Jehla23 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Takže to jde jo? :-D našel jsem inzerát na tlumič i s koncovkou z RS Fabie za pár kaček, stál by jako můj nový tak mě to napadlo. Ta průchodnost plynů přidá trošičku na výkonu? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Tak mám ještě další problém k tomu. Koupil jsem laděný koncový tlumič za pár kaček od týpka co jí měl na Audi A3, Fábku budu mít snad už jen rok max 2, tak jí budu mít na hraní když se mi na to koukal známý, jestli bude pasovat atd. tak mi řekl, že mi to tam nenavaří dokud nebudu mít zbytek v lepším stavu . Jedná se, co jsme koukali o střední tlumič, co je před zadním. A jelikož ho scháním co nejlevněji a narychlo, tak by mě zajímalo zda bude pasovat z 1,4 16V či 1,2 HTP i na MPI? Já si sice myslím, že ano a v inzerátu píše prodejce 1,4 16V a MPI, ale rada ,,starších,, a zkušenějších mi to řekne na 100% Děkuju vám moc JJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 tak pasovat bude, proc by nepasoval, otazka jakej to bude mit vyzledny vyfukovy trakt, aby to treba tomu neuskodilo otazka je na tobe, jestli ho tam dat ci nedat,... stredni tlumice, vyslovene na MPI z druhovyroby nejsou nijak extra drahy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Uškodit by to nemělo. Jelikož je 16V živější tak by mohl být teoreticky průchodnější výfuk. To je můj názor No tak rozmyslím si to, tohle vypadá i na origo totiž a vypadá jak rok jetej, je zachovalej. Ještě stejně nevím jak vypadá i přední díl...takže musím počkat do zítra odpoledne a rozmyslím si to. Už přestávám mít chuť do toho cpát velký peníze, ne, že by to auto nebylo držák nebo bych ho neměl rád, ale nasypal jsem do toho tolik, že bych si mohl koupit další dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 coz o to,... o pruchodnost asi ano ale muze mit jinak prepazky v tlumici a zpetne tlaky uz jsou vypocitane jinak, jak rikam je to na tobe no vidis, ty dalsi dve auta ..... ja o osum aut vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Alespoň nejsem jedinej..cpu do toho snad skoro každý měsíc něco..nevyhnu se tomu, ale u ničeho.. jen doufm, že tomu bude někdy konec a budu se moct věnovat úpravám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudo Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Zdravim, bude pasovat na 1.4 MPI i poslední díl z 2.0 ? Vypadají stejně ale nevim jestli nemají třeba jinej průměr trubky. A případně nepokazí se tím něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 S prumerem trubky to nevim jak je, jestli je stejna ci vetsi, mozna o neco vetsi bude, ale to by normalne slo privarit. 2.0 MPi bude mit koncovy tlumic taky uplne jinak staveny, takze otazka jak moc by to neco delalo, Ale myslim ze zadnej problem to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 (editace) Ahoj, kluci potřebuju pomoc. Našel jsem tyhle dvě části výfuku http://auto.bazos.cz/inzerat/37925820/vyfuk-Fabia-I-Ibiza-IV-Polo-14.php vypadají pěkně a pán si není jistej jestli budou pasovat na MPI, říkal, že jsou tam nějáké kódy a podle toho to poznám. Na fotce jsou čísla, já, ale nevím které mám zadat a internet mi našel to co nepotřebuju Editováno: 14. Srpen 2014, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej272 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 ahojte. Ja mam trocha iný problem. Pri zohriatom motore mi ako keby výfuk bucha o kasnu auta. Mam novu koncovu cast a aj stredovu cast. Ale nerobí mi to stale. Stretli ste sa už stým nietko? A ked pridam trocha plynu zvuk zmyzne. Mam podozrenie že by to mohol robit ten plech co je nad výfukom. Dakujem za odpovede. Matej Auto nežerie ani olej ani nema velku spotrebu. Ani palubný pc. nehlasi chyby. Motor 1.4 MPi 50kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Búcha ti o ten plech mne to tiež robí ..nemám čas to urobiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peta303 Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 (editace) Mám poněkud hloupou otázku... Sundavali jste při výměně některého z dílů výfuku z nových dílů samolepící štítky od výrobce? Na středovém a koncovém dílu mi to nedělá až takové starosti, ale katalyzátor v Tyllu oblepili opravdu důkladně (samolepka na trubce před vlnovcem, za katem, varování na katu, které nejde sloupnout). Nechce se mi na to jít agresivní chemií a dobrý pocit z toho taky nemám (teplota potrubí vs. teplota hoření papíru). Díky. Editováno: 15. Listopad 2017, autor: peta303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Použij tech. benzin. A když ti tam samolepky zůstanou vážně se nic nestane. Zbytečně se tím zatěžuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 přesně tak, ta samolepka časem krásně zuhelnatí a "zmizí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peta303 Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 (editace) Díky, díky. Tak snad to dopadne dobře, dolů to nešlo. Mám za sebou výměnu (původní výfuk vydržel 16 let a necelých 190 tis. km, konečnou mu vystavila díra před katalyzátorem). Editováno: 16. Listopad 2017, autor: peta303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 Tak to ti vydržel dost,ale ty originál jsou fakt bezva. Tenhle ti možná vydrží ani ne půlku. Vše záleží na provozních podmínkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.