Malarkey Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Setkal jste se někdo stím že by ve velkém TP byl povolený pouze jeden rozměr např. 15" ? Zapsat tam pak rozměr 215/45 R16 bude předpokládám nemožné protože Škoda asi informace ke svým originálním diskům nedodá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keckas Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 V TP je u kol povolen vždy jen jeden typ, ostatní velikosti pak bývají dopsané v Poznámkách. Ani tam je nemáš uvedené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Na origo skodovacky kola zadny typovy list nesezenes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daaric Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Taky budu mít podobný problém. Na příští rok bych chtěl origo černý 16”, ale v techničáku jsou zapsány jenom 180/60 R15... o dalších rozměrech nikde ani zmínka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Nějak se mi tomu nechce ani věřit. Já tam mám 15, 16, 17 u 1.2 TSI 77kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Hodne lidi zapomina koukat do spodku technicaku, kde jsou dalsi dodatecne rozmery. ˇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daaric Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Tam jsem je právě hledal a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 (editace) prosím skoušel někdo na romstra řetězi sněhový na 195/55/15 seriový kola ? V TP to nedoporučují ! Gumy mám v TP napsány 195/55/15 normálně z fabriky včetně originál disků to je schválený na roomstra , ale s poznámkou řetězi nedoporučují na 195/55/15 . Včera jsem je tam zkušebně dát na nic jsem nepřišil proč to nesmí být kolo se točí nechytá nikde .Mezi tlumičem a retězem je na palac mezera 1-1.5 cm a jinak ničenmu nevadí . Proto se ptám zdali to jezdíte nebo máte s tím problémy . . Editováno: 30. leden 2019, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Děláš si srandu? Toto není téma o řetězech na Roomstera! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daaric Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Povedlo se mi vyřešit záhadu chybějících rozměrů kol v mém TP... Jak se ukázalo, závada se vyskytla mezi židlí a kopírkou. Protože auto mám na úvšr a originál TP se válí někde v Praze na centrále v archivu, v autosalonu mi ho aspoň při prodeji okopírovali. Jenže ho neokopírovali celej a zrovna poznámky byly useknuté těsně nad rozměrama... ? Nechal jsem si u VW naskenovat a poslat novou kopii a světe div se, všechny rozměry tam jsou... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.