Přejít na obsah

Predné svetlá, žiarovky


kajovod

Doporučené příspěvky

Máte někdo zkušenosti s tímto: http://www.tuning-in.cz/skoda-rapid-led-diody-do-parkovacich-svetel.html

Zajímalo by mě, jak to vypadá, životnost atp...

Je to noname takze zivotnost par mesiacov, v tom lepsom pripade a s tou cenou niekomu j..e na hlavu asi..ak chces podobne sidne ledky ako tieto tak hladaj na dx alebo aliexprese, je ich tam plno s tam aspon nestoja pol litra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Led do denneho..to mas na mysli co? Led ziarovku H15, led parkovacky w5w, alebo nejake externe pridavne svietenie? Konkretizuj. V pripade akychkolvek led ziaroviek s homologaciou nepocitaj..momentalne take neexistuju ani u znackovych vyrobcov - vsetky su uvadzane len pre pouzitie v interieri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toledo ma v dennom ziarovku P21W takze tam existuje stovky moznosti led nahrad od superlacnych shitiek az po dizajnove a kvalitne kusky..bohuzial som detailista a zalezi mi aj ako ta ktora ziarovka vypada, kedze svetla su cire a vsetky ziarovky v nich vidno, preto na noname za 100 korun ani nepozeram - obvykle to byvaju odkryte hole led cipy priletovane na nejakej dosticke. A tiez mam rad ked mam vsetko od jedneho vyrobcu. Osobne uprednostnujem PIAA a Philips, aj ked akekolvek ledky od nich stoja omnoho viac, kvalita a dizajn je tam Ok a je z coho vyberat.

Co sa tyka tych nestastnych H15, zmieril som sa s nima a asi to budu jedine ziarovky ktore nikdy nebudem menit, lebo ako led nikdy nebudu od spominanych vyrobcov existovat (vyvoj a vyroba sa im nevyplati)..i ked cheapackych verzii z azie na aliexprese je uz hodne, nestoja ani za zmienku o kvalite a svietivosti.

A vseliake modre halogenove verzie a spominane monokle v parabolach tiez nepreferujem.

Menit H15 za akekolvek vymysli nema zmysel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

borci pozdravujem, chcem sa opytat na tie ziarovky Osram H15 Cool blue, aku predpokladate svietivost na nich ako denne svietenie, ak budu priamo osvetlovane slnkom? nebude tam problem vo viditelnosti pre ostatne auta? tiez mam z original zltych dizajnovo blby pocit ale zase su viditelne. dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skratka zlte svetlo pocas dna, ked svieti slnko vidno riadne, biele bude tiez vidno? ked vidim rapid s original zltymi ziarovkami H15, tak ho vidim, ze svieti aj cez rozpaleny letny den bez oblacika :-).  Videl by som ho aj s Osram H15 cool blue, ze svieti, ked je to biele svetlo?

 

Dakujem

 

Asi tak teda formulovana otazka, viem, ze blbla, ale radsej sa blbo opytat, ako do buducna nieco ojbednat a nadavat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...