Duben 9, 201411 r Kubach, mohl by si prosím porovnat šablonu na vyřezání co si dostal ke koncovce s TOUHLE, zda jsou stejné?
Duben 15, 201411 r Autor tak je tam...foto nic moc. v tomhle počasí se to nedá, tak snad o víkendu cena montáže 500 bez DPH. Jinak navigaci nakodovali tak jde i na maxidotu. Potom jsem po nich chtěl staging a prý nelze, tak nvm. Další věc, která údajně nelze je teplota oleje na maxidotu při pevném intervalu rok/15tis. km. Prostě se jim to nepodařilo vrátit.
Duben 15, 201411 r Hezke a mam takovy dojem ze ja ho tak venku nemam ze ho mam vice zastrceny. Se budu muset poradne podivat na svuj.
Duben 16, 201411 r Autor no to já taky. ještě jsem to ale moc nezkoumal a zespod už vůbec ne. o víkendu se na to mrknu a zkusim upravit
Duben 19, 201411 r Potom jsem po nich chtěl staging a prý nelze, tak nvm. Další věc, která údajně nelze je teplota oleje na maxidotu při pevném intervalu rok/15tis. km. Prostě se jim to nepodařilo vrátit. Oboje musí ísť spraviť. Staging som si robil ja sám, a teplotu oleja mám tiež a to má QG2 z fabriky.
Duben 19, 201411 r Autor hoši, já netvrdím, že to nejde. jsem přesvědčen že aspoň ten staging by jít měl. jen tu uvádím co mi řekli 2 servisy. To, jestli se jim nechtělo, neumějí to (ikdyž ode mě meli návod), nebo volali do škodovky, kde jim řekli ať to nedělají nevím. Oficiální cestou tedy pravděpodobně nelze.
Duben 19, 201411 r Ten staging pres servis to urcite nepujde ja mel stesti ze jsem byl na prazskem srazu a byl tam machr pres kodovani ozzi a ten mi to udelal jinak bych to do ted nemel . Jedina sance je nekoho sehnat kdo to umi a ma kabel a nebo nejaky neautorizovany servis kde se dela diagnostika a tam si to nechat udelat. V sevisu mi nerekli zatim ani jedno slovo ze to mam tak jim to nejspise ani nevadi. A jinak je to krasna bezvyznamna vecicka
Duben 20, 201411 r Juraj, malo by to ist na kazdom aute. Ak budem mat kabel od kolegu, skusim na svojom a uvidime -- Z mobilu
Duben 21, 201411 r Jo jo staging funguje, ale ne všechny budíky (jak s Maxidotem, tak bez něj) jej umí.. Záleží, jestli po nakódování to něco udělá a nebo ne ..
Duben 21, 201411 r Autor tak jsem se byl kouknout jestli ta koncovka pujde ještě trochu zasunout...no šlo to ale jen o pár mm. na leve straně výfuku je takový šiřší kus sváru, kvůli kterému se tam ta koncovka víc nedostane....je to vidět z první fotky. každopádně mi to nepřijde zas jako extrémní tuzing... co se týče toho stagingu a teploty oleje, tak to uvidíme zítra...mám domluveného borce s kabelem. modlim aby šel aspoň ten staging - těžko bych se smiřoval s tím, že to nepůjde...po tom jsem toužil ještě před koupí auta Upraveno Duben 21, 201411 r od kubach
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.