FreeCZman Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Pánové, prosím o názor. Nechával sem opravovat poškození dveře v lakovně (autorizovaný servis) a jak to dopadlo dokládají fotky v příloze. Navíc v určitém světle je v těch dveřích vidět v laku mapa... Co s tím? Zabít lakýrníka? Šlo to z havarijky tak nevím co s tím, dát to jinam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 nemal si to prebrať..reklamovať!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 22. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Reklamoval sem to hned v zápětí, protokoly o převetí sem odmítl podepsat, s autem se tam budu po neděli vracet dle dohody. Nejlepší je, že mají na faktuře pro pojištovnu i rozstřik, ale na autě se kromě výměny lišty nedělal.. to je vidět! Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Ty máš bicolor? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 23. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 4 ales-r: Ne nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Reklamovat, dobře jsi udělal, že jsi jim to nepodepsal! A tvrdě do nich! Zabít takového rádobylakíru je málo, je to hrůza co si na nás ti tzv. "autorizovaní" dovolí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 ja ty fotky prohlizim na tabletu a nic na nich nevidim, kde je ten problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Zadní dveře - jiný odstín zelené (na dveřích světlejší/jasnější barva).. A jinak, lakýrníka trefit... že jim není blbé to takhle předat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 to vormen: promiň, buď vyměň tablet a nebo očního lékaře. Ten rozdíl odstínu je do nebe volající! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 ja jsem si to myslel. tablet mam s ips, takze barvy dobry, ale lepsi by bylo to vyfotit napric tj. auto zboku a ne podelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 23. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 (editace) Můžu sem dát fotku z x stran a pořád to bude víc nebo méně vidět. Prostě to tam je.. taky sem si říkal, že jim to není blbé pustit ven Dávám ještě jednu fotku, kde je navíc vidět, jak je to flekatý... Je tam vidět i to, že klika není lakovaná a je původní... Ach jo.. stalo se někomu něco podobného? Editováno: 23. Červen 2013, autor: FreeCZman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 No nevím jestli podobného... Ale napíšu... Auto když jsem kupoval, tak mělo lakované 5. dveře + nějaké další drobnosti (bylo z části zasaženou kroupy), o všem jsem věděl, dělal to autorizovaný servis - takže jsem si myslel, že to bude prvotřídní práce a ono ne.. Začalo to tak, že jsem si všiml, že mi nějak nedrží zadní znak na dveřích, tak jsem si říkal, že asi jak to lakovali, tak tam zpátky plácli ten původní a tudíž již oboustranná páska moc nedrží, ale rozhodl jsem se pro výměnu za nové a tak jsem jednoho dne původní znak chtěl sundat, co jsem pod tím viděl.. mě málem kleplo.. znak samozřejmě odpadnul téměř sám a pod ním hromada špíny a hrbolů, na kterých ani znak držet nemohl.. Začal jsem tedy s čistěním špíny a zjistil jsem, že si tehdy servis ulehčil práci před lakováním a původní znak prostě urvali a nalakovali to i s oboustrannou páskou, která původní znak držela .. takže hrboly nalakované oboustranné pásky, lak se samozřejmě v tom místě loupal až na původní... Sice drobnost, ale děsně mě to tehdy namíchlo, naštěstí na ostatních lakovaných dílech co dělali znaky nebyly a tak tam snad nic dalšího posrat nemohli... Bohužel auto nechal z pojistky opravit ještě původní majitel a tudíž jsem nemohl s takto odfláklou prací už nic udělat... Přihazuji 2 fotky (první po sundání znaku a druhá po očištění, kdy slezla oboustranná páska včetně nového laku...).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 23. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Je vidět, že na to pěkně kašlou.. a to jim to pojišťovna platí skoro "zlatem" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 9. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Tak auto je od pondělka opět v lakovně.. v servisu se nakonec omlouvali a skoro se při tom klaněli.. Opraví mi bezplatně i lehce podřenou přední kapotu. Tak sem zvědav, jestli to tentokrát bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 inšie im ani neostávalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 No, aspoň že zmenili prístup. V dnešnej dobe už aj to je raritou. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 10. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Tak auto je doma, opravené a OK. Všechny nedostatky jsou pryč, báze z podběhu umytá, dveře rovné a barva sedí Navíc mám tedy zdarma opravenou přední kapotu... Takže je vidět, že když se člověk nedá a je v právu, dosáhne nápravy... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Tak toho se taky bojim. Sice má člověk na autě příplatkovou machrbarvu ale když ani v autorizáku nejsou schopný na první pokus trefit barvu podle VINkodu, tak to je pakec. To snad udělam tak, že si necham například blatník a nárazník radši stříknout jinou barvou. Pak bude aspoň auto vypadající jako po nějakej havárce a zloději si ho nebudou tak moc všímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.