Tomoun Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Velka škoda že takhle nevypadá seriovka :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 ty máš alfu quadrifoglio verde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Moraváci hlaste se http://forum.skodahome.cz/topic/127905-moravský-sraz-rapidů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Rapid bude mít asi pneu NEXEN viz článek na Novinkách: "Škoda Auto tento měsíc oznámila, že uzavřela se společností Nexen dohodu o dodávkách pneumatik pro modely Rapid a Octavia. Nexen dodává pneumatiky také automobilce Hyundai, do továrny Nošovicích je ale nedodává." http://www.novinky.cz/ekonomika/331537-dalsi-sance-pro-cesko-korejsky-vyrobce-pneumatik-nexen-tady-chce-tovarnu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) Nedobre zpravy pro ty kteri cekaji na svou novou Skodu http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=331675&sId=&mId= Editováno: 27. Březen 2014, autor: vlakras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Až se VW na.ere, tak budou odboráři čumět jak vyorané myši až uslyší, že firmu přesouvají do pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
allty Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 (editace) Lidi chtěl jsem se zeptat... http://www.automotonews.cz/2012/09/09/skoda-rapid-sport-paket-trosku-sportu-nikdy-neuskodi/ Kde se dají sehnat tyto přední a zadní narazníky.. Co jsem se náhodou podíval na sloveskou škoda-auto tak tam mají v nabídce tzv.. sport paket.. Měl bych o ten přední a zadní nárazník zájem a absolutně nevím kde to mám najít.. http://cc-cloud.skoda-auto.com/SVK/SVK/sk-sk/NH3/65114#!cc-instance=SVK&cc-salesprogram=SVK&cc-culture=sk-sk&cc-model=NH3&cc-carline=65114&cc-equipment=&cc-motor=101141&cc-color=9P9P&cc-interior=EQ&cc-packages=GPH6PH6%2CGPHBPHB%2CGPJ1PJ1%2CGPJBPJB%2CGPKCPKC%2CGPL1PL1%2CGPNAPNA%2CGRA4RA4%2CGYCHYCH%2CMCDR7QL%2CMEPH7X1%2CMLSE8RL%2CMZFM0TD&cc-view=step7&cc-configurationId=53122607&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%223_H5_EQ_9P9P_GPH6PH6%2CGPHBPHB%2CGPJ1PJ1%2CGPJBPJB%2CGPKCPKC%2CGPL1PL1%2CGPNAPNA%2CGRA4RA4%2CGYCHYCH%2CMCDR7QL%2CMEPH7X1%2CMLSE8RL%2CMZFM0TD%22%2C%22conflictSolutions%22%3A%5B%7B%22addCodes%22%3A%22GPLAPLA%22%2C%22removeCodes%22%3A%22%22%2C%22solutionType%22%3A%22add%22%2C%22solutionSubject%22%3A%22GPLAPLA%22%7D%5D%2C%22packageItem%22%3Afalse%2C%22selectedPackageGroup%22%3A%228935%22%2C%22toDisplay%22%3A%22groups%22%2C%22packagesScrollPosition%22%3Anull%2C%22packegeItem%22%3Atrue%2C%22selectedSkodaCareGroup%22%3A%228940%22%2C%22skodaCareToDisplay%22%3A%22groups%22%2C%22selectedSkodaCarePresentation-step6%22%3A%22care%22%2C%22finishDisplay%22%3A%22show%22%2C%22selectedPresentation-step7%22%3A%22exterior%22%7D Zde jasně vidíte že tam ty nárazníky jsou vidět i v konfigulátoru.. Proto se ptám proč něco takového nenabízí i skoda-auto.cz.. Editováno: 19. Duben 2014, autor: allty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 A ve škodovce jsi se ptal? V Etce nějaké spoilery jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Sorry, ale tohle nepochopim: Měl bych o ten přední a zadní nárazník zájem a absolutně nevím kde to mám najít.. ...Proto se ptám proč něco takového nenabízí i skoda-auto.cz.. Nevim, kde jinde hledat nez primo u Skodovky. Jedna se o originalni prislusenstvi bezne dostupne i u nas, neni nic jednodussiho, nez se podivat na web nebo do jejich oficialniho katalogu prislusenstvi. Ze neni v nabidce primo v konfiguratoru je jen vec strategie nabidky na tom kterem konkretnim trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 No vidíš Mave, na katalog jsem zapoměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 ten zadní bych chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Za dobu toho videa by už u nás bylo alespoň 20 nehod ... http://www.auto.cz/video-addis-abeba-80896 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Space je na obalu učebnice autoškoly a také jsem viděl lifta v bílé barvě s modrými pruhy a oranžovými majáky, jako zásahové vozidlo a pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 jenom takový malý info. Kolega v práci si koupil Mazdu 3 hatch. O tom autě ale v sedanu jsem přemýšlel před Rapidem, ale vyšel by asi o kilo dráž, což bylo na nás moc, ale co chci říct. Auto jsem si prolezl a z venku je fakt krásný. Gumy na 16" by mohly mít nižší profil, ale co. Ale o mě rozsekalo, vevnitře je to opravdu sardinka, přirovnal bych to k menší Fabii, všechno vás tam obklopuje a ergonomie je hodně zvláštní. Kufr taky taková Fabie, ale naležato. Co mě nejvíc rozsekalo je to, že s horší výbavou vyšla na 410tis ( ona vyšla na 440, ale 30tis stojí tažný! což jsem nepočítal - strašná cena ). Strašná cena je i za 16" kola, dával 16tis, já 6tis. Volant je obyčejný PUR, to v Rapidu mám řadičku, ručku a volant mnohem hezčí a v kožence. Páčky pod volantem jsou v Mazdě také šílený. Sedačky celkem pěkný boční vedení, asle strašně krátký sedák.... No upřímně v tomhle je Rapid o dost lepší... Pokud bych si vzal Rapida se stejnou výbavou jako on má Mazdu, a připočítal bych cenu sedanu, tak je tam rozdíl přes 100tis a to ještě v Mazdě bude nějaká výbava chybět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Já to říkám pořád a každému že Rapid je v téhle cenové hladině opravdu dobrá koupě. A pořád se to jen potvrzuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinbart Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 S tim se dá jen souhlasit. Když jsem koukal co bych si koupil tak jsem toho prošel docela dost a rapid mě výšel prostě nejlépe. Konkuroval tomu trochu hyundai i30, ale tam me nebavil ten motor a se silnějším motorem to jsem byl s cenou trochu jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Hyundai i30 nebo Ceed je ve své podstatě fajn auto, ale motor horší projev a stále tomu nevěřím, hlavně co vidím u lidí kolem mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Při potřebě stejného projevu motoru se už Hyundai pomalu dorovnává až Octávii. Ale než jít do Háčka raději jdu do Opelu nebo Fordu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Při potřebě stejného projevu motoru se už Hyundai pomalu dorovnává až Octávii tuhle větu vůbec nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Když chci aby Hyundai "jel alespoň jak TSI", tak se připlácí za GDI a to už je cena skoro na úrovni podobné Octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 aha, tak jak to bylo napsané, tak to z toho nebylo poznat že se dorovnává cenou ale jinak máš samozřejmě pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Promiň za první nepochopitelnost mého příspěvku. Někdy si to po sobě přečtu, ovšem tentokrát jsem to odpráskl bez editace a tak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 jako Korejci jsou fajn, sice se to auto musí kompletně navrhovat v Evropě - Německu aby bylo konkurence schopné ( což plno haterů VW koncernu neví ), ale já mám stále k ní předsudek. 1. všichni kamarádi co mají nějakého Korejce ( a nepočítám Chevrolet ), tak měli s autem nějaký docela zásadní problém... 2. jejich negativní kampaň mě docela vytáčí a působí kontraproduktivně, už jenom z toho důvodu jsem se fakt nešel do jejich salonu při výběru auta podívat. A poslední článek se šéfem Hyundai ČR, byl tak neuvěřitelně arogantní a plný lží, že minimálně dalších 5 let ani o ní nebudu přemýšlet a to jsem jim fandil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 nechapem tu taktiku H v CR.... ich produkty nie su zle ... alebo je to len sposob ako sa presadit voci skode ? no a naopak od teba v mojom okoli ludia maju H aj Kia a nemaju ziadny zasadny problem ale tiez ani ti co maju skodovky ja som mal predsudky voci korejcom par rokov dozadu ale uz vobec nemam , posledne generacie aut z H/K su astronomicky vzdialene tym z pred 10 rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 o tom žádná, velký krok kupředu, ale která automobilka to nezvládla ? horší je už se dotáhnout na špičku. Dotáhnout průměr není takový problém jako se dostat na špičku... nevím, jestli jsi četl ten článek s tím týpkem z Hyundai, ale to bylo neskutečný, mlel tam takový sračky, jako že taková malá automobilka jako je Škoda je vůbec nezajímá, že to pro ně není konkurence a že maj daleko kvalitnější auta, ale celou kampaň mají postavenou na tom, tuhle "nedůležitou" autmobilku zesměšnit... Pak tam ještě pustil hovno o tom, jak elektromobily nemají budoucnost a jsou nepouřitelné... hm, asi nikdy neviděl Teslu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.