racer415 Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Zdravím, chci se zeptat, vag vyhodil tyto chyby: p2261 obtokový ventil turba a p0441 systém odpařování paliva. Motor se celý třepe na volnoběh a výfuky jsou černé. Co s tím může být? Už mě ty auta nebaví!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 TRrepaní na volnobeh dosť oplyvnuje zotrvačník, treba ho vymenit, System odparovani paliva, tu mujsiš vymenit nejake trubky a jeden snimač a obtokovy ventil sa ma menit tiez + magneticky ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Mluvis nesmysly vymen PCV ventil a auto pojede zase jako hodinky co se tyka toho obtoku twk tam odchazi membrana na ventilu starsi provedeni ji ma gumovou novejsi plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUNNY1989 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Zdravim, Chci se zeptat, kde se dá tento PCV ventil koupit a nebo alespoň jeho objednávací číslo, moc Vám děkuji. Myslím, že mám podobný problém, auto jede jak na tři válce, cuká a při jízdě nic - jenom občas cukne. Na Diagnostice chyby : chudá směs na 1 válci a problém se vzduchem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 (editace) Tady ho máš http://www.cc-autodily.cz/ventil-regulatoru-2 Taky jsem ho už měnil.Kuba Editováno: 16. Srpen 2014, autor: KubaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUNNY1989 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Díky chlape, už jsem ho našel hned 14.8. měli ho na elitu za velmi podobnou cenu. naštěstí to bylo opravdu tím, tak jsem si oddechnul. Ještě jednou dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Dejv Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Zdar ten obtokovy venitil je ventil n249 ? Nebo je to něco jineho taky potřebuji vyměnit a obědnat diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer415 Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Chlapi nova chyba a to p1531 přestavení váčkového hřídele.....Co to může být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Kolik ma motor namotano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer415 Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 130 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 A motor je hlucnejsi ? Zamer se na pravou stranu tam co je prestavovac vac.hridelu udelej diag.akcnich clenu motoru a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.