MRYD Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Mám jižnajeto 92000 km a začal mne zlobit tempomat , i během jízdy vynechá ,po zastavení a znovu nastartování se znovu aktivuje.Může někdo poradit kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 mel jsem ten samej problem. chyba byla v pacce. vymenili ji a v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Taky myslím, že jsou to mikrospínače v páčce . Když budeš měnit dej ze superba s kolíbkou. Je tam super cena a je praktičtější na používání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Pepa007: Sorry, ale tady jsme v OII sekci, tudiz Superbacka packa mu tam nepujde - uplne jinej design a nehlede na to, ze OII kolibku ma. Skodovka mela s packama s tempomatem pro OII problemy, ted se uz v servisech meni za vylepsene typy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Maverick, a odkedy sú už dostupné tie vylepšné páčky? Inak mám dojem, že Škodovka má problémy s páčkami tempomatu problém odjakživa. Niečo podobné, ako píše MRYD mi robila páčka tempomatu u Fabie. Pritom bola montovaná originál z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Diamant: Bohuzel nedokazu rict, od ktere data se montovaly ty novejsi. Cislo dilu se nezmenilo, takze se to neda lehce dohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Diamante ty uz ji urcite budes mit, ja uz ji mam vymenenou dobre ctvrt roku a zatim funguje OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Pepa007: Sorry, ale tady jsme v OII sekci, tudiz Superbacka packa mu tam nepujde - uplne jinej design a nehlede na to, ze OII kolibku ma. Skodovka mela s packama s tempomatem pro OII problemy, ted se uz v servisech meni za vylepsene typy... Ok . Sorry přehlédl jsem, že Octa II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Pepa007: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 To me se stava, ze se mi tempomat tak jednou za mesic nesepne kdyz se snazim o jeho aktivovani. Pri dalsim nastartovani motoru jiz bezi v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 A na akom aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Potvrzuji potize s tempomatem na OII, vymenena packa a je pokoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Octavia II COmbi, fungl nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Nestraš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekVW Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Panove potrebuji poradit jak aktivuji tempomat na OCT I vagem,zkousel jsem to ale byz odezvy.Dal jsem motor-login-kod 11463 a nic.. Porad te prosim??Nebo nebudu spat dokud to nevyresim..prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Ja teda neporadím, toto je OII forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 a jak často tempomat používáte? za 11 tis by mi nikdy nestál, za kolik ho nabízí škodovka jako příplatkovou výbavu... navíc se dá páčka sehnat za 1.000 a řídící jednotka se měnit nemusí... Na dálnici jedu podle situace, přidávám a ubírám podle možností. 130 jsem zkoušel jet jen jednou a brzo bych usnul... Ve městě taky dle situace, tam kde je 50 a vím, že měří, tak jedu tacho mezi 50 a 60 a jinak dle situace, tam kde je husto samozřejmě i méně než 50, tam kde je 70, tak jedu tak do 90... v hustém provozu se používat taky nedá... tak tápu, jak bych ho využil... Dodržovat rychlost striktně podle předpisů nehodlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 covece, ja ho pouzivam dost. kdyz obcas jedu v aute bez tempomatu, tak mi dost chybi. na dalnici si zaseknu 170 a jedu, kdyz hustejc, pribrzdim, kdyz je zas volno, klepnu do tempomatu, samo se to zase dostane na 170 a jedu dal. mimo mesto to samy. samozrejme, ze ve meste a v hustym provozu to pouzivat nejde, ale jinak ho vyuziju dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Aj ja tempomat používam často, navyše už ani nevnímam, v akom aute idem, hoci ovládanie sa výrazne odlišuje (niekde na páčke smeroviek, niekde ďalšou páčkou pod smerovkami a niekde na volante na pravo). V aute bez tempomatu mi veľmi chýba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 ...aj ja ho používam často, keby som ho nemal prežil by som to, ale teraz mi už automaticky idú prsty na spínač a zapínam ho už tak podvedome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Tempomat patrí medzi výbavu, bez ktorej sa človek obíde bez problémov. Ale keď si raz naňho zvykne, tak už auto bez toho nechce. Je to podobné, ako s parkovacími senzormi - dá sa bez nich žiť, ale keď raz človek skúsi, už iné nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Tempomat patrí medzi výbavu, bez ktorej sa človek obíde bez problémov. Ale keď si raz naňho zvykne, tak už auto bez toho nechce. Je to podobné, ako s parkovacími senzormi - dá sa bez nich žiť, ale keď raz človek skúsi, už iné nechce Zit se da i bez pindika Nicmene bez tempomatu si jaksi auto nedokazu jiz predstavit, a to rozhodne nejen pro dlouhe cesty. Docela se divim, ze to dnes jiz neni zcela standard vybava. Park senzory na aute (O2 liftback) bohuzel nemam, a zije se me bez nich moc a moc spatne, nebot dozada nic videt neni !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 senzory mi nechybí, mám kombi a couvám jen podle zrcátek. mezi auta bez problému, když je málo místa, tak jedu jedu jedu, dokud nedrcnu do auta za mnou. ale s citem. nárazník je od slova narážet :-) já vím, to je se vším, než to máš, tak ti to nepřijde, ale jakmile si zvykneš... já si potrpím na dost věcech, jako je koženej volant, xenony, ale ten tempomat mi zatím pořád nějak nechybí, na dálnici jezdím spíš podle plynu, někde mi to klesne třeba na 140, pak zase přidá, ale jedu pořád na čtvrt plynu, někdy zase chci jet sportovnějc. já se bojím, že bych se pak tolik nevěnoval řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 senzory mi nechybí, mám kombi a couvám jen podle zrcátek. mezi auta bez problému, když je málo místa, tak jedu jedu jedu, dokud nedrcnu do auta za mnou. ale s citem. nárazník je od slova narážet :-)já vím, to je se vším, než to máš, tak ti to nepřijde, ale jakmile si zvykneš... já si potrpím na dost věcech, jako je koženej volant, xenony, ale ten tempomat mi zatím pořád nějak nechybí, na dálnici jezdím spíš podle plynu, někde mi to klesne třeba na 140, pak zase přidá, ale jedu pořád na čtvrt plynu, někdy zase chci jet sportovnějc. já se bojím, že bych se pak tolik nevěnoval řízení. tak to doufam ze te nepotkam nekde na parkovisti jinac tempomat jak rikate i s park. senzory - "dá sa bez nich žiť, ale keď raz človek skúsi, už iné nechce,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 senzory mi nechybí, mám kombi a couvám jen podle zrcátek. mezi auta bez problému, když je málo místa, tak jedu jedu jedu, dokud nedrcnu do auta za mnou. ale s citem. nárazník je od slova narážet :-)já vím, to je se vším, než to máš, tak ti to nepřijde, ale jakmile si zvykneš... já si potrpím na dost věcech, jako je koženej volant, xenony, ale ten tempomat mi zatím pořád nějak nechybí, na dálnici jezdím spíš podle plynu, někde mi to klesne třeba na 140, pak zase přidá, ale jedu pořád na čtvrt plynu, někdy zase chci jet sportovnějc. já se bojím, že bych se pak tolik nevěnoval řízení. se divim, zes jeste nedostal pres drzku. jako sedet v aute, pred ktery parkujes a drcnes do me jenom proto, ze naraznik je od slova narážet, tak bych byl pekelne nasranej!!!! jinak to jak popisujes jak jezdis na dalnici, ze nekdy ti to klesne na 140, tak pak zas pridas...to je presne to, co jsem nikdy moc nepochopil, jedu v klidu a stale 160-170 at uz na tempomat nebo bez a blizim se k autu, ktery najednou znicehonic prida, chvili jede rychlejc nebo stejne jak ja, pak zas ubere...tomuhle jsem nikdy moc nerozumnel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.