Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nejvhodnější termín na stretávku 23 členové hlasovali

1. 1. Termín 22.6.2013

• ANO
      8
    • NE
      1
  2. 2. Jedovnice - Moravský kras

• ANO
      10
    • NE
      1

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

tak zatím jsme dva, možná tři, když budu počítat Colinse, kvůli kterému se také termín posouval. Tak uvidíme, třeba se ještě někdo nahlásí :kol-32:

No 4 není špatný, to už můžeme hodit prší, mariáš (ten mi moc nejde), poker, člověče nezlob se, zelenou louku atd. :). Uvidíme, ještě je to daleko. Jinak  vděčným tématem mimo sexu, aut a ženských jsou také tipy na výlety, dovolené a také práce, tak myslím, že se nudit nebudeme :)

• Autor

jj z toho strach nemám, přesně tak, kecat můžeme o čemkoli i bez branných her :kol-28: , spíš abych tam pak nebyl sám :kol-32:

To určitě ne  :kol-28: , jinak pro případné účastníky můžete udělat drobné výběry fotek z dovolených, případně kdo se bude chtít pochlubit rodinou, vezmu sebou takovej ten malej 10 palcovej hajzlík od Asusu :). Přeci jen vyprávění s fotkama je živější než jen tak z patra. 

20 uživatelů hlasovalo, by mě zajímalo, kde jsou. :kol-32:

Sákriš, rodiny, děti, dovolený...já jsem samostatná jednotka. :D

Tak doufám, že tam bude někde volná wifi :) a budeš rovnou předčítat cestopisy.

• Autor

to neva, hlavně když dovezeš svou velebnost na scuka

• Autor

myslím že už by to nechtěl ani nikdo podruhé slyšet :kol-61: , spíše mám dilema, čím dorazit, jestli mám přijet "veteránem" Andělou, nebo Čendou roomem :kol-32:

některou sobotu musíme jet na školení do Ostravy, ještě nevím, až zavolají.....takže pokud nepojedu, přijel bych.takže zatím 50:50...

• Autor

OK, Karle, stejně ještě plánuji to nějak sesumírovat někdy ve středu před inkriminovanou sobotou, abych věděl, kdo všechno opravdu přijede

Tak to vidim,, ze pojedu kolem uplnou nahodou. Stavim se jen na otocku, mam mati v nemocnici v Brne. Jinak podam hlaseni o LPG ve Spanelsku, Francii a Nemecku. Ted jsem tankoval spanelsky LPG za 0.703 Eura, tak hura do Spanel

• Autor

no super :kol-24: , uvidíme origo zástavbu :kol-47:

takže zatím: Malta, mirek2007, Pawouk, asi Colins, asi karel.LPG, treo

Repsol 0,666 € za LPG, Spanelsko nas raj

no super :kol-24: , uvidíme origo zástavbu :kol-47:

takže zatím: Malta, mirek2007, Pawouk, asi Colins, asi karel.LPG, treo

Přidám předběžně kladnou účast - možná i s komplet rodinkou. Bohužel budu mít týden před dovčou, tak nevím jestli se místo na srázek nepojede shánět poslední absence ve výbavě...

• Autor

tomu rozumím Ekkare, tak můžete zabít dvě mouchy jednou ranou, do Brna už je pak kousek, tak třeba budou mít jiné zboží než ve vašem regionu.

Jinak samozřejmě, to platí pro všechny, klidně vemte i své polovic a ratolesti, tady žádné "doktore, řekli jsme bez bab" :kol-28: , neplatí :kol-61:

Kdo jede od D1 směr Praha, jede kolem Globusu Brno Ivanovice, kdo jede po dálnici od Bratislavy, jede kolem brněnské Olympie a Tesca. JInak kolem Jedovnic je spousta pěkných míst,  třeba Macocha. Tam lze odvézt rodina, oni se budou kochat jeskyněmi a my budeme mít klid na auta :-). V Blansku je dost míst k přespání. Kousek je Josefov , tam je Býčí jeskyně a vysoká pec a muzeum. Ve Křtinách jeskyně Výpustek. Do středu Brna nějakých 25 km. Rodinu lze zavézt do Blanska a vlakem je poslat do Brna.. Přímo u brněnského nádraží je Tesco a Vaňkovka.

Tak mám smůlu, 29.června jsem zase mimo. Když jsem se teď připojil do ČR, zjistil jsem, že mně tam něco hodili na ten týden. Začínají prázdniny a kolegové s dětmi padají z práce

Upraveno od treo

poslusne hlasim, ze mam podpisanu vychadzku !!

este poprosim, zo starecko-sklerotickych dovodov 3 dni pred

akciou zaslat koordinaty (kedy a kam a preco sa mam dostavit). :-)

Jestli mě žena pustí, bude to 2 týdny po svatbě, tak bych se ukázal :kol-47:

• Autor

tak jí vem sebou a můžete pak udělat i výlet po okolí, nějaké ty jeskyně, propast Macocha a vrátit se domů až v neděli. Třeba v nedalekém Sloupu je nádherný penzion "Stará škola" :kol-47:

Jeskyní je v okolí Jedovnice doslova 6 půlek, přístupný turistům jsou Sloupsko-šošůvské, Balcarka, Kateřinská a Výpustek, po předchozím objednání i Punkevní s cestou na dno Macochy a plavbou na lodičkách - ty ostatní jsou spíš prolejzačky pro speleology. 

Pro zájemce o kurwa zážitek za 500,- za osobu a pouze po předchozí rezervaci je od letošního jara umožněný vstup s průvodcem i do dolních (občas) zaplavovaných pater Sloupsko-šošůvských jeskyní - doporučovaný dress-code jsou montérky a holínky (cokoliv co se může umazat - dole jsou lány bahna...). Helmu s čelovkou každému půjčují na místě....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.