Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Proč pvrně VW? protože můžou... asi tak :X dělají to tak se vším.. hlavně s technikou.. takže proč ne i s SW věcma že :X

V 25. 6. 2018 na 21:08, LukášCBR napsal:

Update proběhl 3.4.2018.

Nevím tedy z jakého důvodu není update i na portálu Škoda update.

To píšou na stránkách VW, ale jsem si celkem jistý, že jsem to kontroloval před méně než měsícem (mám teď Golfa) a určitě to tam nebylo. Shodou okolností jsem na to kouknul dnes a objevilo se to tam. Nevím ale, kdy se to přesně objevilo.

Už je to tam delší dobu.

Řekl bych, že to tam bylo 29.5. Dívám se do PC a 29.5. jsem si stahoval nové poi a DiscoverCare. Tohle stahuji většinou po vydání nových map. Ale v dubnu to tam určitě nebylo.

Ten konec května by mohl odpovídat, on je vlastně už červenec :-D

Tak buď se v Brně něco chystá nebo jsou nové mapy špatně, protože mi to ve hrozne spoustě ulic dává 30 i kdyz tam není.

Hosi dotaz ... vcera mi vyskocilo na Columbusu nejaka aktualizace map pri zadavani trasy ... ale pres data ... koukal jsem na update map na skoda strankach, tam jsem, ale zadnou aktualizacii nenasel ... Nevite vo co go? Dik.

Citovat

Tedy zda maš infotainment online,

Ano, mam online ...

Citovat

zda sis už nedělal aktualizaci ze serveru VW přes SD kartu atp...

Posledni update jsem delal pres Skoda Update portal stranky, kde jsem si stahl posledni mapy na SD kartu ... aktualne mam mapy ECE 2018 

Citovat

Nicméně nejjednodušší je, se podivat do Columbuse na aktualizace

Podival ... a ukazalo mi vsechny staty z mapy, ze muzu aktualizovat, kdyz jsem zaskrtl jenom ČR a SR delalo to pres 500mb ... 

Citovat

Pak ideálně nějaká WiFi Free např. na benzínce, pokud nemáš doma auto v dosahu wifi...

Dik, jeste ze te tu mame :) 

Máš stáhnutou verzi 1030, která je zatím dostupná pouze na VW portálu? Odkaz zde dával@petous22.

Škoda, dle toho co píše, ji bude mít na webu až v listopadu.

@LukášCBR Mam mapy posledni ofiko verzi stahle ze skoda update portalu ... Nic jsem na "cerno" neaktualizoval  :D

@Aleš_BX Asi proto jsem to dal do uvozovek :) ... 

Za to na Moravskoslezsku je stále rychlostní cesta bez omezení. To, že se tam přes rok kope a jezdí v jednom pruhu přes 15km, navigace neeviduje. V Chorvatsku jsem letos nebyl, ale co se týče domácích úseků, kde se pohybuji, se neaktualizovalo prakticky nic.

Potom je tedy vše v naprostém pořádku.

Zdravím místní killery a prosím o zkušenost :-) Máme ve firmě 4 Škody (2015 a 2016) s Columbem - je nutné stahovat pro každé auto znovu mapu přes portál, anebo jsou data stejný pro všechny Columbusy? Nevím jestli je tam vazba na výrobní číslo když se to stahuje přes VIN... 

Staci raz.

Okej, díky. A druhý dotaz - v jednom autě už mi portál mapu ke stažení nenabízí - co se stane když ji tam zkusim z karty nahrát ? Tohle auto je Sup 2015. Bude to řvát předem že nemáme nárok, anebo se nahraje anebo ?

Vyskúšaj a uvidíš.

No právě - toho se trošku bojím, ať nenahraju mapu a přestane fungovat protože už to auto "nemá nárok", takže zkoušet to asi úplně nechci :-)

Zdravím , co to udělá když nainstaluji aktualizaci verzi 1030 map z portálu VW do Škoda .. mám novou Octavii 3 a navi Amundsen  a verzi 0915.. bude problém při následujících aktualizacích  s portálu škoda ..? a mám ty aktualizace dávat na SD kartu ofiko škoda a nebo stačí jakákoliv ? Děkuji za radu .

Jen chci rict, ze sa daji stahnout uz nove mapy 2018/2019 pres update portal ... min. na columbuse :) 

@michal2009 a proč jdeš sosat ? neměl jsi ještě staženou tu portálu VW ? nebo tahle je jiná, než co jsem si stáhl z VW už dříve ?

Nn nic z VW nestahuju, čekám na Škodovku. Btw. Tuto předposlední verzi co mám v autě jsem tam dával teprve před 2 měsíci, takže spíš jak si vzpomenu a co se dočtu. Aktivně to nehlídám :)

@ski1961

Jak psal Aleš a několik uživatelů viz. výše -> obsah je totožný.

díky chlapci, to jsem potřeboval vědět, zdali jsou obsahy zcela totožné, protože mám pocit, že se tady někde v minulosti objevilo, že v té od VW něco u nás chybí apod.  absolutně tedy nechápu, proč škodovka přišla s touto aktualizací o 4 měsíce později než VW, co je tohle za divnou koncernovou politiku..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.