LUKY-007 Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Ten kdo potřebuje pořád přesvědčovat jak udělal dobře, je hlavně sám přesvědčen, že to tak dobrý není. My tady všichni na RAPID foru jsme si auta koupili dobrovolně a nikdo nás k tomu nenutil. Nevím proč se potřebuješ porovnávat s Rapidem o Seatech se diskutuje jinde, tady jsou nadšení majitelé Rapidů tady nečekej porozumění a pochopení. Kdybychom chtěli Seat už dávno by stál v garáži a diskutovali bychom na seat foru , zejména když ten seat vyjde levněji, jak říkáš. tak prajem aby vam vsetkym to nadsenie vydrzalo a suhlasim s vetou: Ten kdo potřebuje pořád přesvědčovat jak udělal dobře, je hlavně sám přesvědčen, že to tak dobrý není s dovetkom ze to plati na vsetkych )) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Logický srovnání: - Leon vs Oktávka vs Golf - Rapid vs Toledo vs elyseje vs 301 Nevim jaky jsou ceny a akce na slovensku nicmene pokud vas tam vyjde leon levneji než rapid v akci tak je to jasna volba...nicmene tady v česku je ten orzdil markantnejsi ikdyby to bylo "jen" 50tisic czk (ca 1.800 EUR) tak je to v ramci ceny toho auta dost Nejde o to ze budes mit lepsi radio, vic funkci, proste je to drazsi a clovek co chce auto za +- 300 (11 TEUR), to asi oželí Editováno: 14. Únor 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 JJ souhlas a Rogerem Já třeba bych koupil Octavku ale v eleganc výbavě cena jinde golf hezký ale zase pro mě malý chtěl jsem kufr a jak bych dal výbavu co mám v rapidu zase cena jinde a to samé si myslím by byl případ Leona ale mě se nelíbí ta palubka takže i kdyby mi ho pod cenou nabídly tak ho nekoupím a rapid proč jsem ho koupil velký prostor vzadu kufr taky dostačující a rapid se mi líbí a že je úzky tak kdyby mi tohle vadilo tak ho nekoupím přeci a co mám za výbavu mi v téhle konfiguraci octavka,golf ani leon nebude myslím cenově,v rapidu mám snad vše co do něj jde a já už nechci Socialku třeba oktávku chci mít vybavené auto které sem kupoval za hotové žádný leasing nebo úvěr.A jedna podstatná věc rapid jak bude sloužit 5let budu spokojen pak půjde pryč a koupím další stejně velké auto ale já jako člověk dám do auta max 400tisíc .Tohle znamená proč jsem se rozhodl pro rapida 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Chalani prajem vam vela spokojnych a bezproblemovych km plnych radosti s autami. Je dobre, ze si nekupia vsetci to iste, bolo by to dost fadne na cestach. S cenou je to tak, ze na Rapid v Cesku mate dobru akciu, co som pozeral a naopak Seat nema tak priaznivu cenu ako na Slovensku. Na Slovensku chce asi Seat zvysit predaje, tak bojuje o zakaznika cenou. p.s.: Len pre info na Slovenskom trhu je cennikova cena takato: Rapid Spaceback 1,2 TSI 63kW Active za 12 430 eur Leon 1,2 TSI 63kW Coool za 12 290 eur. Na Leon Vam uz nedaju ani cent dole, to je akciova cena. V pripade Rapidu 12 430 + 500 eur balik active (klima+central) = 12 930 eur, verim ze s tejto ceny este vedia nieco spusti, ale Leon asi nepodlezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 houmr: v tom případě chápu tvé rozhodnutí, jestli koupit za stejné peníze slušně vybavený Leon a nebo socku Rapida Spaceback. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Hele neberu ti ten tvůj leon ale koukni na čísla za leden rapid prodej narůst o 286,7% 15800ks oproti minulému roku jde vidět jak je to špatný auto a drahý asi nás co kupuje tohle auto roste oproti seatu bych řekl že seat by nám musel zaplatit abychom ho koupily http://www.skoda-auto.cz/news/2014-02-13-skoda-v-lednu-rostla Editováno: 14. Únor 2014, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Motaaa: ale tady v tom případě musíš brát ceny na slovensku. Pokud oni nemají akci na Rapida, tak tam stojí stejně jako u nás bez akce a co si budeme povídat, to jsou hodně nesmyslné ceny. A pokud u nich stojí Leon Cool stejně, jako u nás Rapid Active bez akce, tak je logické, co si kdo vybere a proč u nás jde na dračku Rapid a u nich Leon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) hele přečti si ten článek celý tam je psané v Evropě a nééé v Česku tím sem chtěl říct že si je koupilo v lednu lidí po evropě 15800 ks.Jde mi o to že tu preferuje leona tak ať si ho vezme na seat forum tohle je škoda forum sekce rapid a nikoho nezajíma kolik stojí nějaký leon na slovensku a jak sem psal když chci rapida a nelíbí se mi seat tak ho stejně nekoupím ale každé auto má něco tak ať mu jezdí bez poruchy a je spokojen. Editováno: 14. Únor 2014, autor: Motaaa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Taky nechapu jak si nekdo muze koupit Rapida za uplny nesmysl...radeji bych sel do OIII Kdybych mel utratit 400tis, tak vim co si poridim :-) Editováno: 14. Únor 2014, autor: s-talker 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) r Editováno: 14. Únor 2014, autor: Jary7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) JJ Marku ale co bys měl za OIII v ceně max 400tisíc socku a to nechci a motor jak si říkal na srazu min 1.4 TSi a už jsi s cenou ambition na 460tisíc bez příplatků za barvu a kola no nevím kde mám zbytek jako výhřivané sedačky rezervu asi sem rozmazlený ale za 400tisíc nekoupím octavku v dobré výbavě úplně novou a jak psal Jary 7 jedině Rs nebo nového scouta ale cena je jinde. Editováno: 14. Únor 2014, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Ale mas platformu MQB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Editováno: 14. Únor 2014, autor: Jary7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) To je to, co perfektně sedí v zatáčkách a dávají se do toho nejnovější motory a navíc komfortní svezení Editováno: 14. Únor 2014, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Editováno: 14. Únor 2014, autor: Jary7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) mc2uba: Vidim, ze si jeden s malo co pochopil moje rozhodnutie. Keby nebola akcia tak asi nie je Leon ........ Motaaa: Ano Rapidu sa predava viac ako Leonu, prajem mu to. Vlastne mame radost obaja. Ty s vysledku Rapidu a vdaka tomu, ze sa nepredava Leonu (na Slovensku ako Rapidu) ja s ceny Leonu. Jary7: Ano presne ta zla MQB platforma, ale neboj nastastie pre teba - bezkonkurencny podvozkovy klenot nechali tvojmu auta, mozes byt spokojny Editováno: 14. Únor 2014, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Editováno: 14. Únor 2014, autor: Jary7 Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Dovolím si jeden off topic příspěvek - jestli se nechceš zesměšnit, tak tam s RS nechoď, poněvadž Leon Cupra si ho strčí do kapsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Editováno: 14. Únor 2014, autor: Jary7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 To už se nedalo vydržet. Jinak si ten bordel tady děláte sami. Já tu diskusi přesunu sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Jary7: Pawouk, len ho nechaj, nech tam ide. Urcite sa najdu borci, co si to s nim budu chciet skusit niekde na okruhu ak bude mat odvahu. Pozri zase je Seat lepsi resp. ma viac ako Skoda, Co ty nato ? 280koni by uz mohla mat podla mojich prepoctou octavia 6 konecne ze Editováno: 14. Únor 2014, autor: Pawouk Příspěvek upraven do souladu s pravidly fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Pawouk: ale nepřevezeš skříň jako v Octavii 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Že já se do toho montoval. Přesun bude brzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.