Bajuszka Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Tak brc od doby co jsi napsal něco na denní svícení, které nám udělal taťka a dělal je i dalšímu Supovi, kterýmu se to líbilo, na tebe averzi nemám... Ty tady zase jen radíš a píšeš... I když někdo tvé rady ani nechce slyšet... A dost končím, nemíňím tady burcovat a hádat se s člověkem, který napíše něco, a pak mění své názory a neumí číst zpětně... Ať Vám brněnský sraz s tebou v čele dopadne dobře a pobavíte se My se sejdeme na sraze na podzim se všema ostatníma Bája 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 já se do čela nestavím, každý z kluků má možnost navrhnout cokoliv a já s tím souhlasím, jen mi vadí tvoje rýpání, promiň. Jinak samozřejmě všechno dobré už ti na to nemám také více co říct a tím bych to skončil Kluci zatím jsem udělal tuto anketu kterou upravím po tom, co se rozhodneme pro nějaký den a napíšu konkrétní data, souhlas? za každý námět budu rád - zkusím zjistit, kde se scukávají Seaťáci, jednou jsem tam byl a bomba - restaurace a výhled na auta, jen si zaboha nemůžu vzpomenout kde to bylo, bylo to u brna taky také si nedělejte nic s řádků s Barčou zbytečně se snaží zastrašit, ale tohle mezi náma muselo někdy vyvrcholit, atmosféra houstla každým dnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Nestačím se divit co se to tady děje.Michale o jakém zastrašování to mluvíš?Já teda nepostřehl nějaká taková slova.Spíš od Tebe jsem se dočetl o nějakých hloupých jedincích což tedy tak docela nechápu cos tím měl na mysli? Ale jinak doufám,že to tady nebude na denním pořádku,že by ses neustále s někým dostával do křížku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 S anketou souhlasím, pak se to upřesní. Jinak na restaurace vypadá pěkně a krásně se projedem Supama. Hlasoval sem pro Olympii, když pojedem do těch Neslovic tak sem z tama líp pojede, a možem po dálnici nebo po vedlejších cestách, to už by sme se domluvili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Já vám do toho nechci kecat... byl jsem v Brně na Škole a co si pamatuji.... tak by bylo super ten sraz udělat na ( u ) brněnského okruhu Gran prix A nejlepší tam domluvit kolečko s vašema Autama... ne závody, ale fotky by museli být super... Možná bych dojel i s Octávkou mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Víťo promiň, ale nebudu dělat z komára velblouda, zbytečně by se toho zase někdo mohl chytnout S tím okruhem je to zajímavý nápad! dostaneme se tam jen tak, nebo se tam musíme objednat, nevíš o tom něco? Jinak nápad je to super! určitě se dojeď mrknout, budeme jen rádi. jinak co se týče neděle, jsem taky pro tak zahlasuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Bohužel,žádné info o okruhu nemám, ale myslím si že to tam bude nabyté tedy by se to muselo objednat předem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 http://www.automotodrombrno.cz/cz/#!/verejnost-firma/187/jizdy-verejnosti-auto/terminy-ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 byl by o tohle zajem? zas kolikrat se tam takhle dostanem.. přemyšlel bych nad tim určitě. co vy kluci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Proč ne, jsem pro každou srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 No jestli to chystáte na GP a na volné jízdy, tak bych asi nepřijel Supem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Mas nejakou jinou hracku? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 má citrona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 (editace) Jo, jak říká Víťa - malého citroena Editováno: 8. Červen 2013, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 :-D a co je to za typ? Mame v rodine berlingo, nepojedem citronama na sraz?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Koukám, že to tady dopadne jak s mikynama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 (editace) ... ... Tak trochu to asi vybouchlo... Bája Editováno: 13. Červen 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Nevím teda jak to dopadlo s mikynama, ale doufám že tady z toho něco bude. Podzimní sraz je za dlouho... Tak co teda lidi, zahlasujte aspoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Tak bude tu něco nebo je to pase? Aspoň 3-4 Supaci by sme se mohli slézt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Ja jsem pro, hlasovali vsichni? Vypiseme terminy a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Tak jsem taky přidal Jeden Hlas pro Olympii,to bych z Ostravy ještě dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 opravdu bys řijel Adame? to by nás opravdu těšilo! do pátku zde vypíšu několik konkrétních termínů a dokonáme to Bohužel až za dva týdny, pokud Vám to nevadí nebo nespěcháte, mám teď auto v lakovně. Přinejhorším dojedu octávií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Pokud mi bude vyhovovat termín a nebude nic Důležitého v plánu,tak si klidně udělám výlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Mě to neva, doval hlavně Supem ať je nás co nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Asi na to kašlem a už to necháme až k Čuzíkovi v září, ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.