kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) cca 330kč 5W-40, 5W-30 LL cca 380. http://www.cc-autodily.cz/olej-motorovy-castrol-1 http://www.cc-autodily.cz/olej-motorovy-castrol Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 On mozna spis myslel ORIGINAL od Skody co to u nich stoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 však dyt nad tím máš ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 To ale nema original krabicku skoda. Za tu hlavne platis. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) Ano, je to jak píše Petrrr,zajimalo mne origo baleni v šedem obalu. Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: bitttpower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) Originál Škoda 5W-40 (Castrol), jehož jsem ukázal foto, jsem dnes platil cca 319 Kč za litr s DPH. Jinak ptal jsem se na rozvody u 1,8 TSI, prej někdy od 06-2011 (+-) začali dávat jiné rozvody (ale mluvil o řetězu, ne o napínáku) Spíš asi ten napínák ne, co se začal dávat typ AB od srpna....? Co Pawouku? Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-pry-do-zenevy-priveze-koncept-octavie-coupe-jakesi-boleslavske-cc/ A kuuva, ten předek je hnus.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 ten napínák začli dávat od poloviny roku 2012.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 To se pleteš, to bylo už K-čko a mám dojem, že od března 2012. Já mluvím teprve o typu AB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 tak dyt to sem pawouk postoval někam, už to měnili asi 4krát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 hovňajs jinej přístup... blíží se konec roku, a tak se dojížděj poslední mystery shoppingy i na servisech. Tento týden by měly být hotový poslední. Je potřeba zpracovat pozitivní tabulky spokojenosti zákazníků a kdy jindy jim kávičkou uděláš největší radost v "oáze klidu a pohody", než v předvánočním shonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Nj, kávička dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 U mě to není o vánocích já mám kávu pokaždé... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Tak se zase špičkuje Hyundai se ŠA. Na Shellce u letiště víta turisty bilboard Hyundaie a kus dál má bilbord ŠA. kukuku.cz nevěřte všemu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 (editace) Už jsem to našel i s foto. http://ekonomika.idnes.cz/provokativni-reklamni-kampan-hyundai-d8h-/ekonomika.aspx?c=A131209_122820_ekonomika_spi Editováno: 12. Prosinec 2013, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Honza9007: A ja uz cekal, ze se konecne neco posune k lepsimu! Uvidime v lednu, kdy pujdu znovu do servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 (editace) Motosman: po zadání kukuku.cz vyběhne tento odkaz http://www.skoda-auto.cz/chci-vuz-skoda/pages/recenze-oceneni-skoda.aspx docela jsem se pobavil a dobře se do Korejce Škoda opřela. Editováno: 12. Prosinec 2013, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 JJ. Pak jsem našel ten článek. Též jsem se pobavil. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/chci-vuz-skoda/ams-servisni-naklady.pdf Srovnání servisních prací, kurna Rapid 1,2Tsi má dražší servis než O3 1,2Tsi To mi ho teda vyndej, je tohle spravedlnost na tom světě? A ceny VW raději ani nebudu komentovat :-) Hold za lidový vůz v překladu je třeba si připlatit. Zlatá Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Škodovka je prezentováno jako normální auto pro normální lidi, tak jsou ve Velké Británii v šoku, když je spolehlivější než Renault, Fiat a další, potom je zákazník spokojený. Korejci mají nafouklé reklamy, Brit si koupí superauto, ale v kvalitě průměrné a nižší, tedy není spokojen. Nemusím obecně korejské výrobky, to raději Taiwan, když musím do levnějších věcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 http://www.auto.cz/seat-leon-cupra-silnejsi-nez-octavia-rs-nabizi-280-koni-78350 Až Vám RSákům bude mávat zadním stěračem, tak aby jste věděli co to bylo zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Hm pekny ale golf R je hezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Golf R je hezčí, ale tohle je takové neokoukané... Poslední modelové řady Seatu se mi celkové líbí nejvíce z koncernu. Jak to bude se spolehlivostí a cenou to ještě uvidíme, ale vzhled a první dojem u mě vyhrává Seat leon a navíc už je i v combi, což bude další plus pro Leona. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Taky jsem osobne zvedavy na vnitrni zpracovani. Nektere zahranicni servery uvadeji, ze je o chlup lepsi nez v novem Golfu. Zkousel jsem jejich konfigurator na webu a 2.0 TDI s DSG, vybava podobna urovni L&K a nejake vychytavky navic a byl jsem na 800.000,- Jedine, co se mi nelibi je logo "S" v predni masce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 To logo se mi také nelíbí. Jinak ale ten myslivec vypadá moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky