Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

DSG a 4×4 existuje-Tiguan

To jo ale ne Skoda... :kol-26::kol-24::kol-142:

DSG a 4×4 existuje-Tiguan

a G 5 R32 ;)

Pekny den ja som kupil pouzitú OII 1.9TDI s prevodovkou DSG.

Neviem si poradit a preto som sa obrátil sem.

Zbadal som ze pri studenom motore ked dám prevodovku do P alebo do N tak mi pod katopou nerovnomerne mierne nieco hrkoce.

Ledva to zbadat ale mi to nedá pokoj. :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Mal som Fabiu 1.2 HTP co som kupil ako novu a tak hrkotala spojka a v servise mi povedali ked som im to tam zobral ze mozu to poslat na reklamaciu ale nic s tim nebudú robit lebo tieto spojky su také. :(:(:(:(:(:(

Prosim pomozte mi lebo uz neviem co urobim.

setrvák na 100%

a kolko stoji oprava?????????????

Dufam ze ne 10 000sk alebo viac.

a dokedi s tim mozem jazdit ked to este nedam vimenit?

Setrvák ve škodovce 17600 nebo 26000,-kč-jsou dva typy.Výměnu počítám okolo 2-3 000,-kč.jezdit můžeš-ale je to na tobě.Může se rozletět a udělat velkou paseku

tak co mam urobit teraz auto som kupil pred 10dnami.

velmi to tak nepocut ani ja som to skoro nezbadal. a na skrite zavady mám kolko mesiacov. auto je dovezené z nemecka ten co ho doniesol tak ich mal na znackách uz mesiac a on s tym chodil, ale pri kupe mi o tom nehovoril nic ani som to nezbadal.

co já vím.Pora´d se s prodejcem nebo s právníkem.jinak jeden člen z DP fóra to umí za cca 12000

Zatial moc dekuju. skusim se dohodnut s prodejcem a uvidim.

Čauky všem, scháním nějakoh pěknou O2 a dostal jsem nabídku na O2 EDITION 100 2.0TDI, nic méně je s DSG převodovkou. Denně najezdím 100-300km kolem Prahy, ale i po městě a trochu se děsím toho že by mi převodovka přestala řadit a hlůavně do teď jsem vždy jezdil s namuálem. Chtěl bych se zeptat jestli není 98 000 nájezd na DSG hodně.

není.Pokud má 98000,přežije auto

• Autor

Vubec bych nevahal (samozrejme zaleti na cene a stavu), nicmene 100 edition byla pekne vybavena, a u DSG vubec nevahej :-)

Jsem zvedav na Tve zkusenosti a pocity

• 2 týdny později...
Čauky všem, scháním nějakoh pěknou O2 a dostal jsem nabídku na O2 EDITION 100 2.0TDI, nic méně je s DSG převodovkou. Denně najezdím 100-300km kolem Prahy, ale i po městě a trochu se děsím toho že by mi převodovka přestala řadit a hlůavně do teď jsem vždy jezdil s namuálem. Chtěl bych se zeptat jestli není 98 000 nájezd na DSG hodně.

Hmm, a není tahleta Edition 100 náhodou z obce Kárany (posléze také chvíli vystavená v jednom pražském auto-bazaru)? :wacko:

• 3 týdny později...

Chtěl jsem se zeptat zítra mám měnit olej v dsg a nevím přesně jak na to!Nevite někdo přesný postup nebo nemáte nějaké schéma!Za každou odpověď předem moc děkuji

doma a bez přípravdu a Vagu to neuděláš

doma a bez přípravdu a Vagu to neuděláš

ten připravek V.A.G. mám i diagnostiku ale nevim přesný postup!

Najdeš ho v DP

Najdeš ho v DP

tak právě tady tuhle kde je automatická převodovka bohužel nemám!!!!ty jses s tím nesetkal nebo nemáš postup!

Upraveno od mirca

Mám DP,strana 34-12 a taky jsem to už měnil

Mám DP,strana 34-12 a taky jsem to už měnil

a šlo by mi to poslat?

přes net to nepošlu-je to velké a z PDF to vyjmout neumím-pouze ty stránky o výměně

přes net to nepošlu-je to velké a z PDF to vyjmout neumím-pouze ty stránky o výměně
navadí škoda!budu se asi muset zeptat někoho ve škodovce ale dík za snahu :)

jestli znáš postup jak z PDF vytáhnout 3 strany tak pošlu,ale fakt nevím,krom prt sc

jestli znáš postup jak z PDF vytáhnout 3 strany tak pošlu,ale fakt nevím,krom prt sc

bohužel to neumim ale snad jse to nějak vyměnit podaří

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.