Přejít na obsah

Chyba lakovny ano/ne

FreeCZman

Doporučené příspěvky

Pánové, prosím o názor. Nechával sem opravovat poškození dveře v lakovně (autorizovaný servis) a jak to dopadlo dokládají fotky v příloze. Navíc v určitém světle je v těch dveřích vidět v laku mapa...

Co s tím? Zabít lakýrníka? Šlo to z havarijky tak nevím co s tím, dát to jinam?

post-64099-0-67608100-1371901369_thumb.j

post-64099-0-29936900-1371901411_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu sem dát fotku z x stran a pořád to bude víc nebo méně vidět. Prostě to tam je.. taky sem si říkal, že jim to není blbé pustit ven :)

Dávám ještě jednu fotku, kde je navíc vidět, jak je to flekatý... Je tam vidět i to, že klika není lakovaná a je původní...

Ach jo.. stalo se někomu něco podobného?

post-64099-0-00029800-1372005405_thumb.j

Editováno: , autor: FreeCZman
Odkaz ke komentáři

No nevím jestli podobného... Ale napíšu... Auto když jsem kupoval, tak mělo lakované 5. dveře + nějaké další drobnosti (bylo z části zasaženou kroupy), o všem jsem věděl, dělal to autorizovaný servis - takže jsem si myslel, že to bude prvotřídní práce a ono ne..  Začalo to tak, že jsem si všiml, že mi nějak nedrží zadní znak na dveřích, tak jsem si říkal, že asi jak to lakovali, tak tam zpátky plácli ten původní a tudíž již oboustranná páska moc nedrží, ale rozhodl jsem se pro výměnu za nové a tak jsem jednoho dne původní znak chtěl sundat, co jsem pod tím viděl.. mě málem kleplo.. znak samozřejmě odpadnul téměř sám a pod ním hromada špíny a hrbolů, na kterých ani znak držet nemohl.. Začal jsem tedy s čistěním špíny a zjistil jsem, že si tehdy servis ulehčil práci před lakováním a původní znak prostě urvali a nalakovali to i s oboustrannou páskou, která původní znak držela  :kol-32: .. takže hrboly nalakované oboustranné pásky, lak se samozřejmě v tom místě loupal až na původní... Sice drobnost, ale děsně mě to tehdy namíchlo, naštěstí na ostatních lakovaných dílech co dělali znaky nebyly a tak tam snad nic dalšího posrat nemohli... Bohužel auto nechal z pojistky opravit ještě původní majitel a tudíž jsem nemohl s takto odfláklou prací už nic udělat... 

Přihazuji 2 fotky (první po sundání znaku a druhá po očištění, kdy slezla oboustranná páska včetně nového laku...)..

post-35598-0-10573000-1372006501_thumb.j

post-35598-0-48033400-1372006505_thumb.j

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Tak toho se taky bojim. Sice má člověk na autě příplatkovou machrbarvu ale když ani v autorizáku nejsou schopný na první pokus trefit barvu podle VINkodu, tak to je pakec.

To snad udělam tak, že si necham například blatník a nárazník radši stříknout jinou barvou. Pak bude aspoň auto vypadající jako po nějakej havárce a zloději si ho nebudou tak moc všímat.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...