miklisek Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 LeMo: jednoduchý jak facka. Otevřít kufr, vyndat krabičku se žárovkami z povinné výbavy a kouknout se, dvouvláknovka je tam jen jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 u vás sú ešte žiarovky v povinnej výbave vozidla? u nás už nie... takže je dosť možné že ich tam nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Vyhodit žárovky z povinné výbavy by mohl rozhodnout jen magor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Jo, ta blbost se žárovkama tady pořád platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 MBDusan Slovensko je celé postavené na hlavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Lubinob má pravdu, boxík so žiarovkami nemám, auto kupované na SK..ale je to určite BAZ15d tá 4W dvojvláknová, totiž som uvažoval o LED zadných lampách nakoľko Philips presadil pár LED žiaroviek do zadných svetiel s červenými LED ktoré sú 'street legal' ale asi nie pre EU, ale to je jedno. Všetky sú s paticou BAY15d takže do Rapidu nepoužiteľné Použiteľné by boli jedine Philips LED smerovky PY21W a biele LED do spiatočky ktoré sú BA15d (P21W) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 tak jsem včera měnil prasklou žárovku potkávacího světla na levé straně a myslel jsem, že to zvládnu přímo z motoru, ale musel jsem nakonec přece jen sundat tu krytku z podběhu. i tak to šlo dost blbě, kdybych měl tlustější ruku, tak ju tou dírou neprostrčím. mám maxidot a žádná hláška, ale tuším, že už to tady někde bylo. je to docela logický, že hlavní světlo jde vidět z kabiny, tak není třeba indikovat prasklou žárovku. na ibize mně taky nesvítila, ale když praskla nějaká žárovka vzadu, tak jo, má to tak být? příp. který všechny žárovky to hlídá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Jo, je to pakárna, i já jsem u toho chcal. mě se ovšem se zlomeným zápěstím a vytahanými prsty to tam povedlo dát přes motor. Tehdá jsem ještě o nějakých krytkách nevěděl a kdyby se mi z nějakého záhadného důvodu jedna neztratila ( podezírám servis, při reklamaci a výměně světla z důvodu poškrábání) už jí tam nedali, nechce se mi věřit, že by upadla jen tak sama, tak bych o tom nevěděl do dnes. Jsem měl nacákáno plno sviňstva v motoru ze zadu na světle právě jak tam ta krytka nebyla. Jinak co se světel týče, když jsem jednou vyndal pojistku před. světel, tak to prasklou žárovku hlásilo. Ale jak je to když ti praskne jedno světlo nevím. To se mi ještě nestalo. No NBU už budou určitě před smrtí, tak to zanedlouho zjistím, už je tam mám 15 měsíců skoro, tak je to až podezřelé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 já se chystám koupit philips whitevision, ale až někdy na jaře, teď se mi v tom hrabat už nechce, měly by být "nejbělejší" na trhu a slušná životnost. jednu dobu jsem kupoval super svítivý žárovky, ale vydržely vždy tak kolem roku, tak jsem koupil nějaký s velkou životností a od té doby jsem neměnil nikdy a krom toho, že byly žlutý to svítí skoro stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Vormene ja je mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 http://autozarovky.heureka.cz/philips-whitevision-h7-12v-55w-12972whvsm/specifikace/#text http://www.alza.cz/osram-night-breaker-unlimited-h7-55w-px26d-d506880.htm A BABO RAĎ, KTERÝ JSOU LEPŠÍ. Má někdo srovnání u rapida? Že bych přešel k Filipům od Osramek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Pokud jde o belost a kontrast tak urcite white vision , ja akorat presel z nightbraker ale h4 na white vison h7 a rozdil je jak cyp. Zaklad je v tom ze je vazne kontrast jak prase , zase minus vidim v tom ze nevidim viditelny kuzel na ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 já jdu určitě do těch philips, ale až bude lepší poačasí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 TAK TO U nbu MI PŘIJDE STEJNÉ, NEVIDÍŠ KUŽEL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Ja whitevision používam, svietia vynikajúco ..som zvedavý na životnosť http://forum.skodahome.cz/topic/128439-náš-biely-rufik-spaceback/?p=1974709 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Osram svítí opravdu pěkně a oproti standartním je to znatelný posun, co jediný mě možná zklamalo je to, že to nesvítí tak bíle jak jsem si představoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Proto až mi praskne NBU, zkusím ty běláky od Filipa. Jsou levnější, dostaneš ještě obrysovky a navíc svítí běleji a možná stejně daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 mě by zajímalo porovnání třeba osram silverstar vs. osram NB, příp. jestli je silverstar oproti obyč. žárovce tak znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 ja mam tiez Philipsy wv, akurat od tych obrysoviek necakajte nejaky biely zazrak, podla mna su hodne zlte inak ako ziarovky super, zmena vyzera ako keby niekto zasvietil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 tak obrysovky už mám te´d nějaký Nokye modrý z auto kelly a svítí obstojně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Mam sice ve f1 osram silverstar a rozdil oproti obyc zarovce jsem poznal osram nbu mam v dalkovych a je to parada ted se rozhoduju jestli koupit h7 philips whitevision nebo osram nbu . Ty silverstary po 3 letech uz sviti do zluta a neosvetli to uz tak znacky jak byly nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Kup ty belasky a dej echo v porovnani s NBU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Petrrr: Autokelly prodává žárovky NOKYA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Nejsem si uplne jisty ale tak nejak mi to povidal kdyz mi daval ty w5w, maji to jako kusovky do pytliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Tak omluva, byly to tyto http://www.autokelly.cz/?gclid=COy628m7vMMCFQrpwgodbJ8A9g#|I+KlUfSpLLrXRNzemY1R/i6UoP+rDr44aAw8qk7T60I5QrbOEvOfaKo+wrBjMZU2Y9uNr0CsUYr70gHHPC3/pxvGwjcnomdZ5s8WGGOuVE5VJF9X+JvQToVLwLfOjdzOSvzgLemELCx23kIDxf2kVqiwWMCvqtgApLsUvXz8JQE= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.