárovek ala xenon s modrou baňkou. Nebo si snad tyto žluté H8 měl? Pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 (editace) Ja som mal v hmlovkách H8 Nokya a Luminics, teraz ich má kamarát z Octavia clubu.. a ďalší kupoval pred letom tieto čínske a má ich tiež na OII predFL takže sme ich reálne videli vedľa seba a výsledok je ten že tie číny sa ani zďaleka nepribližujú Nokya.. Nokya je sýtosťou svetla aj svietivosťou úplne niekde inde... Editováno: 8. Listopad 2014, autor: lubinob 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Chci se zeptat...všechny Octavie II mají v mlhovkách H8? Nebo co tam je za žárovky...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 áno, len RS a Scout má H1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Takže nic jiného než H8 tam být nemůže? Nikdy jsem to neměl rozdělané. Že by třeba v určitém r.v. dali jiné možné není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 z výroby nie... mne sa stalo že mi tam pri oprave v servise natlačili H11, tá má skoro rovnakú päticu ale má 55W.. H8 má 35W... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Chtěl bych si objednat žluté přidáte se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Je ta 35W dostatečná do mlhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Tak dnes zakoupeny xenony z inzerátu, jsou nové kompletně osazené, teď už jen stačí přehodit. Má někdo nějaké zkušenosti, rady jak na to? Vím že hackeer už je tady měnil, je ještě někdo? Až to budu mít hotové, tak pak sem hodím fotky s přímým porovnáním halogen - xenon na Rapidu, tchán má taky rapida s halogenem, tak to pak nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tak ma dnes napadlo - ako by mohli vypadať žlté H15, mám na mysli fest žlté okolo 2500K...na internete som našiel 2 výrobcov z toho obidva sú čínske a z toho vypadá lepšie tento. Nejdem kupovať, len by ma zaujímal názor nie na výrobok, ale na tú žltú ako DRL http://www.aliexpress.com/store/product/XENCN-H15-12V-15-55W-2300K-64176-All-Season-Super-Golden-Yellow-Light-OEM-Car-Halogen/1247942_1857210990.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Problém s barvou světla u denního svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Tak dnes konečně přehozené xenony za halogeny, původně jsem to chtěl udělat sám, ale nakonec jsem to nechal na servis. Při výmeně se musí sundat přední nárazník a to už byl pro mně velký zásah, na který jsem si netroufl. Takže první dojmy, sítí nádherně je to oproti halogenům značný rozdíl, jenže... Po chvilce se mi rosvítila kontrolka spálené žárovky. Všechny žárovky svítí, tak předpokládám že se rosvítila právě kvůli těm xenonům. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Musí se nějak přizpůsobit ŘJ nebo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 A jsi si jistý, že nemáš nějakou prasklou nebo někde ledku bez canbus odporu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 no nějaké ledky tam mám - osvětlení kufru a světla na nohy řidiče a spolujezdce, ale do výměny za xenony to bylo v pohodě, zítra to důkladně omrknu, dnes nebylo víc času tak jsem provedl jen zběžnou kontrolu, venkovních žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.