Publikováno Červen 6, 201312 r Zdravím, chci se zeptat, vag vyhodil tyto chyby: p2261 obtokový ventil turba a p0441 systém odpařování paliva. Motor se celý třepe na volnoběh a výfuky jsou černé. Co s tím může být? Už mě ty auta nebaví!!!
Květen 20, 201411 r TRrepaní na volnobeh dosť oplyvnuje zotrvačník, treba ho vymenit, System odparovani paliva, tu mujsiš vymenit nejake trubky a jeden snimač a obtokovy ventil sa ma menit tiez + magneticky ventil
Květen 24, 201411 r Mluvis nesmysly vymen PCV ventil a auto pojede zase jako hodinky co se tyka toho obtoku twk tam odchazi membrana na ventilu starsi provedeni ji ma gumovou novejsi plast
Srpen 13, 201411 r Zdravim, Chci se zeptat, kde se dá tento PCV ventil koupit a nebo alespoň jeho objednávací číslo, moc Vám děkuji. Myslím, že mám podobný problém, auto jede jak na tři válce, cuká a při jízdě nic - jenom občas cukne. Na Diagnostice chyby : chudá směs na 1 válci a problém se vzduchem.
Srpen 16, 201411 r Tady ho máš http://www.cc-autodily.cz/ventil-regulatoru-2 Taky jsem ho už měnil.Kuba Upraveno Srpen 16, 201411 r od KubaRS
Srpen 18, 201411 r Díky chlape, už jsem ho našel hned 14.8. měli ho na elitu za velmi podobnou cenu. naštěstí to bylo opravdu tím, tak jsem si oddechnul. Ještě jednou dík.
Leden 13, 201510 r Zdar ten obtokovy venitil je ventil n249 ? Nebo je to něco jineho taky potřebuji vyměnit a obědnat diky
Červenec 3, 201510 r Autor Chlapi nova chyba a to p1531 přestavení váčkového hřídele.....Co to může být? Díky
Červenec 6, 201510 r A motor je hlucnejsi ? Zamer se na pravou stranu tam co je prestavovac vac.hridelu udelej diag.akcnich clenu motoru a uvidis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.