Paina Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Jakou verzi sw ti tam nahráli? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Ty woe, Hravec, koukám asi jako všichni na nové příspěvky co se na fóru napsaly od včera ale když čtu Tvůj totožný potřetí, nakopírovaný do třech různých vláken tak to je síla, ...........to máš strach, že když to samé nepíšeš třikrát tak by to mohl někdo přehlédnout nebo co ? tady - tady - tady .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Hm, poněkud jsem to zredukoval a přesunul sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Příspěvky zde a v infotainmentu byly naprosto shodné... Stačí to napsat jednou a případně do druhého vlákna vložit odkaz na příslušný příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Hravec, dva byly naprosto stejné slovo od slova jak potvrzuje Pawouk a třetí taktéž, jen u něho bylo ještě navíc něco dopsáno. Kdo Columbuse nemá tak nechápe rozdíl mezi infotaimentem a navi.... ?? Zajímavá reakce na výtku o duplicitních příspěvcích, i když pro tebe typická. A pokud chceš napsat další svou obvyklou reakci, tak předem odpovídám, opravdu ti nezávidím ani Columbuse, ani že máš, jak často zdůrazňuješ novinářské auto, v podstatě bych ho ani nechtěl, tedy to auto, Columbuse jo Prosím, už se k tomu nevyjadřuj ať tady zase není dlouhá diskuse o ničem, svoje jsem řekl, ty taky tak jedeme dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Aktuální mapa pro COLUMBUS,AMUNDSEN je 11.2013 Nic novějšího není... Editováno: 28. Únor 2014, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Zdravím, aké je pokrytie máp pre Amundsene 310 v chorvátsku a prípadne aké mapy mi tam odporučíte. Momentálne je radio na ceste ku mne ale je tam len CZ, SK HU. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jsou ty aktualizase alespoň nějakou dobu zadarmo nebo jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Ano, aktualizace jsou na první 3 roky zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meresjev Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Konečně mne navigace nenutí sjet z D3 na každém výjezdu a jet po staré. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epi Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Taky jsem to zjistil už o víkendu, ale pořád píšou, že pro Columba jsou poslední ty 78 a zmátl mě ten popis v souboru, že jde o 3Q2013. Má to tedy smysl stahovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Vývoj map od Navteq(seřazeno od nejstarší verze):1. P41_N60S5MIBH3_EU_NT_Q1.122. P78_N60S5MIBH3_EU_NT_Q1.133. P88_N60S5MIBH3_EU_NT_Q3.13(aktuální = nyní možné stáhnout) Jinak doporučuju stáhnout jdownloader a metodou zkopírovat odkaz a postupně vložit ty jednotlivé odkazy(ne ten celý velký) do tohoto stahovače(taky hezké české....skoro jako sestromuž ) a pak nastavit počet max. stahování maximální na hodnotu dle kapacity Vašeho internetu(rychlost stahování děleno cca 100 kbit/s) a např. při hodnotě 10 to je za cca. 2 hodiny doma. Tady odkaz na jdownloader:http://installer.jdownloader.org/WebInstaller.exe A tady pro větší jednoduchost přímo samotné linky na poslední verzi map(stačí otevřít a celé označit a vložit do spuštěného stahovače): last.txt Editováno: 27. Květen 2014, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Díky za textový soubor, super zjednodušení stahování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) Dneska jsem prvně aktualizoval mapu na navigaci(trochu jinou metodou než uvádí výrobce) a doba trvání 30 minut víc určitě ne...kdo bude rychlejší. Editováno: 4. Červen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) Jako instalaci softwaru přes green menu a s SD kartou: Apacer CLASS 10 32GB. Editováno: 4. Červen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Já jsem na to taky nevěřícně koukal. Všude píšou něco o 3 hodinách a ono to bylo do půl hodiny i s hledáním jak spočítat kód pro potvrzení správnosti instalace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peli1 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Ahoj 2x jsem to už stáhl přes JDownloader a pří rozbalování v 7-zip mě to píše že mám poškozené 2 soubory. Už se to někomu stalo, nebo kde dělám chybu? Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Pokud to píše, že je chyba tak stáhnout ten soubor znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Ahoj 2x jsem to už stáhl přes JDownloader a pří rozbalování v 7-zip mě to píše že mám poškozené 2 soubory. Už se to někomu stalo, nebo kde dělám chybu? Děkuji za radu Posledně jsem s tím bojoval stejně :-( Pokud jsi z okolí Prahy, napiš půjčím ti funkční SD kartu s ověřeným update FraZI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peli1 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Tak se to nakonec podařilo a hned napoprvé jen jsem tentokrát stáhl soubory přes FlashGet3. :-) Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Jde: http://www.skoda-auto.cz/mam-vuz-skoda/pages/aktualizace-map.aspx Tento proces je velmi pomalý, ale existuje neoficiální metoda jak to trochu celé urychlit = spustit nahrávání jako update softwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 poslední verze, jak je uvedeno i v tom odkazu od ferdy25 je verze 88 ECE - tedy: Výstřižek.JPG tu tam máš i ty...ty obrázky výše jsou jen ilustrační... tak jak dal ferda25 odkaz, i přes něj se dostaneš na ty stejné stránky www.navigation.com - tedy HERE - tedy NAVTEQu - není to nic neoficielního .... je to ofic. postup... jen zjednodušený ... Ok, už jsem se tam proklikal... máš pravdu, poslední verze je z června 2014, takže tu tam mám... mě čeká aktualizace až v listopadu 2014, kdy píšou, že budou nové mapy... Předvapilo mě, že na aktualizaci musí mít člověk nastartovaný motor.. , asi pojistka aby neklekla baterka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Aha, tak asi stačí jen zapnuté zapalování... a jak dlouho to celé zhruba travalo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Aha, tak asi stačí jen zapnuté zapalování... a jak dlouho to celé zhruba travalo...? Aktualizace v autě za jízdy cca. 2 hoďky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Chcem sa spýtať, od tejto verzie je novšia alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.