Bemo Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Chlapi, Vag-Com mi hlasil zavadu: 00898 - Buzeni kompresoru klimatizace 30-00 - preruseni n.zkrat na plus Mate niekto s touto chybou skusenosti.Co mozem ocakavat?Je to iba trivialna zalezitost alebo je to draha oprava?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 asi jednotka dochlazovani. dneska jsem to resil na okctavce. je pod baterkou a byla v ni voda..... ta dava kompresoru signal na sepnuti plus zapina vetraky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 asi jednotka dochlazovani. dneska jsem to resil na okctavce. je pod baterkou a byla v ni voda..... ta dava kompresoru signal na sepnuti plus zapina vetraky.. A co je nutne k oprave.Da sa to aj v domacom prostredi alebo je nutne ieco menit popripade to mam nechat mna servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 většinou je KO.Ale mrkni na konektor co je u klimakompresoru a konektory u jednotky dochlazování.Nějaké jednotky mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 většinou je KO.Ale mrkni na konektor co je u klimakompresoru a konektory u jednotky dochlazování.Nějaké jednotky mám Hmm KO je ta jednotka dochladovania?Teda ak je KO..Aka je priblizna cenovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 nechcem do toho rypat ale nema nahodou kompresor budenie priamo z RJ klimy?Zeleno/cierny.Do kompresora idu len dva kable.Jeden uzemnenie a druhy je budiaci a ten ide z RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 nechcem do toho rypat ale nema nahodou kompresor budenie priamo z RJ klimy?Zeleno/cierny.Do kompresora idu len dva kable.Jeden uzemnenie a druhy je budiaci a ten ide z RJ. a co z toho vyplyva?Ze je to iba trivialna ,lahko opravitelna zavada alebo je KO cela klima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 napiš číslo té jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 napiš číslo té jednotky VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 6Y0 820 045 Komponent a/nebo - verze: Klimaanlage X0740 Kódodvání softwaru: Kód opravny: 1 Nalezeny chyby: 00898 - Buzeni kompresoru klimatizace 30-00 - preruseni n.zkrat na plus moze to byt toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 jednotka dochlazování je pod baterkou na nosníku a ŘJ je panel.Ten mám,mám i jednotku dochlazování. cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 člověče ty máš snad všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 cosby ma barak v neprehledny zatacce a kazdou chvili mu skonci v posteli nejakej ten nahradni dil........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 cosby ma barak v neprehledny zatacce a kazdou chvili mu skonci v posteli nejakej ten nahradni dil........ ,kupim podvozok na F-16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 To nemám,pouze celou F-16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Bemo tak co uz ide klima? Bola to ta RJ dochladenia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Tak som pozeral v DP a tu mas popis k tej Tvojej chybe. Vyzera to na ten reg. ventil.Ak bude fuc tak potom treba cely kompresor vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Bemo tak co uz ide klima?Bola to ta RJ dochladenia? Bol poskodeny kabel pod baterkou.Oprava stala 2500Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Mam dotaz ohledne klimatizace..zitra hodim chybu co mi pise Vag. Ale je tam napsano,ze jde o spatne ukostreni +...Tak nevim o co jde... Jestli kvuli kostre mi nefunguje klima..bo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Nevím co máš za klimču a jak přesně zněla hláška (pro co). Já měl tohle na manuální klimče u servomotoru míchací klapky. Hláška znamená že motorek nefachá... Blbě se k tomu leze (sundavá se celá palubka) a motorek je drahý... Nechci strašit ale POKUD je to tahle závada, pak to vypadá tak na 5 kapříků a dva dny bez auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 No to sem si myslel,ze to bude ten blbej servomotorek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 No to sem si myslel,ze to bude ten blbej servomotorek.. Myslím ale,že to tu někdo už řešil jak to opravit...už ale nevím přesně kdo..Diamant? Už si nevzpomenu třeba se ozve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Taky sem neco takoveho cetl,ale uz je to hooodne dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Tady chyby,ktere se tykaji klimatizace: 8 Nalezeny chyby: 00818 - Snimac vystupni teploty vyparniku (G263) 30-10 - preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky 01271 - Servomotor teplotni klapky (V68) 30-10 - preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky 01271 - Servomotor teplotni klapky (V68) 41-10 - blokovano nebo bez napeti - Sporadicky 01271 - Servomotor teplotni klapky (V68) 29-10 - zkrat na kostru - Sporadicky 01271 - Servomotor teplotni klapky (V68) 28-10 - zkrat na plus - Sporadicky 01596 - Servomotor klapky cerstveho/cirkulujiciho vzduchu (V154) 29-10 - zkrat na kostru - Sporadicky 00819 - Vysokotlaky snimac (G65) 31-10 - preruseni n.zkrat na kostru - Sporadicky 00819 - Vysokotlaky snimac (G65) 28-00 - zkrat na plus A ted babo rad.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 ehm, to mas v prdeli snad celou klimatizaci:-) Ja mel taky problem s klima- manualni... stacil vymenit ten Snimac vystupni teploty vyparniku (G263) ktery je pod palubovkou a vse je o.k. V servise na to maji 2 normo hodiny, ze pry musi sundat celou palubku ale vim ze to jde udelat za 15min. Kamarad mi to menil a vedel presne kam sahnout, takze to jde za 15min... stoji asi 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Dekuji za plan,ale kdyz jsem vse vymazal,tak tam skocila uz jen jedna chyba,tak se potom podivam znova,jestli to bude to same.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.