Deny.Kr Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 taky jen origo, už ho mám koupené,jen přivrtat a přilepit. na O I jsem měl laminát a musím říct,že mi na něm barva nedržela zrovna nejlíp,za 7 let pobytu v létě na sluníčku a v zimě na mrazu nic moc,jednou jsem ho musel nechat přestříkávat. tak už jedině origo ( kde koupit za rozumnou cenu jsem ti poslal SZ) Black tak,tak..nehledě na to,že jak píšeš-nedrží barva,praská to a žloutne...je to o ničem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 rozhodně origo.. jj, určitě jen originál a to FRS myslím, že šetřit na něčem takovém je asi bezpředmětné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Trosku vas chcem vyviesť z omylu. Originál kridlo je srubovane len preto lebo diera do kapoty stoji 1 korunu a srubka 2,5 a kvalitné lepidlo stoji 1000 korun. A este laminat alebo plast to je jedno zaklad je kvalitna zakladna farba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Trosku vas chcem vyviesť z omylu. Originál kridlo je srubovane len preto lebo diera do kapoty stoji 1 korunu a srubka 2,5 a kvalitné lepidlo stoji 1000 korun. A este laminat alebo plast to je jedno zaklad je kvalitna zakladna farba. Tak to můžeme tď začít řešit pevnost šroubovaných spojů proti lepeným, které jsou závislé na podkladu, na případném napuštění vrstvy laku voskem, apod., dále na velikosti styčných ploch, atd.. Takže bez debat..šroubovat. Stejně tak je velké dilema, jestli zvolit originál s plastu nebo někde okopírovaný kus z laminátu..ási i tady je volba jasná, navíc rozdíl v ceně je opravdu ranec, viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) záleží na styčné ploše,materiálu a mnoha dalších faktorech. každopádně šrouby + lepidlo (tmel) je jistota. laminátové křídlo je lehčí, proto stačí jen lepidlo.na plastové origo křídlo raději origo šrouby + lepidlo.že by kvalitní přilepení jednoho křídla stálo v sériové výrobě 1000 kč je blbost,ovšem když si koupíš kvalitní lepidlo ve větším balení na přilepení jednoho křídla,je i těch 1000 kč reálná cena. takže, já budu jak šroubovat,tak i lepit. šrouby M 5 * 15 mm a nejspíš silikonový tmel cca 150 kč tuba. Black Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nemáte někdo návod jak přilepit RS křídlo na OII? U OI to bylo v DP u OII to není? Já jen abych to nedal nějak blbě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) Nemáte někdo návod jak přilepit RS křídlo na OII? U OI to bylo v DP u OII to není? Já jen abych to nedal nějak blbě? Díky tam asi jaksi není co zmrvit..ale jinak to 100% v tom návodu bude (i graficky) PS: zdá se mi to,nebo oplýváš novým obrázkem? Editováno: 8. Duben 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nemáte někdo návod jak přilepit RS křídlo na OII? U OI to bylo v DP u OII to není? Já jen abych to nedal nějak blbě? Díky Myslíš jakým způsobem nebo do jaké pozice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 křidlo se tam nelepi ale sroubuje, takze musis provrtat plech vika kufru a prisroubovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Myslíš jakým způsobem nebo do jaké pozice? No právě že myslím pozici! Budu ho montovat kolegovi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 No právě že myslím pozici! Budu ho montovat kolegovi! Tak to asi v DP nikde nenajdeš, přece jen to není příručka pro kutily, jak si co doma v garáži vyvrtat do kufru.. Zkus se kouknout na nějaké RS někde v servisu a pak to tak nějak umísti..hlavně souměrně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Nebo si to nech za 500 namontovat v servisu a máš klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Taky jsem to řešil,poprosil jsem Doliho,ať mi to oměří.. udělal fotky i s kótama.myslím,že je má někde ve svém příspěvku.je to někdy z prosince,tak už nevím přesně kde.ale nechalo se to podle toho vpoho přidělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Čím ste ošetrili(natreli) miesta po dierach v zadnej kapote?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 zatřel jsem to 2 x lakovou tužkou.a poté jsem pod hlavy šroubů ještě zamáznul silikon.tak snad to vydrží.origo se s tím taky určitě moc nepářou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Určitě by to chtělo ošetřit nejdřív nějakým základem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) vie niekto,ako daleko je kridlo od hrany kufra? Už nie je treba,mám to. Editováno: 10. Říjen 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Co vy na to? Rad by som vedel hmotnost a ci sa montuje ako orginal. Cena je dost vysoka... Editováno: 29. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Hmotnost jsem někde viděl, není přímo v popisu? Mě by spíš zajímalo kolik vydrží - origo křídlem jsem přes hever při výměně kol zvedl strop v garáži a je ok, to karbonové by to podle mě nedalo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan k. Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 No nevím, ale karbon je určitě daleko pružnější než plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) podla mna je karbon pevny, ale krehky, teda skor ma blizsie k laminatu. Pokial to vobec je karbon, tufam, ze to nie je len pokarbonovane kridlo... A hmotnot som tam nevidel. Jedine na skoda-auto je hmotnost plastoveho, ale nejak sa mi zda privysoka... Editováno: 30. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) http://www.superskoda.com/octavia-ii/wings...ibre-rs-spoiler mas tam hmotnost balika 6kg...porovnaj si to s hmotnostou plastoveho kridla orig. skoda... ps: moja skusenost s karbonom..kapota na VW Corrado 75tis...aa pozeral som na ebayi spoiler..a myslim ze za karbonove kridlo je 15tis minimalna suma ....je tam napisane ze "genuine Carbon Fibre product" ale ci tomu verit..neviem neviem...9tis za karbonovy spojler je myslim smiesna suma... edit: na tej stranke je origo plastove o 100€ lacnejsie...takze da sa polemizovat o tom ze to je "real carbon fibre spoiler" ako pisu Editováno: 30. leden 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) No mna zaujimala hmotnost len kridla, oni davaju na balik nejake 2 kg...BTW:oni dali taku hmotnost na vsetky kridla... Inac tie ceny, co pises su PORIADNE premrstene. Ja som mohol mat uplne novu carbonovu kapotu na O1 za 17 000 SKK a carbonovu s kevlarovymi vystuzami za 25 000 SKK, cize to kridlo sa mi zda velmi drahe za 300 EUR... Editováno: 30. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 inak poviem... plast 6tis a carbon 9? 3tisic rozdiel? nezda sa mi...ebay.com/de a pozri si ceny...700-800 dolarov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) no, ved Kopacek chce zarobit na vsetkom, nie? A mozno je preto tak maly rozdiel, ze plastove su uz lakovane...Inac RS kridlo plastove podla Skody vazi 3,12 kg. Editováno: 30. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.