Červen 14, 201312 r moje zatmaveni cena solidni, zatmaveni decentni .................. http://www.escape6.cz/ ............................ Upraveno Červen 14, 201312 r od Lukason
Červen 14, 201312 r mně se to líbí takto (jen na těch zrcátkách bych to dal pryč) jinak docela blázen ten člověk (po koupi to celý rozebrat ) http://www.autohificlub.cz/forum/9/1699524-skoda-rapid-odr-2013
Červen 15, 201312 r jo, jo tohle taky sleduju a mam takovej dojem ze dnes na RELAX MEETINGU v Pardubicich sem ho videl LIVE ........... co se tyce zpracovani repraku a vselijakeych veci, podle me to je lepsi ze si stim vyhraje, nez aby to mel zpleptany a kdyz se nepodivate nebo nezamerite na predni palubni desku,.... nepoznate ze tam ma nejaky hifi lepsi nez z vyroby U ME DOBRY
Červen 16, 201312 r Jsem zvedav po kolika km mu to zacne vrzat. Tyden po vyrobeni to cele rozebrat, to by nebylo nic pro mne. Jinak ten stredovej panel s neorigo radiem vypada hrozne. Jasne hrat to bude suprove, ale vizualni stranka veci je nic moc,. Stejne tak mne moc neoslovily ty vyskace v prednich sloupkach, to se mi taky nelibi. Celkovej sound bude asi samozrejme mazec, typek asi vi co dela:-) Upraveno Červen 16, 201312 r od pusher...
Listopad 8, 201311 r Hm nic proti černé střeše , ale dost mi to připomína, ty stare škodovky které mněly střechu z papindeklu nebo z čeho, taky byla černá a odolnost 00 hov**
Prosinec 31, 20168 r zdravím a jaký je váš názor nechat polepit černou folii střechu u červeného rapida? Popřípadě, kdybych dával křídlo na 5. dveře, tak v barvě vozu nebo taky černé??
Prosinec 31, 20168 r Mám OIII s oknem v červené, můžu ti vyfotit střechu a dá ti ZO aspoň nějakou představu, jak to bude vypadat.
Prosinec 31, 20168 r Před hodinou, mischicka napsal: Mám OIII s oknem v červené, můžu ti vyfotit střechu a dá ti ZO aspoň nějakou představu, jak to bude vypadat. projel jsem zde další fora na našel jsem přímo červeného rapida s černou střechou, pěkně to vypadá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.