Přejít na obsah

MiniSraz brněnského komanda a dalších příznivců

michal2009

Doporučené příspěvky

Tak brc od doby co jsi napsal něco na denní svícení, které nám udělal taťka a dělal je i dalšímu Supovi, kterýmu se to líbilo, na tebe averzi nemám... 

Ty tady zase jen radíš a píšeš... I když někdo tvé rady ani nechce slyšet... 

A dost končím, nemíňím tady burcovat a hádat se s člověkem, který napíše něco, a pak mění své názory a neumí číst zpětně... 

Ať Vám brněnský sraz s tebou v čele dopadne dobře a pobavíte se ;) 

My se sejdeme na sraze na podzim se všema ostatníma :) 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já se do čela nestavím, každý z kluků má možnost navrhnout cokoliv a já s tím souhlasím, jen mi vadí tvoje rýpání, promiň. Jinak samozřejmě všechno dobré :kol-47:  :kol-24:

už ti na to nemám také více co říct a tím bych to skončil :)

Kluci zatím jsem udělal tuto anketu kterou upravím po tom, co se rozhodneme pro nějaký den a napíšu konkrétní data, souhlas? za každý námět budu rád - zkusím zjistit, kde se scukávají Seaťáci, jednou jsem tam byl a bomba - restaurace a výhled na auta, jen si zaboha nemůžu vzpomenout kde to bylo, bylo to u brna taky :D

také si nedělejte nic s řádků s Barčou zbytečně se snaží zastrašit, ale tohle mezi náma muselo někdy vyvrcholit, atmosféra houstla každým dnem :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Nestačím se divit co se to tady děje.Michale o jakém zastrašování to mluvíš?Já teda nepostřehl nějaká taková slova.Spíš od Tebe jsem se dočetl o nějakých hloupých jedincích což tedy tak docela nechápu cos tím měl na mysli?

Ale jinak doufám,že to tady nebude na denním pořádku,že by ses neustále s někým dostával do křížku. :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Já vám do toho nechci kecat... byl jsem v Brně na Škole a co si pamatuji.... tak by bylo super ten sraz udělat na ( u ) brněnského okruhu Gran prix

A nejlepší tam domluvit kolečko s vašema Autama... ne závody, ale fotky by museli být super...

Možná bych dojel i s Octávkou mrknout

Odkaz ke komentáři

Víťo promiň, ale nebudu dělat z komára velblouda, zbytečně by se toho zase někdo mohl chytnout ;)

S tím okruhem je to zajímavý nápad! dostaneme se tam jen tak, nebo se tam musíme objednat, nevíš o tom něco? Jinak nápad je to super! určitě se dojeď mrknout, budeme jen rádi. jinak co se týče neděle, jsem taky pro tak zahlasuju

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...