Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Na mojí OI 81kW mi začala vyskakovat chyba 17656 - Regulace pocatku vstriku Regulacni odchylka

Když jsem si spustil základní nastavení a TDIGraph, ukázala se mi hodnota předvstřiku kolem 167 - tedy úplně mimo graf (při teplotě paliva 129).

Auto startuje vcelku ochotně v mrazu i teple, spotřeba kolem 7l mi vzhledem k plnému kufru nepřipadá nijak závratná.

Ta hodnota předvstřiku mě ale trochu děsí, dá se s tím pár dnů jezdit, něž bude volný termín na servis? Jak se k takovéhle hodnotě vůbec mohlo dostat, může přeskočit zub jen na čerpadle? Rozvody jsou dělané před 50 tis.

post-33831-0-91328000-1370716320_thumb.j

treba dostelovat predvstrek preto ta chyba treba to stiahnut na hodnotu 55 a spotreba bude mensia

• 2 týdny později...
  • Autor

To je mi jasné, že je třeba seštělovat. Otázka byla, jestli je normální, že zničeho nic takhle obrovsky ujede?

Při úpravě předstřiku budeš muset povolit 3 šrouby jistící rozvodové kolo čerpadla. Uvidíš zda nebyly volné a  nepohlo se kolo vůči čerpadlu. Jinak určitě to můžeš i postavit na značky a překontrolovat seřízení rozvodů, ale pokud máš cit pro ten motor, tak ten jeden zub je dost poznat na zvuku chodu toho motoru.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak po návštěvě v servisu jsem se dozvěděl, že je zázrak, že sem do něj vůbec dojel. čerpadlo zralé na výměnu, proto to prý nešlo ani nijak seřídit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.