Přejít na obsah

Podpoříte ? VÝVOJ APLIKACE "ŠKODA - ELEKTRONICKÁ PŘÍRUČKA" PRO ANDROID, IOS, WINDOWS

jtfcobra

Doporučené příspěvky

post-10388-0-89988900-1372894200_thumb.p

post-10388-0-61590700-1372894207_thumb.j

Projekt „Škoda - Elektronická příručka“ je aplikace pro všechny nejužívanější platformy (Android, iOS, Windows), která je určena všem majitelům vozů Škoda. Usnadní řidičům cestu ke všem informacím, které potřebují znát při koupi vozu, ověřování v databázi kradených vozů a podobně, nebo na cestách, kde ocení především manuály ke všem typům vozů Škoda, užitečné body zájmu (POI), které mají pohodlně kdykoli k dispozici na svých cestách.

Podpořit projekt zde!

Editováno: , autor: jtfcobra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Projekt se mi líbí a rád podpořím. Mám před tím tyto dotazy, návrhy:

- jakým způsobem řešíte licenční politiky obsahu? - Manuál, kódovací sw, návody. V případě iOS je velmi pravděpodobné neschválení aplikace, pokud půjde byť o minimální rozpor s autorskými právy

- které funkce z výše jmenovaného nepoběží na iOS kvůli politice schvalování (jde mi o verzi pro iOS, jiná mě nezajímá a chci pokročilé funkce v podobě kódování, diagnostiky, etky, dílénské příručky - pouhý návod vydala sama škoda)

- montážní návody - bude zde obsažena celá dílenská příručka? To by byla výborná pomoc

- náhradní díly - bude zde obsažen podobný nástroj jako má škoda - pro vyhledávání dílů dle VIN

- jakým způsobem chcete připojit diagnostický kabel na iOS zažízení?

- prodává se diganostická BT zástrčka. Možná by bylo hezké udělat z tabletu i palubní počítač a nechat obrazovku pro zobrazení hodnot z palubního počítače během jízdy přímo na displeji tabletu

Vašemu projektu fandím a pokud uvidím, že dokážete výše zmíněné reálně dostat do praxe (což v podobě iOS není jednoduché), tak jsem ochotný Vám zkusit zprostředkovat i odborné konzultace s již zavedenými vývojářskými společnostmi.

PS: máte již nějaké hotové aplikace pro iOS, abych si mohl udělat představu o Vaší práci?

Držím pěsti!

Odkaz ke komentáři

- o licencích jednáme,manuály,kodovací software vytváříme sami zatím važne jen ve fázy vývoje.Bohužel iOS zažízení bude mít některá omezení ale budem se snažit aby uživatel měl maximální dostupnost všech funkcí

- iOS zatím nemáme otestovano diagnostiku tak prozatím z nebude podporovat.(Jinak pokud licence Apple dovolí impletujeme Bluetooth Diagnostiku , osobně si myslím že to bude jen z jailbreak)

- Dílenská příručka zatím nevíme jednáme ze Škodovkou uvidíme ... jinak montážní návody budou od uživatelů.

- Náhradní díly to je oříšek momentálně jednáme s jedním nejlepším eshopem...A podle VIN jsme schopný vyhledat díly... v tom problém nevidíme

- iOS diagnostika jailbreak

- BT je možné využít na vše ....zobrazení dat rychlosti jízdy spotřeby a pak to ukladádat a deělat průměry...atd udělat z toho simulovaný Palubní počítač iOS jen jailbreak

Prozatím máme vytvořený projekt a jednáme z vyvojáři jak to udělat co nejlepé a na všech zažízeních aby jsme měli všechny informace ,články , návody dostupné ve stejný čas...

Nyní je dostupná pouze Betaverze pro Windows 

PS: Tento projekt je prozatím tvořen pro lidi nechceme na tom vydělávat ale ani to dělat zdarma.Libí se nám ale náklady začínají byt vysoké provoz databázy,vývoj iOS,android,Windows. Prostě vše projekt v tuto chvíly dostává směr

PS: Rádi si necháme do projektu zasahovat.Toto je pro lidi.

Odkaz ke komentáři

děkuji za odpovědi. Nesly se v duchu, který jsem očekával a to kvůli omezením. 

Projekt se mi velmi líbí, přestože bych nemohl využít všeho. Bohužel nevidím zájem ani na fóru zabývající se přímo škodovkou a to mi mrzí. Pokud se Vám podaří vybrat polovinu během dalších 30 dní, přispěji neomezeným předplatným. Pro zatím Vás nasdílím na sociálních sítích. 

Ostatní: jen pro představu, pokud by se jednalo o komerční projekt, bavíme se tu o ceně v řádech milionů korun

Odkaz ke komentáři

Zajimavy projekt! Fandim Vam a urcite podporim!

Pokud nektere funkce budou fungovat na iOS jen na jailbreaknutych zarizenich, tak apple aplikaci nikdy neschvali. A pokud bude aplikace dostupna pouze pres Cydii nebo podobne, tak aplikace nebude mit uspech a investovane prostredky se nikdy nevrati.

Obecne jailbreak muze byt prekazkou, ne kazdy to zvladne a rozhodne ne kazdy je to ochotny podstoupit (ruzne nestability systemu, cekani na prolomeni update verze iOS, nehlede na to, ze s novejsim HW je jailbreak stale obtiznejsi, atd.)

Zkuste zauvazovat i nad dalsimi jazykovymi mutacemi, aplikace se tak dostane k daleko sirsi skupine uzivatelu.

Dalsi strankou je orientace na CZ/SK. Dle meho nazoru je to velmi uzka skupina uzivatelu (beru z pohledu iOS, nic jineho me nezajima), dle statistik operatoru je v CZ aktivnich cca 500.000 (pouze iPhone, o iPadech nejsou k dispozici zadne udaje).

Odkaz ke komentáři

Pokud bude omezení máme dvě verze navrhnuté

1) Verze je officialní cestou App store s omezením funkcí 

2) Druhá verze je bez omezení funkcí pouze cestou CYDIA

Prozatím pochopte jsme na začátku rádi by jsme vyhověly všem.

Jazykové mutace to beru v potaz (připravím se už na to v DB) díky všem za rady...

Editováno: , autor: jtfcobra
Odkaz ke komentáři

Možná by chtělo kontaktovat zdejší amdministrátory - aby se toto vlákno vyvěsilo někde,kde bude více na očích. Tady je to přece jenom ve specializované sekci konkrétního modelu. Fůra lidí se na to třeba ani nepodívá,protože chodí do sekcí týkajících se jen jejich vozu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...