Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nejvhodnější termín na stretávku 23 členové hlasovali

1. 1. Termín 22.6.2013

• ANO
      8
    • NE
      1
  2. 2. Jedovnice - Moravský kras

• ANO
      10
    • NE
      1

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Moravské Budějovice jsou kousek od středu republiky a tak bych s místem souhlasil. Karel udělá seznámení s LPG v automobilech a my se nebudeme muset hádat. Já seženu danění LPG u nás a výhled do budoucna. Nulovou silniční daň podnikatelů za auta na LPG vysvětlím také. Někdo sežene kulturní náplň pro ženy, v Jedovnicích to neklaplo a tak máme od žen již druhou žlutou kartu :-). Ještě jeden takový sraz a dostaneme stopku srazům

Já nemám červenou na srazy, ale definitivně zavrženou spoluúčast svojí polovice na podobnejch akcích...

• Autor

u nás v pohodě, žádná žlutá se nekonala :kol-31:  a pokud by nabudúce prišla aj paní Colinsová, pak nie vobec ziaden problem :kol-28:

• 2 týdny později...

Moje krásné, milované místo, kde to tak dobře znám... Jedovnice :wub: ...a moji zlatí kluci, které jsem chtěl všechny poznat osobně, a on mi nevyšel termín... :kol-26:

Tak doufám, že příště se zadaří i u mě...

Jinak kluci palec nahoru :palec2: , ač početností účastníků to bylo setkání zřejmě komornější, tak jste si určitě alespoň mohli pokecat a poznat se a hodnotím jednoznačně jako krááása a jen lituji, že jsem nemohl být přítomen...

Ale těším se na příště a doufám jen, že příště bude :gunners3:

příště bude, ale to bude spíš slet  škoda roomster na LPG :-)

• Autor

... tak by byly dva, stejně jako bylo oktávek v tovární zástavbě :kol-28:

Takže LPG kolega nenamontuje??

• Autor

no kdyby to bylo na něm, tak jo, ale určitě se mu nepodaří přemluvit paní domácí :kol-28:

příště bude, ale to bude spíš slet  škoda roomster na LPG :-)

... ani tomu se nebráním... :)  :scooter:  :wub:

no kdyby to bylo na něm, tak jo, ale určitě se mu nepodaří přemluvit paní domácí :kol-28:

Jo, to je přesný - kdyby to bylo jen na mým názoru, byl by Drobek zaplynovanej už cca 2 roky... Jenže co dělat s neoblomnou "strážkyní rodinnýho rozpočtu", když já sám nevydělávám tolik, abych přestavbu zacáloval z jedný vejplaty a ona to nezjistila? Mimochodem mít takovou platovou kategorii, asi bych vůbec neřešil přestavbu na LPG...

Mně odešel již druhý multiventil a tak u mne má škodovka druhou žlutou, bude to na záruku, ale další den po servisech. Jojo, neoriginální přestavba jako mají jiní, to je věc, originální není výhrou, ale je efektní pro oko. Až bude druhý sraz, snad ji ještě budu mít a nebo přijedu se zapalovačem. LPG není jen o penězích, ale o nechuti platit vysoké spotřební daně :-)

V příjmový kategorii 100k měsíčně a víc bys neřešil ani tu daň.....

daně řeším vždy :-), jsou to vyhozené peníze. Na peníze si nestěžuji, auto mám na ulici a tak podle toho vypadá, socialwagen, v garáži parkuje žena

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.