Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nejvhodnější termín na stretávku 23 členové hlasovali

1. 1. Termín 22.6.2013

• ANO
      8
    • NE
      1
  2. 2. Jedovnice - Moravský kras

• ANO
      10
    • NE
      1

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

jupiiii.

zajtra si potrasieme plutvami......do splynovania priatelia.... :kol-142:

tak pánové, bude tam ještě někdo v 15.00, když vyrazím po práci ve 13.00,tak to mám 105 km, navi ukazuje 1 hod.44 minut(ale dokážu být rychlejší :kol-47:), abych nedorazil a Vy už nejeli domů.... 

asi jsem nekde jinde, kde jste ostatni? Stojim na konci parkoviste u vyjezdu

• Autor

tak nakonec jsme se tam sešli, jen eL Prezidento se asi minutou minul s Karlem.lpg, no museli se potkat ještě někde přímo v Jedovnicích. Fotky dodám asi zítra, bohužel ale jen z mobilu, holt mi ten Němec :kol-28: , zase ten foťák někde schoval, než jsme odjížděli a to jsem včera poctivě nabíjel baterky do něj

• Autor

ač nejblíž, dorazlil jsme s 20 min.spožděním

post-3505-0-30208600-1371924393_thumb.jp

• Autor

v jednu hodinu dorazil i sám velký eL Prezidento :kol-47::kol-24::kol-53:

post-3505-0-07885800-1371924490_thumb.jp

• Autor

... to jen abyste věřili, že jsme opravdu u toho rybníku byli :kol-28:

post-3505-0-17550100-1371924649_thumb.jp

• Autor

ač takřka na závěr, dorazil i velký mág Karel.lpg a dal nám nahlédnout i pod kapotu :kol-28:

post-3505-0-28138700-1371924742_thumb.jp

• Autor

cestou zpět jsme těsně před zavíračkou stihli ještě zámek v Rájci Jestřebí (teda já a Ekkar)

post-3505-0-80811700-1371924973_thumb.jp

Srazek perfektni -_- ,počasi vyšlo.Bylo fajn poznat nove lidi.Diky Malto za organizaci,misto bylo opravdu moc pěkne.

Upraveno od bitttpower

• Autor

... a krásný slogan dne :kol-46: , ... restaurace Ráječko :kol-24:

post-3505-0-77910400-1371925534_thumb.jp

• Autor

... a tady aby jste si nemysleli, že jsme jen imaginární postavičky z fóra :kol-28:

post-3505-0-94363100-1371926685_thumb.jp

Kurde Martine, nebude to stíhatelný jako vykořisťování, když máš mechanika ještě pod zákonem?

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

Jasně, ale občanka ještě neznamená plnou vytížitelnost atd...  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

Ale i přes občasný protesty méně zainteresovaných rodinných příslušníků bylo dobře, počasí kupodivu navzdory rannímu dojmu vyšlo (u nás ještě v 7 ráno chcalo jak před potopou světa) perfektně a myslím že budu mluvit za všecky, když prohlásím že to stálo za to a rozhodně nebude špatný si to někdy v budoucnu zase zopáknout - samozřejmě s výběrem jiný lokality, aby to nebylo tak jednotvárný...

• Autor

Jasně, ale občanka ještě neznamená plnou vytížitelnost atd...  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

já a přetěžovat?? Maximálně přezout obě auta na jaře a na podzim :kol-46: a tak, nic velkého :kol-28: , třeba teď na jaře jsem se jen díval, ani jsem se do montérek nepřevlékal :kol-46:

• Autor

ano, souhlas s Ekkarem, i přes nevelkou účast bylo fajn, příště, pokud nějaké bude to chce ale větší účast, pevný termín a ne ho 3x během týdne měnit, pak je to moc narychlo, aby se stihli potencionální účastníci hlásit a hlavně jde dopředu zamluvit nějaký stůl, aby se dalo sedět pohromadě. A v neposlední řadě jsem rád, že jsem poznal osobně i další členy fóra :kol-28::kol-47: .Takže na tu bídu to dopadlo docela slušně, tímto samozřejmě ještě jednou ze srdce děkuji eL Prezidentovi za tekutý dárek :kol-47:

Škoda přeškoda přesunu data konání. :kol-26: Do Ráječka jezdím... V Rájci jsem bydlel...  Doufám, že příště už to vyjde. :kol-28:
A El Presidento má tu mašinu taky na LPG?  :kol-48::D

Dyť není všem dnům konec - a můžem jet i jinam než k Moravskýmu Krasu - navrhuju konec září/začátek října a lokalitu Králicko nebo Rokytnicko, v obou lokalitách jsou od konce 30.let minulýho století postavený pohraniční opevnění a tou dobou bude zrovna 75. výročí Mnichovský "dohody", která vedla k jejich nucenýmu odstoupení Ádovi Čalouníkovi - takže se budou konat i mimořádný prohlídkový akce atd...

A El Presidento má tu mašinu taky na LPG?  :kol-48::D

prisiel som stylovo - s plynovym zapalovacom cigariet vo vrecku !! :kol-48: :kol-48:

skoda, ze som minul Karla.lpg.

pozor, mechoš už občanku má :kol-46: , skoro rok :kol-31:

rok ?

a ja blbec som sa pytal, ako dopadla maturita....ehm...vyspelosti bolo dosti... :kol-31:

stred byvale republiky je idealni. Nikdo to nema daleko ani ze Slovenska. Kdyz to posuneme nekam k hranicim, budou to mit nekteri hodne daleko. Na srazu byla pratelska atmosfera, zadna bitka se nekonala :-). Tak za rok, termin musi byt tak pul roku predem, mnozi z nas si jinak nemohou zaridit volno

Jaký velký mág....Malto, já tě přetrhnu, já ti říkal, foť si auto ne mě...já jsem jen starý,upracovaný a zničený člověk....asi příště uděláme sraz u nás...na firmě, příští rok máme 20 výročí....podnikání....no uvidíme..

• Autor

na starého, upracovaného a zničeného člověka vypadáš ale sakra dobře :kol-47:  ... něco jako den otevřených dveří v Autogas v Moravských Budějovicích jo :kol-28: , to nezní vůbec špatně :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.