jirkaK Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) Honzo ty mě děsíš jo a v neděli to nejde (ne kvůli tomu drátu ) Editováno: 9. Únor 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Desim dobre, desim rad Neboj, nemusis se desit, konektor najdeme Jen śi myslim, ze to tu chybi... V nedeli by to slo navecer...Tedy kolem 17. hodiny.. Tim myslis tebe a kamarada s Octavii I ? To by se dalo zvladnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 kamarád je váhavej střelec a já opravdu nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Mam na Vas prosbu, jestli sem nemuze nekdo dat fotku toho modreho stekru, do ktereho se pri instalaci Tempomatu vozu vyrobenych pred 08/2005 strka ten bily drat?Dekuji. Honza Ten nemůžeš minout, když odděláš přídavný panel relé, a koukneš tou "dírou" pod palubku směrem ke stěračům, tak ho uvidíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Ja vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Ja jsem taky strelec a s tempomatem jsem rozhodne nevahal, protoze vim, ze je to hodne muziky za malo penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Ja vim Tak k čemu ta fotečka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ahoj, mam znovu podobny problem. Po montazi tempomatu do Octavie II MR 2006 a novejsi mi nejde nakodovat ridici jednotka motoru tim loginem 11463.. Ridici jednotku tyce rizeni jsem nakodoval v pohode, ale motor mi Com-Hex kabelem nejde a nejde.. Mate-li nejaky recept? Je to moc akutni, tak dekuji za radu.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x15 Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Potvrzuji potize s tempomatem na OII, vymenena packa a je pokoj... Mam O2 rv.2004, na prelomu roku 2005-2006 jsem menil packu tempomatu, cca rok pokoj a ted mam opet problem. Priznaky totozne. Takze bud mi tam pri vymene dali jeste stary typ packy, nebo ani ten novy moc nevydrzi. Najeto 115 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okob Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Ahoj chlapaci. Mam OII s ori. tempomatem ale je nefunkcni.Auto uz nema zaruku.Pri pripojeni laptopa to hlasi chyba 18104 ve sloupku rizeni nevite nekdo co by to mohlo byt a jak to resit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 překódovat sloupek a znovu aktivovat tempo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Taky to ted budu řešit,mám 3/2006 a už funguje jen občas mrcha jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Takhle tempomat je super pokud chceš dodržovat silniční pravidla...jinak ho ani nepoužívám... 8 hodim za volantom bez tempomatu a pravé koleno máš ako z dreva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 občas jedu jenom na tempomat, zrychluju i brzdím. Pětka mi pobere skoro všechno, tak jedu jak s automatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Tak mně už to taky potkalo, po montáži vydržela páčka cca rok. Začla zlobit už před dovolenou, ale naštěstí na Slovensku dala pokoj..už jsem si říkal, že se umoudřila, ale na podzim zase začla. Ke konci už se i vypínal aktivovaný tempomat během jízdy a to bylo hodně nepříjemný, cca hodinka v garáži a je nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Ahojte. Mam tuna nefunkcny tempomat na octavii 2 ,tdi77kw ,M2005.Prestal fungovat sam od seby z dna na den. Diagnostika pise tuto zavadu: Adresa 01: Motor Labely: nevybrány Řídící jednotka SW: 03G 906 016 DJ HW: 028 101 188 3 Díl: R4 1,9L EDC G000SG 6250 Kódování: 0000071 Dílna #: WSC 73430 Nalezena 1 chyba: 17055 - valec 1 zhavici obvod (Q10): chybna funkce P0671 - 000 - - info o závadě: Otáčky: 882 /min Kroutící moment: 52.0 Nm Rychlost: 0.0 km/h Výkon/klapka: 0.0 % Napětí: 14.44 V Provozní stav: 00101100 Teplota: 8.1°C Provozní stav: 10110000 Readiness: 0 0 0 0 0 Adresa 16: Elektronika volantu Labely: 1K0-953-549.LBL Řídící jednotka SW: 1K0 953 549 AF HW: 1K0 953 549 AF Díl: Lenksäulenmodul 034 0070 Kódování: 0000042 Dílna #: WSC 73430 Nalezena 1 chyba: 00888 - spinac stiracu pro intervalovy provoz (E22) 014 - defekt - Sporadická Pritom cyklovac ide OK, neviete v com moze byt problem?ze by vadna packa?, alebo rjcka? Vdaka za rady. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 to je nemoc O2, mě se minulej tejden vysypal taky, už budu měnit podruhý. je to v páčce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Jo, Jo mohu potvrdit, to co píše Luke288 - je to 100% páčka. Již jsem měnil. V návodech je mnou popsaný postup. Sežeň si novou - cena tak kolem 1000Kč a pusť se do toho. Žádný strach, jde to docela dobře. Kdyby jsi měl ještě nějaké otázky ohledně výměny - napiš SZ. No problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 [Ahojte. Len divne je ze pise defekt jednotky, a stierace a cyklovac idu OK, sak ta packa je predpokladam nejaka mechanicka ? ako u Oct1, ci je v nej nejaka elektronika?, co sa tam vlastne pokazi, nerozoberal to niekto a nespekuloval nad tym preco to zblbne. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 (editace) Jo, jo, potvrzuji, uz to (vymenu packy) mam take za sebou asi v 60 kkm. U jinych svych predch. aut jsem nikdy nic takoveho nikdy neregistroval, evidentne nekdo pri konstrukci packy O2 pozapomel na to, ze lide tempomat pouzivaji. Proste stejna kravina, jako byla predtim vaha vzduchu, a jine podobne hovadiny. Boleslav na to ma jiz tzv. "aktualku", tzn. ze priznavaji hromadnou zavadu. Ale vymenu jsem po zaruce samozrejme zaplatil... Editováno: 30. Červen 2008, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Už ji mám připravnou v práci na rozebrání co je na ní vlastně vadného. Poté poreferuji. Pravděpodobně se něco ošůchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Tak dnes ráno jsem rozebral tu páčku. Doopravdy v ní nic není - 5 smd odporů, 2x microspinač, uhlíková vodítka. Nic víc. Vůbec nevím co tam může být vadného - celé jsem to proměřil, vyčistil a tak teď jen vyzkoušet. No uvidíme. ještě dnes přidám foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Fota páčky tempomatu. Každý si teť může udělat obrázek a představu co je vlastně uvnitř, ale co je vadného?!?!? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 No to tam fakt nema byt co vadne, leda ze by tie uhlikove spoje, alebo prepoje plosakov z jednej strany na druhu. Som zvedavy ci ti to pojde po vycisteni, ak to budes skusat, lebo mne sa to sprava asi tak ze raz to ide a raz nejde a teraz ten tempomat uz vobec nejde. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 zkus to schválně rozebrat v autě. Není to problém, malý šroubovák a vycvakneš ten plast. A uvidíš. Vyčišti to, proměř a vrať zpět. Já mám nový - tenhle mám jako náhradu nebo pro někoho kdo to bude potřebovat - když samozřejmě bude fingovat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.