Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Originál Škoda 5W-40 (Castrol), jehož jsem ukázal foto, jsem dnes platil cca 319 Kč za litr s DPH.

Jinak ptal jsem se na rozvody u 1,8 TSI, prej někdy od 06-2011 (+-) začali dávat jiné rozvody (ale mluvil o řetězu, ne o napínáku) Spíš asi ten napínák ne, co se začal dávat typ AB od srpna....? Co Pawouku?

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hovňajs jinej přístup... blíží se konec roku, a tak se dojížděj poslední mystery shoppingy i na servisech. Tento týden by měly být hotový poslední.  Je potřeba zpracovat pozitivní tabulky spokojenosti zákazníků a kdy jindy jim kávičkou uděláš největší radost v "oáze klidu a pohody", než v předvánočním shonu? ;)

Odkaz ke komentáři

http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/chci-vuz-skoda/ams-servisni-naklady.pdf

Srovnání servisních prací, kurna Rapid 1,2Tsi má dražší servis než O3 1,2Tsi To mi ho teda vyndej, je tohle spravedlnost na tom světě? A ceny VW raději ani nebudu komentovat :-) Hold za lidový vůz v překladu je třeba si připlatit. Zlatá Škoda.

Odkaz ke komentáři

Škodovka je prezentováno jako normální auto pro normální lidi, tak jsou ve Velké Británii v šoku, když je spolehlivější než Renault, Fiat a další, potom je zákazník spokojený. Korejci mají nafouklé reklamy, Brit si koupí superauto, ale v kvalitě průměrné a nižší, tedy není spokojen. Nemusím obecně korejské výrobky, to raději Taiwan, když musím do levnějších věcí

Odkaz ke komentáři

Golf R je hezčí, ale tohle je takové neokoukané... Poslední modelové řady Seatu se mi celkové líbí nejvíce z koncernu. Jak to bude se spolehlivostí a cenou to ještě uvidíme, ale vzhled a první dojem u mě vyhrává Seat leon a navíc už je i v combi, což bude další plus pro Leona.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Taky jsem osobne zvedavy na vnitrni zpracovani. Nektere zahranicni servery uvadeji, ze je o chlup lepsi nez v novem Golfu. Zkousel jsem jejich konfigurator na webu a 2.0 TDI s DSG, vybava podobna urovni L&K a nejake vychytavky navic a byl jsem na 800.000,- Jedine, co se mi nelibi je logo "S" v predni masce.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...