Dubl Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Trochu z jiného soudku. ŠA a DEKRA CZ nabízí účast na testování kvality práce smluvních servisů partnerů ŠKODA. Nabízí za to 3000,- Kč. Před pravidelnou inspekční prohlídkou je na vozidla provedena příprava firmou DEKRA CZ. Při vyzvednutí ze servisu je provedena opětovná kontrola. Po celou dobu je test prováděn bez vědomí kontrolované smluvní značkové opravny. Škoda jen, že se to týká jen pravidelných prohlídek a ne všech servisních úkonů. Tedy aspoň tak jsem to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Jen tak pro zajímavost sem hodím výsledek geo po 37k kilometrech: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Dlouho jsme nic neprobrali, tak co třeba http://www.auto.cz/interierove-folie-skoda-nyni-si-fotografii-nalepite-ido-rapidu-a-citigo-88863 dali byste si to do auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 (editace) Není to špatný nápad, já bych si to do auta ale asi nedal. Editováno: 28. Srpen 2015, autor: kahuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 do normálního auta je to asi nesmysl, ale do nějakýho prcka který je pro ženskou, nebo pro trajdání po městě, nebo na zábavu o víkendech apod. proč ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Moje "ženská" by mě teda hnala Pro mě je to blbost, (naše) auto má působit dojmem solidnosti, ne jak vůz světských. Ale 1000 lidí, 1000 chutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 (editace) To že Škoda Rapid a Seat Toledo jsou postavené na jednom základu (a vyrábějí se u nás za komínem) vím, ale zarazila mě podobnost (nebo stejnost) u VW Jetta. Je to 3. klon? http://www.auto.cz/test-vw-jetta-2-0-tdi-dsg-passatek-67406/foto?foto=20 Editováno: 8. Září 2015, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 (editace) Ale kdeže. Tato Jetta klonem není na rozdíl od tří čínských klonů. Editováno: 8. Září 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Podle mě má Jetta stejný skelet jako Rapid a Toledo, ten bok, dveře a skla jsou určitě stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2015 (editace) nie nemas doma klon jetty ....jetta predavana v europe nema nic spolocne s rapidom iba ta cinska vid. mikliskov prispevok .... je to len rovnaky dizajn styl ... vsetko v koncerne na jedno kopyto Editováno: 8. Září 2015, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Jetta je na podvozku Golfa... úplně jiné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Měla by snad být na platformě PQ35, stejně tak, jako např. OII, nebo zmíněný Golf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Ale tvarově je bok Jetty stejný s Rapidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 jednou jsem vedle jetty parkoval a je vazne hodne podobna... taky me napadlo ze je to klon, ale kdyz koukate detailneji je to fakt jine auto, golf sedan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Chlapi, kluci i ženy! Co zorganizovat příští rok celočeský (příp. česko-slovenský) sraz Rapidů? Byl by zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Nooo, bylo-li by to v nějaké rozumné lokalitě, tak bych byl pro (v Nošovicích? :D:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Já bych byl také pro. Nejlépe asi někde kolem středu republiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Já bych byl pro ty Nošovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Jenže to budou Praž...lidé z Čech brblat, že to mají daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 to já taky, ale za to by to stálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Tak by to asi chtělo samostatné vlákno a anketu, bude-li o takovou akci širší zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 no, já bych pro velký sraz byl 100%, ale fakt to musím vědět dlouho dopředu, min. tak 2 měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Já jsem taky pro stačí to vědět dopředu jak Rypicong píše a není problém někam přijet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Jel bych, pokud to bude v nějaké rozumné vzdálenosti Praha, Hradec Králové, Mladá boleslav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 (editace) Aaa první Pražák co to chce tak max 100km od baráku Editováno: 9. Říjen 2015, autor: Motaaa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.