Pawouk Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Borci, nenechte se zahanbit a uspořádejte nějaký sraz, či srazy i na Moravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) Já se hlásím, dojel bych prakticky kdekoliv na Moravě. Editováno: 24. Březen 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tak to už jsme dva,já se taky hlásííííííím......... Děkujeme,díky moooc Pawoukovi za založení vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Ještě aspoň jeden, ať tam nejsme jak dva *** bratři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Rádo se stalo. A kdyby mě to vyšlo, tak bych se někdy i rád zúčastnil - abych vás poznal i osobně, když už vás tady moderuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tak a teď čekat na další účastníky.Aby to nedopadlo jak s kolegou s Trutnova.Hodil vlákno na sraz asi pře půl rokem a první kdo mu na to reagoval jsem byl já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Sice Rapida nemám, ale kdyby to nevadilo a časově bych stíhal, přijel bych se na Vaše kousky alespoň podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Já su z Brna, ale mám Toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Já bych v tom neviděl asi žádný problém.Nové Toledo se vyrábí taky v Ml.Bol. pravděpodobně na stejné lince jako Rapid a Fábča DSG je zajímavej kopusek tak proč ne a s motorem TSI nám taky může něco říct. Co ty Amissus? Jen by to chtělo ještě teda minimálně jednoho Rapida. Radši víc než méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Já jsem určitě pro, bude nás více, tak to bude veselejší. Já osobně rozhodně netrvám jen na Rapidech a zrovna na Toledo jsem dost zvědavý Ovšem s výjimkou Galviho, ten bude hezky sedět na koleji a psát diplomku, žádné srazy a výlety, dokud nepředloží úředně ověřený diplom, asi mu pro sichr vypustím kola Jinak ještě aspoň jeden Spaceback by byl fajn : ) Editováno: 25. Březen 2014, autor: amissus 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BranoHelt Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Uvažujem,že by som sa pridal aj ja ak to nie je problém že som z SR,ale bývam len asi 20km od hraníc(Bytča) Samozrejme treba vybrať miesto taký zlatý stred(medzi sever-juh). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Za mě žádný problém. Také bych to viděl na nějaký střed mezi Ostrava - Brno, tedy řekněme někde kolem Prostějov - Olomouc - Přerov - Zlín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Taky jsem zvažoval Prostějov Olomouc Přerov a atd,aby to byl cca střed Moravy.Národnost taky není omezena Spíš mě těší ,že je někdo ochoten dorazit i z SK. Editováno: 25. Březen 2014, autor: mal.jaroslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) ...Ovšem s výjimkou Galviho, ten bude hezky sedět na koleji a psát diplomku, žádné srazy a výlety, dokud nepředloží úředně ověřený diplom, asi mu pro sichr vypustím kola ... Mě nenaštveš a tímto ani nezastavíš , já jsem připravený na všecko.. Jak s kompresorem, tak mám i pár náhradních šroubovacích vnitřků do ventilku.. Po zkušenostech z dřívější doby A nějaká rezerva se taky najde, kdyby si náhodou utekl i s kolem Editováno: 25. Březen 2014, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Kdyby to byl Zlín, tak bych se třeba také stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Se Zlínem nemám problém. Galvi: ty vlastně vozíváš těch 12 kol sebou, tak to je pak těžké sabotovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BranoHelt Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Zlín je veľmi dobrý výber a dnes som kupoval autorádio od jedného RAPID-áka z Trenčína a povedal mi že by rád prišiel tiež. Tak sa nám počet pomaly zväčšuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Mě osobně Zlín nevadí,pro Amissus to podle všeho problém taky není. Myslím,že teda můžeme pomalu plánovat termín,nějaký ten prográmek a přesnější místo,protože pokud dorazí dva kolegové z sk tak máme 4 kousky Rapida a dva kousky Fabia II. S tím už se dá asi něco dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polar_bear Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 A přibyde za chvíli i další Rapid Jen mi příjde za týden snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Výborně. Jen tedy vy z jihu navrhněte nějaké vhodné místo, já bohužel ten kraj prakticky neznám. Jezdívám tak akorát do Luhačovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Výborně,tak máme dalšího,zdá se v černé barvě.Zapoměl jsem ještě na Toledo z Brna.Na okraji Zlína na příjezdu od Otrokovic je nějaký obchodní centrum,myslím že jsou to Malenovice,tam je snad místa hafo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) Tak já bych k tomu přistoupil tak nějak politicky - neznám, nevím, takže počkám, jak to dopadne, jen dejte vědět místo a čas, kam se mám dostavit Kdyžtak házejte rovnou i špendlík v mapě s návrhem, jo a co termín, jaký měsíc? Bude lepší asi nejdříve dohodnout datum - čas, místo pak bude formalita, když panuje shoda na jihu. Editováno: 27. Březen 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Tak termín? Bez bab? .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 No jestli znáš nějakou, co vydrží pár hodin tlachání o autech... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Jo ta moje,někdy mám pocit,že to auto žere víc než já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.