Popu Vloženo 14. Červen 2013 Vloženo 14. Červen 2013 (editace) moje zatmaveni cena solidni, zatmaveni decentni .................. http://www.escape6.cz/ ............................ Editováno: 14. Červen 2013, autor: Lukason Citovat
rogerer Vloženo 14. Červen 2013 Vloženo 14. Červen 2013 mně se to líbí takto (jen na těch zrcátkách bych to dal pryč) jinak docela blázen ten člověk (po koupi to celý rozebrat ) http://www.autohificlub.cz/forum/9/1699524-skoda-rapid-odr-2013 Citovat
mike_k Vloženo 14. Červen 2013 Vloženo 14. Červen 2013 Me se to teda nelibi vubec, ale tak hlavne kdyz se to bude libit tobe. Citovat
rogerer Vloženo 14. Červen 2013 Vloženo 14. Červen 2013 tak ja to delat nebudu nebot nebudu mit bilyho Citovat
Popu Vloženo 15. Červen 2013 Vloženo 15. Červen 2013 jo, jo tohle taky sleduju a mam takovej dojem ze dnes na RELAX MEETINGU v Pardubicich sem ho videl LIVE ........... co se tyce zpracovani repraku a vselijakeych veci, podle me to je lepsi ze si stim vyhraje, nez aby to mel zpleptany a kdyz se nepodivate nebo nezamerite na predni palubni desku,.... nepoznate ze tam ma nejaky hifi lepsi nez z vyroby U ME DOBRY Citovat
pusher... Vloženo 16. Červen 2013 Vloženo 16. Červen 2013 (editace) Jsem zvedav po kolika km mu to zacne vrzat. Tyden po vyrobeni to cele rozebrat, to by nebylo nic pro mne. Jinak ten stredovej panel s neorigo radiem vypada hrozne. Jasne hrat to bude suprove, ale vizualni stranka veci je nic moc,. Stejne tak mne moc neoslovily ty vyskace v prednich sloupkach, to se mi taky nelibi. Celkovej sound bude asi samozrejme mazec, typek asi vi co dela:-) Editováno: 16. Červen 2013, autor: pusher... Citovat
vikyviky Vloženo 8. Listopad 2013 Vloženo 8. Listopad 2013 Hm nic proti černé střeše , ale dost mi to připomína, ty stare škodovky které mněly střechu z papindeklu nebo z čeho, taky byla černá a odolnost 00 hov** Citovat
Jakub2 Vloženo 31. Prosinec 2016 Vloženo 31. Prosinec 2016 zdravím a jaký je váš názor nechat polepit černou folii střechu u červeného rapida? Popřípadě, kdybych dával křídlo na 5. dveře, tak v barvě vozu nebo taky černé?? Citovat
mischicka Vloženo 31. Prosinec 2016 Vloženo 31. Prosinec 2016 Mám OIII s oknem v červené, můžu ti vyfotit střechu a dá ti ZO aspoň nějakou představu, jak to bude vypadat. Citovat
Jakub2 Vloženo 31. Prosinec 2016 Vloženo 31. Prosinec 2016 Před hodinou, mischicka napsal: Mám OIII s oknem v červené, můžu ti vyfotit střechu a dá ti ZO aspoň nějakou představu, jak to bude vypadat. projel jsem zde další fora na našel jsem přímo červeného rapida s černou střechou, pěkně to vypadá Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.