LUKY-007 Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) Tak pánové ty dekorativní lišty jsou šroubované ,takže k tomu bude i jiná přístrovka .Na stávající přístrojovky to nepujde.Jedině že udělaj nějaké nalepovací,ale ty v ETCE mají hold svoji přístrojovku . Editováno: 26. Květen 2013, autor: Pawouk Přesunuto z vlákna MR 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Hmm, tak zrovna takova lista mi tam vubec nechybi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) no zalezi jak kvalitni material by to byl...pokud neco jako v oktavce dvojkovy tak bych s tim problem nemel.... ale spíš bych chtěl ten volant:) Editováno: 17. Květen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Ta lišta by mě chyběla když, tak na dveřích. Ale soudit budu, až uvidím na vlastní oči. Interier to asi oživí. Jestli se dívám dobře, dekor verze Active kolem ofukovačů NEzmizí. Přitom by stačilo stávající Active nahradit tím z Ambition a u Ambition použít chromovaný plast jako u Elegance. Toledo má a je to mnohem lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 no ta lista na palubovku urcite a tiez aj na dvere by sa hodila daka lista ... + latkovy dekor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Na latku rovnou zapomen. Lide chteji tlacitka na volantu a nizkou cenu. Latka na dverich se neda uvest v seznamu vybavy. Bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 to mi je jasneeeee ..... ved ani octavia nema latku na dverach .. a ta ju teda fakt mohla mat ........ .. keby som si Rapid kupil .. asi by som si ju tam dorobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Nevim, podle me je to zase nesmyslna chiméra, stejne jako tvrda pristrojova deska. Mel jsem 6x OII s latkou na dvernich vyplnich. Ted mam Rapida, kterej je celoplastovej, nicmene misto, kam odkladam loket, je mekcene a potazene kozenkou. Ani ted, kdyz stoupaji venkovni teploty, se to nejevi jako spatne reseni, kazdopadne z pohledu udrzby je to varianta lepsi. Že Rapid nema latkovou cast ve vyplni dveri si clovek v kazdodennim provozu a pouziti vubec neuvedomi. Je to tedy spis jen designova a pocitova zalezitost. Ja osobne s timhle resenim nemam nejmensi problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 mal som rapid 2x pozicany s najazdil som celkom cca 200 km .... v teple mi ten kozenkovy potah na dverach ako aj na loketke (rovnako ako kozena loketka v mojom Roome ) prekazala ....nakolko sa mi neprijemne potili tie casti ruky ktore sa toho dotykali. ano ta latka je urcite vizualna vec .. v roome som menil loketku s pokazenym zamkom za tu kozenkovu ci co to je za material .. reku ze lepsia urdzba a tak .. ale pocitovo je to horsie ako ta povodna latkova .. ...proste mne sa plastak s kozenkou nepaci az hnusi ... ak sa tebe paci tak ok .. .. kazdy podla svojho gusta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 V Octavii je vypln delana tak, ze samotna vypln (ne opera) je sice plastova, ale nejde moc videt. Horni listy vystupujou dost ven. U Rapidu listy nejsou, nema co vystupovat a tak je to hodne videt. Z kozenky nadseny nejsu, na operach by mela byt latka. Vzhledove to neni sice uplna katastrofa jako u korejcu, ale nelibi se mne to. Jinak k pristrojovce. Rapid ma sice tvrdou, ale u Octavie jsem si na prvni pohled mekceni ani nevsiml. Docela se divim, ze se stale nepodarilo vyvinout neco na pohled hodnotneho a presto tvrdeho. Treba na stredech volantu je pogumovana plocha hezka (aspon tedy triramenny mezi roky tusim 2004-2009). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Jeste poznamka - stejnej koncept s kozenkou na vyplni dveri pouziva i Yeti (vyjma kozeneho interieru). Zajimavy, ze u Yetiho si nikdo nestezuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Maverik: Jeste poznamka - stejnej koncept s kozenkou na vyplni dveri pouziva i Yeti (vyjma kozeneho interieru). Zajimavy, ze u Yetiho si nikdo nestezuje... přesně máš pravdu.Tam to nikdo nekritizuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 (editace) Zas uz resite plasty a latky. Podle meho je to krome napr. stredove sloupku do ktereho se dlouba kolenem, primarne opticka/pocitova/designova vec. Mekky plast / latka vetsinou proste vypada lepe a honosneji. Na O2/O3 kde jsou na kazdych dverich jine plasty je to krasne videt. Kdyby umeli vyrobit tvrdy plast, co bude vypadat hodnotne, tak bych s tvrdost osobne az takovy problem nemel. Editováno: 18. Květen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 yeti ma specifickych zakaznikov, ktori vacsinou prisli z inych znaciek .... a v zasade nie je s cim porovnavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 A to jsi vzal kde? Mas nejakou statistiku? Ja ne, jen v mem okoli je vicero lidi, kteri do Yetiho prestoupili z OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 (editace) ok .. no realnu statistiku nemaaam, usudzujem tak vsak z precitania prispevkov aj na tomto fore a v mojom okoli su zase ludia co presli do Yeti z inych znaciek alebo dokonca este z Felicii... takze ak niekto presiel do Yeti, Rapida a pod. z Felicie .. tak si asi stazovat nebude .. lebo nema v zasade s cim moc porovnavat kedze tieto nove auta su na mile vzdialene od toho v com doteraz jazdili .. Mave a ti z tvojho okolia co presadli do Yeti z OII su vsetci spokojni ? lebo mne teda Yeti voci OII nepride na rovnakej urovni .. predpokladam ze im slo o ine vlastnosti (SUV .. ) .. ked vymenili OII za Y ... .. ale neriesme to tu .. lebo to sem asi nepatri .... Editováno: 18. Květen 2013, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Statistika nuda je a musism souhlasit s MAVEM ......... znam hodne lidi co prestoupilo z OII ci OII kombi na YETI ale i takove co treba uvazovaly o novem aute, viz felicie a sahli rovnou po YETIKOVI takze bych urcite netvrdil ze prechazeji od jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Ad materiály: Zkuste si v Rapidu zatlačit na výplň dveří okolo kliky a uvidíte, jak moc jsou ty plasty "měkké" Docela jsem se toho lekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 25. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 to je jak v FII /Roo - hnusny plast ktory nie je pevny ale po pritlaceni sa preliaci .. toto ale nieje myslene ako makceny plast ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 A v cem ze je to problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Kruci , ja mam uz sest let fll a nevsiml jsem si niceho , asi nemam tendenci dloubat prstem do vseho kde se da strcit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Já jsem tedy občas taky šťoura,ale tady v tom se začínám ztrácet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 No nevím, ale když zatlačíte na něco, co by mělo být pevné (aspoň všude bylo) a ono se vám to docela solidně prohne, tak vás to zarazí Zvlášť v tom místě kolem kliky mě to překvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Rada zní: netlačit (platí pouze pro plasty,jinde by se to nemuselo vyplatit ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Noo kolem te kliky jsem byl sam teda hodne zaskoceny, to je pravda...mit Rapida, tak si asi sundam tapecko a druhou stranu vyplnim PUR penou a oriznu, aby se to neprohybalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.