Clint Vloženo 23. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 No Feldu nech doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMitik Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Dobře, tak Feldu škrtám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 utratu platí naftáci, pokud nebude nafták tak červené RS v kombajnu a pokud z tohohle důvodu nepřijede myslivec v RS červeném, tak bíly kombík v TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 jinak kluci, kdybyste chtěli tak mam asi 4 vaky na lyže ze škodovky prodám za čipnutou kofolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Fuj, tak to jsem si oddechl. Jeste ze se vymykam vsem stanovenym kriteriim. :-) Obcas vyhoda mit Octavii pro chude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Přijedu ekologickou octávií, budu zase čekat na parkovišti, až spadnou saze po smrďoších a zbytek vzduchu pročistím motorem. Jen z mého motoru vyletuje čistší vzduch než nasaji :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 A co to mas 1.2 HTP Greenline :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 (editace) To ma HEPA filter ne? Podle toho jak to popisujes. :-) Editováno: 23. Listopad 2013, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 (editace) Mám originál LPG octavii přímo od škodovky, žádné samodomo :-) pro neznalé to vypadá takto MPI se zeleným I Editováno: 23. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Jo promin. Mel jsem tam mobilni verzi kde se nezobrazuji podpisy a jeste nemam vryto do pameti kdo jaky auto ma. To samzrejme dovez. Rad se mrknu vcetne tech napojovanych hracek. Octu na plyn origo jsem jeste live nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 to slyším v každém servisu, že takové auto neviděli, nejsi sám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 to se taky čoveče podívám a celkem rád na LPG... právě tohle chci lepit do zadu na auto, jelikož abych matl nepřítele http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-08-zadni-napis-mpi-zelene-i-id:1477.eshop předtím sem tam měl na těch 144kw greenline, to fungovalo taky pěkně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 http://img.auto.cz/auto/base/2010-21/teskoc06_4bfa426bad77a.jpg pěkný a koukám že i "tankuješ" originálně http://img.auto.cz/auto/base/2010-21/teskoc86_4bfa427183272.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 http://otomoto.cz/osobni-vozy/znacka-skoda/skoda-felicia-187258km-130032.aspx to je mašina, těžkej luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Fesne. Dooost dobry. S tim matenim nepritele to doost dobra sranda. Koupim si HTP :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Slusny. Ty frajeri co si je natrel museli cumet. Mel si i takova ta greenline kridylka samolepky na bocich? Tak HTP mit nemuzu. Rapid se v HTP nedela, sem si uvedomil. I kdyz, kdo to vi.A kdyz nalepim MPI nejslapsi trihrnek pro Rapid tak uz to neni ono. To taky vi malo lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 no jak sem měl na reklamaci svoji oktu a lítal jsem s otcovym supem v 3.6, tak hodně těch Suvkářů, audinářů apod bylo hodně nasrany že je předjíždí slepice, to samy na dálnici se na mě lepili jak na debila.... fakt nechápu, že se na tomhle lidi udělávají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 RS je u nás několik,L&K také, ale LPG octu mám jen já :-). Když vidím jak zápasí šéfík s L&K 1,8 TSI 4x4, klidně to odjezdím s timto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Treo, podle mě lpg super, teď mě jedno zelené mpi predjelo na dalnici a jedna velká výhoda originální zástavby, když za ní jedeš nesmrdi. Kokta, máš tmavé nebo svetle vany? Jinak chlapci s tím zeleným mpi na autě které nemá plyn bacha, minule jsem byl u kámoše dělá na hlidane garáží a má zákaz tam tyto OII pouštět a má povinnost kontrolovat, aby tam nevjeli kvůli lpg. Má na to celý plakát na zdi a na něm značení jednotlivych plynaku. Za mě radši greenline ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 (editace) tak tak, takhle origoš LPG je fakt super. hlavně i čepování LPG je prostě skryto krásně pod krytkou, tak jak to má být. Celkem stylovej přepínač na LPG a ukazatel, co si více přát. LPG stanic už je celkem dost, takže i místo naftáka pro firmy by se to celkem hodilo. Furt lepší jezdit v MPI které má 72kw než chrochtajcí naftáky. jaky vany? Editováno: 24. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 to melo bejt vaky, akorat z mobilu to zmutovalo, blba XT9, blbe HTC, hnusnej Desire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 právě tohle chci lepit do zadu na auto, jelikož abych matl nepřítele http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-08-zadni-napis-mpi-zelene-i-id:1477.eshop předtím sem tam měl na těch 144kw greenline, to fungovalo taky pěkně S tím zmátneš možná starou bábu, co jede z kravína unavená domů po šichtě, nebo pětiletého chlapečka z Africké buše, co si doteď myslel, že oktávka je něco k jídlu Už i sousedovic pitomej pes ví, že 1,6 MPI měla jednoduchou koncovku vejfuku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 clinte, neurazej psa, kokta to treba nevi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 clinte myslím, že kdybys udělal tohle, tak by se ti gumy svlékli s plecháčů ale pěkná momentka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky